GearBest.com
Re: GearBest.com
Nerobia to zadarmo.
Nie, este len nedavno pistony poslali (aspon tie moje). Mohli dojst do Vianoc, skoda no. Mohol mat niekto darcek.
Nie, este len nedavno pistony poslali (aspon tie moje). Mohli dojst do Vianoc, skoda no. Mohol mat niekto darcek.
.
som si vsimol, ze pri tychto ultra budget prices sa malokedy veci shipuju ihned.. castokrat je shipping napisany az po akcii.
jasne nerobia to zadarmo ale 200 balikov je prislis vela...tym som chcel povedat, ze sa nikde poriadne nestiha
Spoiler: ukázať
Pistony dnes dorazili... čakám ešte na MiBand2, tie asi prídu až po novom roku...
Zaujímavé že jedine MiBand som posielal cez registered mail, všetko ostatné čo som objednával šlo cez unregistered a všetko stihlo dojsť až na tie MiBand... pritom odosielané boli v cca rovnakom čase
Zaujímavé že jedine MiBand som posielal cez registered mail, všetko ostatné čo som objednával šlo cez unregistered a všetko stihlo dojsť až na tie MiBand... pritom odosielané boli v cca rovnakom čase
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No len si zoberme kolko casu je to na jedneho, a zoberme si to najmensie cislo, 145 balikov.
10 hodin pracovnej doby * 60 minut * 60 sekund = 36000 sekund. Deleno 145 je to 248 sekund na dorucenie jedneho balika. Teda 4 minuty a 8 sekund. Vratane cesty od predchadzajucej adresy do nasledujucej, vratane najdenia balika, vratane odovzdania a podpisu klienta. Pri 200 balikoch na to uz ma iba 3 minuty.
To vsetko samozrejme bez prestavky na obed, WC ci akychkolvek inych potrieb.
Dear Valued Customers,
We kindly bring your attention to the fact that some unidentified hackers gained large amounts of personal data from other websites and are trying to use this data to deceptively sign into Gearbest. Immediately after identifying this irregularity, we have frozen a few hundred affected accounts and updated our IT system for suspicious IPs. The situation is completely under control.
However, for your personal account security, we kindly recommend that you change your password if you feel that it is too simple (password with a combination of letters, numbers and symbols are considered to be more complex). At the same time, we also recommend that you do not use the same email address and password on different websites.
We will always be 100% committed to maintain our website as a safe and reliable place for your guaranteed shopping experience.
If you have any queries or may need any assistance, please contact our Support Team
Yours Sincerely
Gearbest.com
We kindly bring your attention to the fact that some unidentified hackers gained large amounts of personal data from other websites and are trying to use this data to deceptively sign into Gearbest. Immediately after identifying this irregularity, we have frozen a few hundred affected accounts and updated our IT system for suspicious IPs. The situation is completely under control.
However, for your personal account security, we kindly recommend that you change your password if you feel that it is too simple (password with a combination of letters, numbers and symbols are considered to be more complex). At the same time, we also recommend that you do not use the same email address and password on different websites.
We will always be 100% committed to maintain our website as a safe and reliable place for your guaranteed shopping experience.
If you have any queries or may need any assistance, please contact our Support Team
Yours Sincerely
Gearbest.com
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
mm, tak mi moju zasielku zadrziava dhl kvoli colnemu prejednaniu.
ako postupovat pls, co treba?
dhl ma sluzbu ze to poriesi za mna, ale pytaju si 2% zo sumy, minimalne vsak 24€
rad by som si to vybavil sam, ci doporucujete radsej to zaplatit, a neriesit tak byrokaciu?
(bol som v tom, ze to pojde z eu skaldov a nie z hongkongu pejci)
ako postupovat pls, co treba?
dhl ma sluzbu ze to poriesi za mna, ale pytaju si 2% zo sumy, minimalne vsak 24€
rad by som si to vybavil sam, ci doporucujete radsej to zaplatit, a neriesit tak byrokaciu?
(bol som v tom, ze to pojde z eu skaldov a nie z hongkongu pejci)
Ak mas vela casu nazvys, tak kludne do toho chod aj sam, tu to jeden panko popisoval:
https://dennikn.sk/blog/prezil-som-elek ... y-paskvil/
Alebo potom chalani na fore hovorili, ze preclievas.sk vraj funguje dobre.
https://dennikn.sk/blog/prezil-som-elek ... y-paskvil/
Alebo potom chalani na fore hovorili, ze preclievas.sk vraj funguje dobre.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- paranoid.asian
- Používateľ
no, casu uz mam dost. mali to byt dary pod strom a to uz nestiham.
pozriem na to.
vdaka.
pozriem na to.
vdaka.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja preto nikdy neobjednavam DHL, potom ako som sa popalil ze nadstavce na sluchadla za 25 eur (co uz je sam o sebe strasne vela) sa predrazili kvoli colnemu konaniu o 100%. radsej si pockam kym to dojde klasickou postou, lebo oni preclievaju zadarmo.
- paranoid.asian
- Používateľ
@molnart, cize si dal splnomocnenie dhl?
ked citam ten clanok az hroza ma zalieva.
ah jo pejci
ale to preclenie.sk vyzera fajn, v podstate to iste co dhl a lacnejsie.
len az po novom roku.
budem nieco platit dhl za to ze to u nich bolo, kym sa to vyriesi?
ked citam ten clanok az hroza ma zalieva.
ah jo pejci
ale to preclenie.sk vyzera fajn, v podstate to iste co dhl a lacnejsie.
len az po novom roku.
budem nieco platit dhl za to ze to u nich bolo, kym sa to vyriesi?
- patrinko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 05. Nov, 2010, 19:26
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
hej, ale bolo to este asi 4 roky dozadu a moc som vtedy neriesil ake su alternativy.
DHL posle vsetko co treba na zastupovnie - splnomocnenie, popis tovaru, doklad o zaplateni a niekedy chcu registration do neviem coho uz:)
Raz som siel osobne preclit tovar a nedokazal som vyplnit potrebne tlacivo, nehovoriac o tom ze som tam stravil 3hodiny 2x)
Raz som siel osobne preclit tovar a nedokazal som vyplnit potrebne tlacivo, nehovoriac o tom ze som tam stravil 3hodiny 2x)