ale sak ok, ja tiez niekedy, ked poznam krizovatku a to, aka bude svietit dalej farba, tak pridam, aby som presiel na zelenu. a ano, mozno aj na 75km/h aby som presiel. hned potom vsak nepalim dalej 75 ale spomalim...
lenze v tom okamihu som si vedomy, ze porusujem zakon a MPR,a ked ma nahodou zacne nahanat niekto s civilnym autom a radarom ze som preletel 80tkou tak poviem ano pan policajt, mate pravdu, uznavam.
a teraz ruku na srdce, kolki z Vas urobia to iste, a priznaju si to?
ja by som sa nikdy s fizlom nehadal, ak si budem vedomy porusenia zakazu..
btw z duse neznasam jedno, ak niekto vzhladom k MPR napise, ze on ma "super" auto, je lepsi sofer ako zvysok, a on moze ist 80 tam kde ini 50, lebo xyz.
Tak len tolko:
"Zamyslenie: Najhoršie na celej cestnej premávke je to, že ľudia si príliš dôverujú a myslia si o sebe že sú dobrí šoféri. Táto mylná predstava ich môže však zabiť. Dobrý šofér nie je ten, ktorý vie ovládať dokonale svoje vozidlo, ale ten, ktorý vie predvídať čo spravia v cestnej premávke ostatní. Dobrý vodič je ten ktorý počíta vždy s najhorším variantom dopravnej situácie, ak by zlyhal niekto iný a teda zvýšenou kontrolou ostatných zaisťuje aj svoju vlastnú bezpečnosť."
- k tomu poslednemu, x krat som tu poniektorym z Vas vysvetloval, ze ty mozes ist 80tkou na 50tke, bezpecne, tam kde nic nieje, a zrazu Ti nejaky opity chodec, dili vyjde na cestu, a Ty ho zramujes.. sud nebude zaujimat, ze Ty si siel 80 lebo nikde nikoho, sud bude zaujimat v prvom rade, preco si nedodrzal MPR. a ked este vezmu kartu vodica a najdu tam priestupky za rychlost, tak papa.. presne tu je ten "rozdiel", ze clovek MUSI ratat s najhorsim variantom co sa moze stat.. to je dobry sofer, ktory nepovie ja mozem ist 130 lebo mam auto co zabrzdi lepsie jak ine co ide 50 a xyz... preto mas jazdit 50 tam, kde je 4prudovka, mesto, tma, 3hodina rano, lebo pojde aladar z diskoteky, naliaty, a jebne to rovno pred Teba. cim sa na sude budes obhajovat?