imo nepovolia, tak sa predsa peru peniaze, ze sa posiela na cudzie ucty. zaroven je to security red flag. snad by si nechcel, ak by sa ti niekto nabural do uctu, aby si to kludne mohol poslat kdekolvek, ci?
Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Ked ma hacknu (ucet, telefon a email) tak si posle vsetko v BTC prec a smolik. Podla TB to blokuju kazdemu a nezalezi na statuse klienta. Dobre ze ked som posielal peniaze tak neblokovali nic. A velmi overene to nieje proti praniu ked tam staci hocico co sa podoba na nejaky doklad. Naviac s jednym tel. cislom obsluzim viac uctov.
Nejaky napad na KAMENNU banku kde si mozem posielat co chcem? Ziadne nemecke/ruske online veci. V TB je vsetko fajn, aj milion operacii mesacne, ale chcem dostat peniaze na ucet.
Nejaky napad na KAMENNU banku kde si mozem posielat co chcem? Ziadne nemecke/ruske online veci. V TB je vsetko fajn, aj milion operacii mesacne, ale chcem dostat peniaze na ucet.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
primabanka bez najmensieho problemu - holt JT (ktovie kolko maju sami nakupene )
stiv neviem o aké sumy sa ti jedná a či ti ide vyslovene o to aby išlo o kamennú banku ako píšeš. Ale ako som ja spomínal vyššie tiež mám tatru, vyskúšal som to vyriešiť cez revolut (na skúšku s 30€) niesu kamenný ale....
1. Založíš si účet, potvrdíš totožnosť vytvoria ti účet (iban, bic)
2. Prevedieš si od hocikial na tento účet peniaze v € sepa prevodom (z virtuálnej meny)
3. Z tohto účtu prevedieš peniaze cez sepa platbu do tatry
A celé je to zadarmo. Druhá možnosť je, že neprevedieš, požiadaš ich o kartu s ktorou vieš prísť do bankomatu a vytiahnuť z neho 200€ raz do mesiace bez poplatku. Samozrejme touto kartou vieš platiť. Tretia možnosť je, že si túto kartu pridáš na paypal, topneš účet a stiahneš to cez paypal na bankový účet do banky a dalo by sa pokračovať, nechám na tvojej fantázii.
Takto by si to mohol riešiť tak isto cez nemeckú online banku a na konci tohto by ti peniaze končili v tatre na účte bez ďalších poplatkov navyše za vedenie ďalšieho účtu a podobne.
//wingo ako keby som nenapísal, že to je zadarmo
1. Založíš si účet, potvrdíš totožnosť vytvoria ti účet (iban, bic)
2. Prevedieš si od hocikial na tento účet peniaze v € sepa prevodom (z virtuálnej meny)
3. Z tohto účtu prevedieš peniaze cez sepa platbu do tatry
A celé je to zadarmo. Druhá možnosť je, že neprevedieš, požiadaš ich o kartu s ktorou vieš prísť do bankomatu a vytiahnuť z neho 200€ raz do mesiace bez poplatku. Samozrejme touto kartou vieš platiť. Tretia možnosť je, že si túto kartu pridáš na paypal, topneš účet a stiahneš to cez paypal na bankový účet do banky a dalo by sa pokračovať, nechám na tvojej fantázii.
Takto by si to mohol riešiť tak isto cez nemeckú online banku a na konci tohto by ti peniaze končili v tatre na účte bez ďalších poplatkov navyše za vedenie ďalšieho účtu a podobne.
//wingo ako keby som nenapísal, že to je zadarmo
Naposledy upravil/-a tosR v Ne 07. Jan, 2018, 18:05, upravené celkom 1 krát.
Načo ti je kamenná? A prečo riešite okľukou cez nejaké zahraničné online banky s poplatkami? Slovenská mBank je obrovský, neprekonateľný problém na online veci?
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tie zahr. banky nemaju poplatky
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Máte to teda overené, že TB blokuje príjem platby z CB? Ak áno, tak ako bolo uvedené u mBanky je všetko OK a v pohode prebehne sepa prevod z CB?
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Chcel som dnes niečo kúpiť cez BTC a stálo to 0.00199848 BTC. Chcel som platiť rovno z Coinbase a pýta si Network Fee: 0.00119715 BTC. Je to normálne? 15€ FEE ?
bolo aj viac, pamatam si 22 €
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Som sa dočítal na nete, že sa by som si mohol previesť BTC z Coinbase na GDAX a odtiaľ to vyplatiť bez Fee. Je to real?
Základ je že akonáhle robíš akýkoľvek BTC prevod z peňaženky do peňaženky, platíš poplatok sieti za prevod (network fee), a keďže je BTC drahý, aj poplatok je vysoký. Pokiaľ viem všetky meny majú network fee (bežne 0,001-0,002 z danej meny) ako prostriedok na zabezpečenie chodu siete, akurát že jednotka nie je nikdy taká drahá takže vyjadrené na € to sú centy, max jednotky €. Je to aj jeden z dôvodov prečo je BTC v súčasnosti nevhodný na akékoľvek bežné platby, samozrejme spolu s vysokou volatilitou.
Diky vyskusam to. Karty mi netreba. Staci, ze sa da vyberat z burz a posielat dalej. Snad to nezkrachuje alebo nezacnu blokovat aj to.
.
- zazracnedieta
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Mar, 2017, 22:43
tu je zaujimave video ohladom 0% fees @coinbase @gdax
Here is the secret to eliminating all fees when buying and selling cryptocurrency on GDAX. That is right, you can but Bitcoin, Etherium, and Litecoin with ZERO fees. Buying crypto for FREE.
Here is the secret to eliminating all fees when buying and selling cryptocurrency on GDAX. That is right, you can but Bitcoin, Etherium, and Litecoin with ZERO fees. Buying crypto for FREE.
AMD Threadripper 1950x | ENERMAX LIQTECH TR4 360 | Corsair 400C black | NZXT Hue+ pc lightning | 32GB DDR4 @2666MHz Vegeance LPX red | AORUS GeForce GTX 1080Ti eXtreme edition 11GB GDDR5X + AORUS GeForce GTX 1080Ti eXtreme edition 11GB GDDR5X | Asrock X399 Taichi | SSD Crucial 256GB @systemwin10pro64bit, 2x SAMSUNG 1TB | Samsung S27E500 27" Curved | Logitech illuminated keyboard | Logitech G502 proteus Spectrum | Roccat KANGA XXL | AKASA Pax Mate Plus
Našiel som aj veľa negatívnych recenzií na Revolut. https://uk.trustpilot.com/review/www.re ... en&stars=1 preto radšej skúsim mBanku. Vraj je support v Revolute úplne hrozný a nič nevedia vyriešiť.
Pekne pekne. Skus a daj vediet ked tak...
.