Mortal Kombat X
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: Mortal Kombat X
Spoiler: ukázať
kolko bolo posledne dni tych patchov? ja mam pocit ze mi uz snad 100GB MCX tahalo...
Hráva ešte niekto?
Práve sme dali von review na XL rozšírenie, nové postavičky skutočne stoja za to
http://somhrac.sk/2016/05/05/mortal-kom ... j-bojovky/
Práve sme dali von review na XL rozšírenie, nové postavičky skutočne stoja za to
http://somhrac.sk/2016/05/05/mortal-kom ... j-bojovky/
som skoro vysumel, ked som zistil, ze za aliena a predatora chcu dalsich 10€
a pri Injustice 2 som rovnako nadaval za nakup postav
a pri Injustice 2 som rovnako nadaval za nakup postav
prave som kupil XL verziu za 6€ tak uvidime len tak na zabavu to snad bude fajn.
Čaute, po dlhšej dobe som dostal chuť konečne si niečo zahrať a tak som sa chcel trošku odreagovať pri tejto hre.
Už asi druhý deň sa trápim so samotným spustením, kedy mi vyskočí na chvíľku úvodne okno motral kombat XL, to zmizne a je koniec.
Trošku som samozrejme prelúskal aj internet ale ak som urobil čokoľvek, bez efektu.
Dopracoval som sa k zisteniu, že editáciou option.ini som dosiahol aspoň zmenu, že počujem ako som v menu aj zvuk hry ale proste hru "vidím" v malom divnom okne, po čase hra spadne.
Nevie mi niekto urobiť screen tohto súboru nech si porovnám, možno mám niečo zle
%AppData%\Roaming\MK10\
Už asi druhý deň sa trápim so samotným spustením, kedy mi vyskočí na chvíľku úvodne okno motral kombat XL, to zmizne a je koniec.
Trošku som samozrejme prelúskal aj internet ale ak som urobil čokoľvek, bez efektu.
Dopracoval som sa k zisteniu, že editáciou option.ini som dosiahol aspoň zmenu, že počujem ako som v menu aj zvuk hry ale proste hru "vidím" v malom divnom okne, po čase hra spadne.
Nevie mi niekto urobiť screen tohto súboru nech si porovnám, možno mám niečo zle
%AppData%\Roaming\MK10\
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Diky pekne, nakoniec som zistil, ze stacilo prepnut monitor na 60hz a spat na 75hz a vsetko klape. Taka somarina na ktoru som prisiel nahodou pri inej hre co tiez nechcela nabehnut ale aspon hodila nejaku hlasku. A cuduj sa svete ked sa rozbehla ina hra skusil som aj mk10 a hra sa spustila normalne.