Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Takto sa pytas... bezpecne je doma v trezore.
Jedneho dna sa zobudis a nemusi to ist. Tak ako uz vela veci v minulosti.
Jedneho dna sa zobudis a nemusi to ist. Tak ako uz vela veci v minulosti.
Naposledy upravil/-a stiv v Ut 02. Jan, 2018, 23:18, upravené celkom 1 krát.
.
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Tazko povedat skor nie ako ano
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Podla mna to nicehash umelo vylepsuje, aby vsetci sli tam. Ved lahko a najlepsie zarobia.
Ale tipujem ze co chvila to zase padne a uppps sorry, podte este raz 60 mega nam bolo malo...
Ale tipujem ze co chvila to zase padne a uppps sorry, podte este raz 60 mega nam bolo malo...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Veď to, že teraz sa ten bitcoin pravdepodobne oplatí držať a zameniť ho v čo najlepšom kurze... Zatiaľ to vyzerá priaznivo...
Som zvedavy kedy sa dockam odpisania na ticket. Kym sa to da vyplacat tak budis. Dobrovolne im ale vo wallete nenecham ani cent. Hocico je dovernejsie ako nice penazenka.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
2 andrew : co odporucas teda ty? kde tazit, co, ako ? rady skuseneho panka sa vzdy hodia (ja by som to za seba velmi odcenil, kto chce sa pouci, kto nie jeho vec:)
Aka je akcia na BTC ? Nieco mi uniklo?
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
Nicehash ma akciu ze si vies poslat priamo do Coinbase vytazene BTC bez poplatku, co je celkom gut kedze naposledy co som posielal bitcoiny bol poplatok okolo 20€.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Oni maju normalne fee nejake percento nepamatam si kolko to je a pri nizskych sumach maju dokonca minimalne fee nastavene cize cim viac posles tym lepsie. Fakt ale skoda ze na Coinbase nemaju viac minci
-
- Pokročilý používateľ
coinbase ma chory spread...nakup predaj (pri btc 500e, eth cca 40e, ltc asi 10e)...
nech sa na mna nikto nehneva...
na krakene nic take nie je...zrejme tam prejdem
nech sa na mna nikto nehneva...
na krakene nic take nie je...zrejme tam prejdem
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
pekne na tom zarabaju. Uz aby sme si otvorili vlastnu burzu ze ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Kolko vychadza prevod z Coinbase napr. na Kraken alebo Cryptonator ?
-
- Pokročilý používateľ
tak beru 1% nakup a 1% predaj...ten spread neviem komu ide do vacku ale je to chore...
Koľko vám trvá kým vám prídu prachy s Cryptonator peňaženky na ucet? Už čakám tretí deňa nist.
Nestras. Vcera som vybral vsetko co som tam mal. 2-3 dni pracovne.
.