>> Negatíva toho čo si nalinkoval? Pravdepodobne nie je skladom, zvláštne ceny keď si zoberieš že 650W Focus Plus Gold stojí pár
>> desiatok eur viac ako na alze a nikde nie je info o záruke, takže sa dá predpokladať 24 mesiacov.
zaruku ti da direkt Seasonic 10 rokov, inak tie slovenske shopy popisu kraviny o zarukach, niekto 24 mesiacov, niekto 60, cele zle, uz to tu bolo rozoberane. Na tento konkretny model mas 10 rokov zaruku od vyrobcu.
Neviem aky je rozdiel medzi Focus Plus a Focus Plus Gold, vidis test ze FocusPlus ma fenomenalne spickove vysledky.
>> No wau to je divné, že 850 je lacnejšia..
ani nie je, to mas jednoduchu cenotvorbu. V Alze je vela veci podstatne drahsich nez v inych obchodoch, to ti nepride cudne ? Nepride ti cudne ze jeden a ten isty zdroj mas od 100eur do 130eur v rozlicnych obchodoch ? No vidis...
Preco je Seasonic Focus Plus 850W lacnejsi o par supiek nez Corsair XX650W ? Neviem, zeby cenotvorba zase ? Akoze naozaj semtam sa najde vyrobok, zdroj, auto, elektricka vrtacka, kde niekto konkurentom vytrie zrak parametrami a cenou. Nepoznam nic ine v 750-900W rozsahu co by dosahovalo tuto spickovu technicku uroven v tejto cene.
Mozes si za 120eur kupit 650W zdroj XYZ, ale preco by si to robil. Jasne, 850W ti je zbytocnych.
Avsak... pri zatazi do neviemkolko (kukni SUPERSPICKOVU recenziu co som linkoval, henten Jonny je blazon do zdrojov, druhy taky na svete hadam nie je, jeho recenzie su inaksie nez ostatne) sa ventilator v tejto Seasonic 850tke vobec nerozbieha. Cize bude uplne tichy, takisto.
Odhliadnuc od dostupnosti, a mozno nepotrebujes zdroj kupit este dnes vecer, fakt nevidim chybu.
Inak henten pomocny ventilator je dobry

there I fixed it
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.