auto +- 15K
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: auto +- 15K
toto asi bdue lepsie ako karoq co?
https://www.autobazar.eu/jaguar-xe-20-i ... 55732.html
ci je to buracka? dost lacne ne? cudo ze quicky nekupil este
https://www.autobazar.eu/jaguar-xe-20-i ... 55732.html
ci je to buracka? dost lacne ne? cudo ze quicky nekupil este
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Jazdenka, diesel.. to sa otacaju poziadavky kazdy den.
Ale skor by som vzal nez karoQ.
Ale skor by som vzal nez karoQ.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
poprosil by som ak mozes v nejakej forme
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
detto poprosim ak sa da akokolvek rad si precitam prasaciny.
stefan.koval cize stale nevies co chces hej? ved tie auta su tak ine ze sa nedaju nijak porovnat
stefan.koval cize stale nevies co chces hej? ved tie auta su tak ine ze sa nedaju nijak porovnat
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Pista, neviem ako to povedat, okrem toho co tu uz zaznelo na 22 stranach... ak mas najmensiu, absolutne najmensiu štipku chlapa v sebe, ak mas vztah k automobilizmu trosku blizsi nez len z najvzdialenejsej galaxie, ak nechces upadnut do totalnej šedi a nudi zivota - aaaaaach boze, to uz je dvestotisici Karok u nas na dedine, ak planujes zlahka uniknut z tej beznej nudy a rutiny zivota...
proste ak v tebe zostala nejaka iskierka motorizmu - nehovorim petrolheada, boze moj to je velmi silne slovo a uplne specialne pri dieslovom voze - jednoducho nemozes uz viac pozret na Karok. Ber toten Jaguar, sfleku. Skontroluj si ho v Top Aute tú záruku kedze je vraj masinka z operativneho leasingu a fajront. Mas tam fotku s VINom, su dve poobede - ci tam este niekoho zozenies neviem, VIN na fotke je zlahka necitatelny vpredu ale mozno stacia posledne miesta.
Odhliadnuc od toho ze Karok a XE su absolutne totalne rozlicne vehykle, asi je jasne ktory by som vybral ja osobne. Rozhodnutie srdcom+dušou.
proste ak v tebe zostala nejaka iskierka motorizmu - nehovorim petrolheada, boze moj to je velmi silne slovo a uplne specialne pri dieslovom voze - jednoducho nemozes uz viac pozret na Karok. Ber toten Jaguar, sfleku. Skontroluj si ho v Top Aute tú záruku kedze je vraj masinka z operativneho leasingu a fajront. Mas tam fotku s VINom, su dve poobede - ci tam este niekoho zozenies neviem, VIN na fotke je zlahka necitatelny vpredu ale mozno stacia posledne miesta.
Odhliadnuc od toho ze Karok a XE su absolutne totalne rozlicne vehykle, asi je jasne ktory by som vybral ja osobne. Rozhodnutie srdcom+dušou.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
v tom by som problem nevidel, proste vecer pristavis auto do dosahu wifi a pustis update cez palubny pocitac a mas to vyriesene. tu zrovna nevidim dovod preco by to mohla robit iba tesla.
horsie je to s tym zvaranim no....
takze hovoris ze ked kupim golfa a octaviu s papierovo rovnakou vybavou tak mi tam veci budu fungovat inak? nikdy som nemal dlhodobo k dispozicii porovnatelne vybavy, ale ked som si kratkodobo presadal vzdy mi to prislo vsetko laicky takmer rovnake (samozrejme s tym ze urcitu vybavu napr. do octavie nedostanes, napriklad spominanu elektronicku rucnu)
co su ATIcka?
inac by ma zaujimalo co by snake ako insider vag kupoval? lebo zoom na to <>uje, ale jeho preferencia je jasna. snake tiez <>uje, ale zaroven hovori ze vsetko ostatne je este horsie.
