Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
nooo su sviatky zly cas na test bankove systemy budu do 2. aj tak zmrazene myslim. Nechaj si to radsej na novy rok utorok idealne (samozrejme zrob ako chces). Bitpadna 2 dni SEPA myslim bola a samozrejme bez problemov vsetko
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Bitpanda cca 2 dni, ale ako pise broslo, nehaj to na druheho
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Dakujem. Jasne pockam do noveho roka skusim BitPandu.
Dovod preco vsetko klesa? Odhad dokedy?
Pri tych poklesoch oplati sa eth ci BTC?
Pri tych poklesoch oplati sa eth ci BTC?
Spoiler: ukázať
Ja si myslim, ze v januari-februari to pojde zasa hore.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nikto netusi, vsetko je to len virtualna sracka ktora nema ziadne realne pozadie. Dokedy klesa ? Nemoze byt bitkoin o dva tyzdne za tristo ?
Coby nemohol byt... jasneze moze. Pretoze nadrogovany Janko McAfee zahlasi ze zozerie vlastne hovienko na kameru ked bitkoin nebude pol miliona to este neznamena ze vobec bude aspon 50 tisic.
Toto su tie krystalove gule ktore nemame - a preto nie sme vsetci miliardari.
A ked buduci tyzden vyhlasi autotrader.com, amazon.com a ebay.com ze sa u nich moze platit menou ABC, XYZ alebo JKL [pretoze si teraz potichu vytvaraju napojenie na realny financny system], tie meny vyletia zo 70/kus na 5000/kus cez noc. A zase niekto rozpravkovo zbohatne, akurat nie ja.
Coby nemohol byt... jasneze moze. Pretoze nadrogovany Janko McAfee zahlasi ze zozerie vlastne hovienko na kameru ked bitkoin nebude pol miliona to este neznamena ze vobec bude aspon 50 tisic.
Toto su tie krystalove gule ktore nemame - a preto nie sme vsetci miliardari.
A ked buduci tyzden vyhlasi autotrader.com, amazon.com a ebay.com ze sa u nich moze platit menou ABC, XYZ alebo JKL [pretoze si teraz potichu vytvaraju napojenie na realny financny system], tie meny vyletia zo 70/kus na 5000/kus cez noc. A zase niekto rozpravkovo zbohatne, akurat nie ja.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
pekne si to napisas turbo.... "niekto rozpravkovo zbohatne, akurat nie ja"...
k tomu poklesu, hm... kazdy rok to tak tusim byva... skuste pozriet history... akurat, ze je velmi kratka, a nevidime insider info apod...
k tomu poklesu, hm... kazdy rok to tak tusim byva... skuste pozriet history... akurat, ze je velmi kratka, a nevidime insider info apod...
Snazim sa zistit kedy je spravny cas nieco kupit
Tak to by chcel vedieť asi každý
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
spravny cas kupit bol pred desiatimi rokmi. Vtedy ked si kupil desattisic coinov za sedem eur dohromady... dnes uz by sme sa nerozpravali
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
v dnesnej dobe sa snazit tradovat cez human interface nema zmysel imho.
kazdy kto to robi profesionalne pouziva botov ktore prestia hociakeho cloveka (len toho nie co im zadaval kriteria).
kazdy kto to robi profesionalne pouziva botov ktore prestia hociakeho cloveka (len toho nie co im zadaval kriteria).
Chalani dokážem dáko vybrať môj natazený ZEC? Ťažil som páru týždňov mám tam dakych slabých 50 Euro po prepočte peniaze som si posielal na peňaženku Cryptonator. S tazenim som prestal podľa mňa sa mi to neoplatí vôbec a zbytočné si ničím celkom fajn HW.
Z tamat to zmen na EUR a vyplat na ucet.
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Posli si to na Kraken.com a rovno to mozes predat za EURa a nasledne poslat na SEPA ucet. Akurat par dni potrva, kym ta overia, lebo na to potrebujes Tier 2 overenie. Teraz by som ale so ZEC pockal, ak ta to netlaci. Slo to dost dole (ako vsetko).