Barton 2500+ a Epox 8K5A2+ problem
- vuaras
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Sep, 2004, 14:00
Barton 2500+ a Epox 8K5A2+ problem
Zdravim,
mam tuto kombinaciu a viem, ze oficialne ta doska proc nepodporuje, ale ide v pohode, az na:
- vsetko chodi ako ma, ale ked dam v sandre testovat priepustnost pamate, tak mi hodi modru obrazovku s napisom System Halted, check your hardware vendor,
- asi trikrat mi to spravilo aj pri inej prilezitosti - spustenie 3D Marku, alebo nieco ine
- skusal som v doske nove pamate, ale nema to na to vplyv,
- pritom normalne hram hry, upravujem fotky a pohoda,
- takze to podla mna moze byt jedine doska, alebo proc, ja dufam, ze je to nekompatibilita dosky s procom, lebo proc som kupil nedavno a vyzera, ze je v pohode, ale kvoli testovaniu sa mi nechce kupovat inu dosku,
poradte, mozno je to len nejaka sprostost, inak robi to aj v nepretaktovanom aj v pretaktovanom stave
mam tuto kombinaciu a viem, ze oficialne ta doska proc nepodporuje, ale ide v pohode, az na:
- vsetko chodi ako ma, ale ked dam v sandre testovat priepustnost pamate, tak mi hodi modru obrazovku s napisom System Halted, check your hardware vendor,
- asi trikrat mi to spravilo aj pri inej prilezitosti - spustenie 3D Marku, alebo nieco ine
- skusal som v doske nove pamate, ale nema to na to vplyv,
- pritom normalne hram hry, upravujem fotky a pohoda,
- takze to podla mna moze byt jedine doska, alebo proc, ja dufam, ze je to nekompatibilita dosky s procom, lebo proc som kupil nedavno a vyzera, ze je v pohode, ale kvoli testovaniu sa mi nechce kupovat inu dosku,
poradte, mozno je to len nejaka sprostost, inak robi to aj v nepretaktovanom aj v pretaktovanom stave
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
To skor vizera na dosku, smola. Asi budes mat nieco s nord brige, inak mas to v doal channel ?? A ked skusi RAM samostatne robi to aj tak ??
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- Tomasjerry
- Používateľ
- vuaras
- Nový používateľ
tento proc idem vyskusat v inej doske ak mi ju dnes prinesu,
najnovsi bios nemam, lebo som mal problem, ze pri flashovani mi nefungovala USB klavesnica v "dos" mode a analogovu som nemal, ale nakoniec som tam dal povodny proc a ide to v pohode, uz som nemal nervy viac to skusat,
pruser bude, ak ten proc bude blbnut aj v inej doske, to by ma nahnevalo, aj ked snad nema dovod, ziadny strhnuty roh alebo hrana, aj ked jeden nikdy nevie, co kupil a ako sa s tym zachadzalo predtym
najnovsi bios nemam, lebo som mal problem, ze pri flashovani mi nefungovala USB klavesnica v "dos" mode a analogovu som nemal, ale nakoniec som tam dal povodny proc a ide to v pohode, uz som nemal nervy viac to skusat,
pruser bude, ak ten proc bude blbnut aj v inej doske, to by ma nahnevalo, aj ked snad nema dovod, ziadny strhnuty roh alebo hrana, aj ked jeden nikdy nevie, co kupil a ako sa s tym zachadzalo predtym
- Tomasjerry
- Používateľ
- Tomasjerry
- Používateľ
- Tomasjerry
- Používateľ
No najnovsie si nezahra ale na hry to pojde, zalezi odst od dosky, ak kupis kvalitnu NF2 a dobry chladic, tak ho pretaktujes na 3200 + (2200 Mhz) a bude to dobre tahat
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
- Tomasjerry
- Používateľ
Tak zhanej len nie KT33 alebo KT600, tusi, od KT800 to uz je v poho, ale osobne som nevidel dosku na Soc. A s KT800
- Tomasjerry
- Používateľ
- vuaras
- Nový používateľ
tak som to vyskusal na novej doske, ale problem, na doske je poondeny bios a neda sa nic nastavit, tym padom mi to nic neukazovalo a mrzlo, ale mam pocit, ze ten proc je tiez nanic, lebo ma jemne odlomeny roh a na doske sa ani nerozbehol, teraz neviem, ci je to kvoli doske, alebo kvoli tomu rohu,
kazdopadne na doske siel Duron 750, ale doska nakoniec aj tak sla naspat, lebo nebola dobra
nemal by si cas a chut vyskusat moj proc u seba v kompe?
kazdopadne na doske siel Duron 750, ale doska nakoniec aj tak sla naspat, lebo nebola dobra
nemal by si cas a chut vyskusat moj proc u seba v kompe?