Spoiler: ukázať
molnar ano lebo octa bude nosit 2 generacie staru tech. Vzdy. 2 generacie je masivny rozdiel vacsinou hlavne v UX, kvalite/efektivite tej ci onej tech. napr ten predny radar aj adaptiv tempomant co sa montuje do lowendovych veci typu ibiza/fabia. To ze to mas v tej triede auta je megasuper. Ale ak by to malo byt na najnovsej tech tak sa to neda zaplatit... pouziju teda starsiu tech ktora uz dnes stoji ovela mensie prachy a spokojna je aj automobilka aj zakaznik. Ja na tom nic zle nevidim, naopak, aj vdaka ludom co ivnestuju do Audi,VW mozeme mat my, menej majetný, o pár rokov v autach technologie od velkých hráčov.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ked ta ten softver zabije pred updatom tak ti ani remote update nepomoze
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
cvakol som ten karoq zalohu 15K prave a aj smutna sms dosla z ibankingu . je to done, vyhral vyzsi posed. hladal som kopec aut s vyzsim posedom(moje krize aj dnes sa ozyvaju) a nasiel som jedien peugeot 3008 no tam som sa nevedel s cenou hybat. ze som musel nove, asi zbytocne riesit. dakujem borci a poslusne budem hlasit chyby postrehy ako tester skodovky.
ak mozem poprosit snake/ostatmni ak budes mat neake info smelo mi ich posli, budem ti vdacny, aby som mohl mat nieco podlozene ak nieco budem reklamovat.
dakujem vsetkym zainteresovany, pekneho Jeziska. oddychnite si s rodinkou.
Auto pride asi v aprily.
cena bola 27322e a calujem 24044. celkom dost ale tak hadam vydrzi(musi byt pisane na zenu cize predaj nehrozi
vdaka za kazde rady tipy v tomto vlakne, kazdemu som sa venoval a porovnaval som si to s aktualnym stavom.
zajtra mi rpide gaucovka tak to si precvicim chrbatik.
ak mozem poprosit snake/ostatmni ak budes mat neake info smelo mi ich posli, budem ti vdacny, aby som mohl mat nieco podlozene ak nieco budem reklamovat.
dakujem vsetkym zainteresovany, pekneho Jeziska. oddychnite si s rodinkou.
Auto pride asi v aprily.
cena bola 27322e a calujem 24044. celkom dost ale tak hadam vydrzi(musi byt pisane na zenu cize predaj nehrozi
vdaka za kazde rady tipy v tomto vlakne, kazdemu som sa venoval a porovnaval som si to s aktualnym stavom.
zajtra mi rpide gaucovka tak to si precvicim chrbatik.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
tak gratulujem.. 4 mesiace cakat na auto.. asi by ma slahlo..
To je este lepsi pripad. Cakat ale na auto bez auta.. to by ma slahlo.
Gratulujem k autu a vyberu. Snad bude lepsie ako vsetky pred nim.
Gratulujem k autu a vyberu. Snad bude lepsie ako vsetky pred nim.
.
stefan.koval - skus sa informovat ci to dovtedy nevedia dat ine auto. Ako som spomenul PO z prace dostala na cakaciu dobu (tiez brala karoq) super b ako nahradne vozidlo.
Gratulujem k vyberu som si isty ze bude spokojný
Gratulujem k vyberu som si isty ze bude spokojný
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
stefan: zaloha 15K? Ty si im dal takto z fleku 15 000? Sa s konom zrazili? Ja som za superba platil zalohu 2000.
Inak gratulujem, prajem pevne nervy pri cakani na novy voz. No a potom nech ta nelaka kazdu chvilu menit auto (lebo s mazdou a predajom si to iste vravel )
Inak gratulujem, prajem pevne nervy pri cakani na novy voz. No a potom nech ta nelaka kazdu chvilu menit auto (lebo s mazdou a predajom si to iste vravel )
FVE 12.45 kWp V/Z
zaloha vysoka az teraz som si vsimol ja som platil do litra zalohu, kolko presne ale fakt neviem.
maniak - vyriesili to salamunsky, auto je na zenu cize stefan dospekuloval
maniak - vyriesili to salamunsky, auto je na zenu cize stefan dospekuloval