Mining rig
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Mining rig
neriskovar lebo ucinnost + zvysok.
ja som bral 2x 1kw pre 4x 80ti + podla vysledkov doplnim o dalsie 2ks (resp viac).
nemam ziadne ocakavania, ak to pokryje investiciu budem spokojny
ja som bral 2x 1kw pre 4x 80ti + podla vysledkov doplnim o dalsie 2ks (resp viac).
nemam ziadne ocakavania, ak to pokryje investiciu budem spokojny
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Beriem len 3x 1080Ti (ešte sám neviem, kde ich splaším) a Seasonic Prime Platinum 1000W. Aj GIGABYTE H110-D3A je všade nedostupná... Hrozné...
Radšej viac veru. Môžeš spraviť tak ako Quicky, alebo kúp 1200W http://www.atinet.sk/pc-komponenty/cors ... entilator/
Spoiler: ukázať
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
mám 650 G3 na 3 1080Ti od mája a žiadny problém... 3,7hash/W .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
-
- Pokročilý používateľ
ja idem do Z270 dosky... klasicka 2x pcie16x a 4x pcie1x = 6 gpus...
proste nemam miesto atd aby som skladal pc pre 200grafik, takze chcem z jedneho rigu vymacknut co to pojde a uvidime aky bude vysledok... len ma chyta velmi zly feeling, ako sa vravi,ked je hype na vrchole ruky prec - dufam,ze sa mylim resp. stihne sa HW aspon splatit
andrew to ich mas ako odladene kolko zeru?
este otazka na teba aky je rozdiel hashrate ked grafiku 1080ti nataktis na max (bez ohladu na spotrebu) a ked je odladena na spotrebu/vykon ? DAKUJEM
proste nemam miesto atd aby som skladal pc pre 200grafik, takze chcem z jedneho rigu vymacknut co to pojde a uvidime aky bude vysledok... len ma chyta velmi zly feeling, ako sa vravi,ked je hype na vrchole ruky prec - dufam,ze sa mylim resp. stihne sa HW aspon splatit
andrew to ich mas ako odladene kolko zeru?
este otazka na teba aky je rozdiel hashrate ked grafiku 1080ti nataktis na max (bez ohladu na spotrebu) a ked je odladena na spotrebu/vykon ? DAKUJEM
Objednával som ju 29.12.2017 a stále čakám na dodanie. Ale tak mne to neponáhľa keďže čakám aj na ostatné komponenty a keď mi to už dorazí tak už len zbehnem do Hornbachu kúpiť drevené hranoly (nemýliť si s Ficom - to je tiež hranol, ale taký iný ) a poskladám si konštrukciu.
Ja som daval na 4x 1080Ti 1200w zdroj s tým že karty nebudeme obmedzovať a pôjdu na 100% pl
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Každá karta ma iné hodnoty, každou jednou som strávil hodiny kým sa našli najlepšie nastavenia a to z hľadiska :
1. Najvačší výkon, bez ohladu na spotrebu
2. Najvacsi v najlepsom pomere spotreba/hruba sila .
Všeobecný problém je že ľudia majú pomýlené fakty a nechápu že pod miningom sa karty "neobmedzujú" pokiaľ sa použije menší zdroj. Jednak neefektívne a vyššia návratnosť, horšie teploty. Aktuálne som schopný tlačiť 740-770h pod 200W na každej karte. Tento profil mám len pre Zcash. Potom sú kryptomeny, ktoré vyžadujú iné nastavenia a majú inú trhovú hodnotu, tam používam hrubú silu na úkor ceny energie, ale tým že mena je silnejšia výdavky sa pokryjú. Nikto učený z neba nespadol, keď si niekto myslí že mining je o nakúpení kariet a spustení nicehash-u - čo je najhoršie možné riešenie, tak je v hlbokom omyle.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
pridam sa trosku do temy lebo tiez si skladam akurat zostavu
co tak 1080ti vs vega64 )
co tak 1080ti vs vega64 )
-
- Pokročilý používateľ
kde kupis vegu ? realne ? nikde... takze som ti dostatocne odpovedal
oblubene turbove "keby" som nakupil vegy56 co boli na alze za 420e bez dph (ano volakedy boli aj skladom), tak som dnes "vysmiaty".
+ zalezi aky coin chces tazit, nie kazdy alg. je super pre kazdu kartu
oblubene turbove "keby" som nakupil vegy56 co boli na alze za 420e bez dph (ano volakedy boli aj skladom), tak som dnes "vysmiaty".
+ zalezi aky coin chces tazit, nie kazdy alg. je super pre kazdu kartu
osobne mozem mat 2x vegu 64 alebo 2x 1080ti do tyzdna, preto sa pytam
len tak som nahodne hodil do nicecash kalkulacky obe a vyslo mi ze nvdia ma lepsi pomer spotreba/vytazene u nich
celkom ma to prekvapilo, lebo uz asi 3 tyzdne premyslam nad amd
len tak som nahodne hodil do nicecash kalkulacky obe a vyslo mi ze nvdia ma lepsi pomer spotreba/vytazene u nich
celkom ma to prekvapilo, lebo uz asi 3 tyzdne premyslam nad amd
vega64 ma momentalne o dost vyssi profit ako 1080ti, jej vykon v cryptonight algoritme nie je 1300 ako ma uvedeny nicehash, ale 1950. Este vyhodnejsia je vega56, lebo ma nizsiu spotrebu.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Som písal do pantera computers ohľadom dostupnosti GPU a nevedel mi vôbec povedať kedy by mi vedeli odtiaľ dodať, že čakacia doba 1-2-3 mesiace... A to najlepšie je, že ani cenu nevedia stanoviť nakoľko sa za ten čas môže dosť zmeniť. Tak to ma poser...
-
- Pokročilý používateľ
amd su v celej eu v prdeli a vegy este viac ako RX...ale ked ma niekto na ruke vegy , tak ich vezmem hned na vyskusanie