Mining (pools, software, hardware)
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Mining (pools, software, hardware)
s mojou i7 950 by bolo na jaky miner ist spolu s niaceshom na ktorom idem s gpu ale procak mi ho nepodporuje?
Ja som nakoniec nicehash opustil uplne. Ak si clovek co to nastuduje ten ich servis nie je až tak zaujímavý
Apropo s crimson beta drivers na minovanie som sa dostal s 3x RX570 4GB az na 72MH/s pri ethermine -sw latest claymore (10.0.2). Stabilita je vsak uplne otrasna .. po hodine padnu karty bez dovodne sa vypne PC.. zial nakolko su sviatky k zostave sa dostanem az po nich tak hodim potom daky report. Nejaka tabulecka
long story short powerlimit -20, custom bios zatial naj kombinacia
keby sa mi podari rozbehat tie crimsony betove stable mam + 10MH/s este k dobru
CPU nesmazim zatial vôbec - ale budem, raz
Apropo s crimson beta drivers na minovanie som sa dostal s 3x RX570 4GB az na 72MH/s pri ethermine -sw latest claymore (10.0.2). Stabilita je vsak uplne otrasna .. po hodine padnu karty bez dovodne sa vypne PC.. zial nakolko su sviatky k zostave sa dostanem az po nich tak hodim potom daky report. Nejaka tabulecka
long story short powerlimit -20, custom bios zatial naj kombinacia
keby sa mi podari rozbehat tie crimsony betove stable mam + 10MH/s este k dobru
CPU nesmazim zatial vôbec - ale budem, raz
Tiez chcem nieco po vianociach zlozit. Pravdepodobne zo zaciatku 3x rx580. Doma kurim elektrikou, takze mam sadzbu kedy mam 20h lacnu elektriku. Da sa nejako SW osetrit aby miner tazil len v urcitych casoch?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jasne. Prachobycajny scheduler zabudovany do kazdeho operacneho systemu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Monero mám skôr pre zábavu a pre metodu hold and drop ako na ťaženie, pokiaľ by cena vystrelila, popr. začali preliať BTC tak mám z čoho nakúpiť raňajky .
Keďže doma mám viacmenej 1080Ti, čo je karta stvorená pre Lyra2REv2 a Equihash špecializujem sa na Zcash ZEC LTC a všetko okolo toho.
Čo sa týka názorov "padla cena rýchlo predám, prejdem na inú menu" je zbytočné komentovať, tu je krásne vidieť, ako sa tu ľudia delia na 2 časti a to na
a - rýchlo si chcem zarobiť keďže sa jedná o jednoduchý zárobok. Áno, lepšie ako brigádovať v tescu alebo stáť pri páse.
b - ťažím bez ohľadu na aktuálnu trhovú hodnotu a podržím,vyčkám.
Je to presne to isté ako kulturistika, beh na dlhú trať, viacerim som sa chcel vyjadriť na jednotlivé názory, ale radšej si to nechám pre seba.
Každý má svoj názor a ja si ho rešpektujem . Je v podstate ako análna diera, každý ju má ale nikoho to nezaujíma .
Najviac sem pasuje dexove moto v podpise, ten most prekročíme, až k nemu prídeme . A ten neviditeľný most tu môže byť za mesiac, rok ...
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
Zo začiatku som chcel A, no po preštudovaní problematiky zostávam u B. HODL brothers ! Samozrejme, každého osobná vec čo považuje za správne.... A pekne napísané , veľká pravda.
Tak podam aj ja info na CPU Ryzen R5 1600 (4GHz) tazim Cryptonight 500-530 H/s v zavislosti od toho co ide na GPU. Spotreba cca. 120 W profit priemerne 2e den. GPU MSI GTX 980Ti (1535/8000 MHz) je pri Equihash 530-540 Sols/s, Lyra2REv2 40 MH/s, Nist5 55 MH/s profit je od 3e po 5e. Spotreba co som max nameral 290 W. Urcite by sa s tym dalo vyhrat aby to menej papalo. Teploty CPU 50*C GPU 60*C. Chcel by som dalsiu kartu mozno 2-3. Ale nerad bu som staval dalsi PC ale iba vyviedol GPU mimo cez ryseri na nejaku konstrukciu. Otazne je kolko zvladne doska. Rozmyslal som aj nad moznostou druhej 980Ti pri ich cene 300e je tam zajimava navratnost. Len ta spotreba.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Andrew007: ale ja ta neodsudzujem alebo nieco take, ja som sa pytal ci tazis monero na grafike ci cpu, na co si ani neodpovedal.
Mne sa pozdavaju Vega 56/64 .
Mne sa pozdavaju Vega 56/64 .
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Dokedy to syslíte? Máte konkrétnu hranicu, keď časť predáte za EUR, alebo požadujete nejaký minimálny percentuálny zárobok pohybom kurzu oproti dňu pripísania do peňaženky z mining pool? 10 rokov to asi držať nikto nechce.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
vega56/64 nie su vhodne na vsetko, myslim ze by sme aj nad tymto mali trosku pospekulovat v tej mojej domacej ulohe. Ale ked ja som taky blby co sa tohoto tyka... asi by som mal do tej tabulky zahrnut aj tieto parametre ale dofrasa neverim ze nejaky šikovníček co ma v tom realne peniaze uz takuto silnu domacu ulohu nespravil
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
turbo zrobil ale nepodelil sa naco aj vsakze bolo by mozno fajn dat prvy nasrel niekam do cloudu nech tam ludia mozu priposovat svoje data zo svojich kariet. zrobit taku peknu db..
odar- drzim dokedy sa nepoštím :p Osobne nemám žiadne konkrétne trigers kedy vyberať. Keď sa niečo dosere a budem potrebovať prachy, vyberiem. Ked ich potrebovat nebudem, HODL!
odar- drzim dokedy sa nepoštím :p Osobne nemám žiadne konkrétne trigers kedy vyberať. Keď sa niečo dosere a budem potrebovať prachy, vyberiem. Ked ich potrebovat nebudem, HODL!
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
praveze vega 56/64 dobre sype na monero a ine cryptonight coiny s celkom v poho spotrebou. kedze napr. vega 56 bola v us za 399$.
To by sa dal total hash hned zdvojnasobit
To by sa dal total hash hned zdvojnasobit
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Osobne drzim pokial treba, tak ako pise broslo. Ak treba vytiahnut, vytiahnem. Ak nemusim drzim. Osobne tuto masinu co mam, mam na prilepsenie dnesku, nie zajtrajsku, ak to chapete. Skor by som to videl este na nejaku druhu masinku, ktora mi bude zbierat a nebudem z nej tahat eura.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
2x1080ti 145mh/s na lyra2rev2, karty zeru ~420w + doska, cpu, ram...
power 80, cpu +150, ram 0
power 80, cpu +150, ram 0