Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Re: Všeobecná diskusia
Medzi sviatkami mi dorazil list zo Subaru.
Volajú ma na zvolávaciu akciu.
Výmena spolujazdcovho Air-Bag - u.
Auto má de-facto 10 rokov.
Išli by ste?
Volajú ma na zvolávaciu akciu.
Výmena spolujazdcovho Air-Bag - u.
Auto má de-facto 10 rokov.
Išli by ste?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
aky je dovod neist, okrem strateneho casu ? predpokladam ze za to prachy nebudu chciet a ked uz robia zvolavacku na tak stare auta asi bude na to vazny dovod.
neviem, na kia fore si to kazdy druhy meni sam. o poriadnom odskusani v autoterorizaku mam vazne pochybnosti, uprimne sa obavam ze aj geometriu by odflakli...Broslowski napísal: ↑St 03. Jan, 2018, 18:09 presne preto som sa pytal - pretoze sa mi to vôbec nezda byt vela europenazi este ked ti to aj orazi autorizak a fakt mysli na to ze to nebude len vymenit a koniec, treba spravit geometriu, poriesit kvapaliny, poriadne odskusat..
Spoiler: ukázať
ako sorry, ale jediny dovod na zvolavacku mimo zarucnu dobu je ohrozenie na zivote.
Co sme mali skolenie o zodpovednosti, tak to je jedina vec co sa tam sklonovala. To je to jedine, ze automobilke neprejde.
Co sme mali skolenie o zodpovednosti, tak to je jedina vec co sa tam sklonovala. To je to jedine, ze automobilke neprejde.
Pockaj, chcu ti zadara vymenit airbag, ktory moze niekomu zachranit zivot a ty vahas?
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
Išlo mi o ušetrenie relatívne zabitého času...
Ja som tvor nepochopiteľný, mne sa ani tankovať nechce. Až raz budem veľmi bohatý, budem mať človeka na tankovanie áut
Zrejme tam minimálne zavolám zajtra, uvidím... ...veď zrejme nepôjdem hneď, s niečim to spojím.
Bol som napríklad na TK & EK 18.12.2017 a technik mi hovorí, že mi svetlá svietia príliš nízko.
Nastaviť ich chcel, ale nemal kľúč potrebného tvaru a potrebnej dĺžky.
To je už druhá vec...
Ja som tvor nepochopiteľný, mne sa ani tankovať nechce. Až raz budem veľmi bohatý, budem mať človeka na tankovanie áut
Zrejme tam minimálne zavolám zajtra, uvidím... ...veď zrejme nepôjdem hneď, s niečim to spojím.
Bol som napríklad na TK & EK 18.12.2017 a technik mi hovorí, že mi svetlá svietia príliš nízko.
Nastaviť ich chcel, ale nemal kľúč potrebného tvaru a potrebnej dĺžky.
To je už druhá vec...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ako to mas daleko?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Sponzor fóra gold
asi jo
https://blog.caranddriver.com/massive-t ... -vehicles/Subaru is recalling 383,101 cars as part of the expanded Takata passenger-side airbag recalls.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
No, tušil som, že sa niekto opýta, preto najskôr zopakujem - neznášam ani tankovanie.
Subaru začalo pýtať palivo cestou zo silvestrovskej chaty. Včera a dnes som bol v práci Omegou.
SUBARU servis mám od bydliska 1.5 kilometra. Už som to 2× absolvoval peši. Od 15 do 20 minút.
Áno, aj priamo v liste ich spomínajú...
-
- Sponzor fóra gold
ale za tankovanie platis
kto by uz lubil tankovanie
si spinavy, smrdis, zalepeny od pistole a este aj take nekrestanske peniaze pytaju..
btw: DPH na palivo ma ist hore.. kto postrehol?
https://www.aktuality.sk/clanok/551726/ ... -aj-nafte/
si spinavy, smrdis, zalepeny od pistole a este aj take nekrestanske peniaze pytaju..
btw: DPH na palivo ma ist hore.. kto postrehol?
https://www.aktuality.sk/clanok/551726/ ... -aj-nafte/
Tak tam nechod a zabi sa, co uzundertaker007 napísal: ↑St 03. Jan, 2018, 20:38No, tušil som, že sa niekto opýta, preto najskôr zopakujem - neznášam ani tankovanie.
Subaru začalo pýtať palivo cestou zo silvestrovskej chaty. Včera a dnes som bol v práci Omegou.
SUBARU servis mám od bydliska 1.5 kilometra. Už som to 2× absolvoval peši. Od 15 do 20 minút.Áno, aj priamo v liste ich spomínajú...
.
-
- Používateľ
S tým som vždy počítal, musí to tak byť...
Nesmrdím od toho, nebývam zalepený (dávam si rukavice, na obe ruky), niekedy si dokonca nechám natankovať típkom. Niekoľkokrát sa mi stalo, že na čerpačke práve pri žiadnom stojane rukavice vôbec neboli. Z tohoto dôvodu mám v aute, pod tankovacím deklom, svoje vlastné...
Že pýtajú nekresťanské peniaze? A ja si just ešte vždy čapnem toho drahšieho paliva...
...a vždy plnú... ...dnes som natankoval Subaru, típek šiltovkár predo mnou bral bagetu za body a tankovanie za 10€.
Postrehol, vraj iba pre tie s nižším obsahom biozložiek. Tankujem prémium benzín na Slovnaft do Subaru a prémium diesel na Shell do Opla. Resp. v poslednej dobe do Opla obyčajný diesel z Rakúskeho OMV. Šéf NDŽ tu v ZA sa s nimi zazmluvnil, predáva aj fyzickým osobám, už sa dá aj kartou platiť...
Čiže budú drahšie?
Je to spolujazdcov AirBag.
Touto vetou som len dráždil.
Normálne som sa opýtal na názor, či by ste výmenu Takata AirBagu v 10 ročnom aute riešili.
Záver? Zabi sa...
Čakal som skôr reakcie tipu: "áno, ide o bezpečnosť ľudí, ktorých vozíš, určite meň, ešte je to aj bezplatné, trochu námahy ktorú tak neznášaš obetuj.", alebo napríklad: "nechoď, zbytočné, ani plyn v Toyotách sa nezasekával" a podobne.