Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Všeobecná diskusia
Xeigen: ozvi sa mi, ked bude tych -5, ja to rad vyskusam (dokonca mam na to idealnu kombo s 2.0 TDI). Ten system nie je vobec nejako extra ochraneny. Mam podozrenie, ze akonahle sa voda zohreje cez 50-60 stupnov, tak proste bez problemov vypne motor (ak je v baterii dostatok stavy na opatovne nastartovanie).
FVE 12.45 kWp V/Z
a co viac mu treba? Vyrovnavac to ma, ma dostatok napatia na start, motor je zohriaty dost, preco by sa mal vyradit z prevadzky? Lebo rucicka neni vertikalne?
.
este pri benzinoch sa to da pretrpiet
ale ked mam kazdych 30sec pocut startujuce 2.0TDI tak ma ide slak trafit... vacsinou to vypinam hned pri starte, ak zabudem tak na 1. krizovatke...
ale ked mam kazdych 30sec pocut startujuce 2.0TDI tak ma ide slak trafit... vacsinou to vypinam hned pri starte, ak zabudem tak na 1. krizovatke...
u PSA cold engine LED zhasinala pri 40°C vode.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
uz som to pisal, v Mnichove sme sa posuvali asi 140 metrov na BMVV empeť - ano tej drbnutej dýzlovej - asi na dvadsatkrat... jasne ze ten kekecký motor zdechol tridsatkrat.
Hovorim dojčúrovi že ci mu to ako nevadi. A on ze vadi. A ja ze preco to nevypnes. A on ze vyrobca to tak vymyslel. A ja ze nemusis zozrat kazdu kravinu kazdemu vyrobcovi. A on ze... nic. Potom bol mavat vlajockami na hauptštacjón ked do Mnichova prudili vlaky narvane bubulakmi.
Potom sa mu pri necelych 90k km dojetrtkazil ten trojslimakovy zazrak a uz bolo.
Ten proste rozumie veciam !!! A to je dobre, pokrok nezastavis.
Hovorim dojčúrovi že ci mu to ako nevadi. A on ze vadi. A ja ze preco to nevypnes. A on ze vyrobca to tak vymyslel. A ja ze nemusis zozrat kazdu kravinu kazdemu vyrobcovi. A on ze... nic. Potom bol mavat vlajockami na hauptštacjón ked do Mnichova prudili vlaky narvane bubulakmi.
Potom sa mu pri necelych 90k km dojetrtkazil ten trojslimakovy zazrak a uz bolo.
Ten proste rozumie veciam !!! A to je dobre, pokrok nezastavis.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
neviem ako na aktualnych modeloch, ale par rokov dozadu na VAG autach to bolo riesene tak ze start-stop vypinal motor len ked si mal zapnuty bezpecnostny pas. a kedze ja si pasy davam vacsinou len ked idem po dialnici (alebo zazrem polisov) tak start-stop som vacsinou vobec nepocitoval, vacsinou len na konci cesty ked som dosiel do mesta do zapchy, ked mi prvykrat vypol motor tak som drgol do tlacitka alebo sa odpasal.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
molnart: uvedomujes si, ze aj pri najmensej havarii s vystrelenym airbagom ta tento moze zabit, kedze si sa nepriputal?
FVE 12.45 kWp V/Z
Mne sa bez pasu az zle cestuje, sa mi zda ze potom lietam v sedacke
A mozno to je tym ze mam 70kg, a teda bocne vedenie sedaciek na mna neplati
A mozno to je tym ze mam 70kg, a teda bocne vedenie sedaciek na mna neplati
Ja som tak rozbil hlavu a praskol okno na zadnom sedadle (v meste) a to su v aute nejake dvojite skla.
Inac sa priputavam stale uz zo zvyku hocikam sadnem.
Inac sa priputavam stale uz zo zvyku hocikam sadnem.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Tak ale v ceed sa netreba priputat. Sak to je transformer auto.sa posklada pri burqcke a molnart nevyleti. Aj moj mechanik sa nezapina bo jeho caste cesty su z parkoviska pred dielnou na zdvihak.mi vravel ze denne to spravi xy razy a ked ide domov ani nevie ze pas existuje.furt ale ked mu poviem ta sa preberie z koomy
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Hadam bag neodpali ked auto vie ze nie si priputany ... ci? Ja sa putam aj vzadu, ale nikomu toto nevnucujem. Mam kamosa, ktory pri buracke nastastie vyletel z auta, inak by skoncil pokrceny pod kolesami navesu kamiona. Ja som si raz vyskusal, ake je to sa poskladat pod pristrojovku ked som nebol priputany na parkovisku! Isli sme 20, mozno ani to nie. Zrazu plna brzda, ja nepriputany na mieste spolujazdca na smyklavej kozke a v momente ma poskladalo na podlahu pod pristrojovku kukal som jak puk.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
presne preto pasy nedavam. pri nehode pri nizkej rychlosti sa spolieham ze airbag bez pasov mi zlomi vazy a mam to hned za sebou, naopak pri vysokej rychlosti sa obavam ze pri nehode vyletim z auta a a pozbieraju ma z pola, tam je lepsie byt priputany nech ma plechy stlacia. kazdopadne dufam ze ked sa mi niekedy nieco stane prvy co ma najde ma hned dorazi lebo ja krv nemozem a pocit ze by ma napr. operovali uz vobec nie.
Samozrejme ze vystreli
hocico nad 50 je uz vysoka rychlost ak chces vedetmolnart napísal: ↑So 06. Jan, 2018, 00:00 presne preto pasy nedavam. pri nehode pri nizkej rychlosti sa spolieham ze airbag bez pasov mi zlomi vazy a mam to hned za sebou, naopak pri vysokej rychlosti sa obavam ze pri nehode vyletim z auta a a pozbieraju ma z pola, tam je lepsie byt priputany nech ma plechy stlacia. kazdopadne dufam ze ked sa mi niekedy nieco stane prvy co ma najde ma hned dorazi lebo ja krv nemozem a pocit ze by ma napr. operovali uz vobec nie.
.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
samovrah na cestach
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
molnart: neboj sa, ked ta budu operovat, tak budes sladko spinkat. A ak budes v zlom stave, tak sa ta ani pytat nebudu na suhlas. Ak nechces, daj si spisat u pravnika dokument, ze nesuhlasis s akymkolvek lekarskym ukonom a neprajes si ozivovat ako ani prijimat krv od darcu, mali by to akceptovat. Poprosim ta, ked uz havarujes, snaz sa vyletiet celnym sklom tak, aby si nikoho ineho nezobral so sebou.
FVE 12.45 kWp V/Z