Vyhodny-software.sk
Vyhodny-software.sk
Uz ste niekto kupovali software zo stranky Vyhodny software?
Win10 za 89 evri, az sa mi trochu nechce verit (ESD certifikat, nic fyzicke). Potrebujem kupit 10-ku a pride
mi to az tak dobre, ze hladam nejaku skrytu fintu.
Win10 za 89 evri, az sa mi trochu nechce verit (ESD certifikat, nic fyzicke). Potrebujem kupit 10-ku a pride
mi to az tak dobre, ze hladam nejaku skrytu fintu.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Re: Vyhodny-software.sk
Jak to funguje s tymito e-bay klucmi? nemam skusenost...
No do riti... a ja som si myslel, ze 90 je jak zadarmo
Ako, super vec, len teraz tomu verim este menej
Este otazka, musi byt cista instalacia, alebo moze byt aj upgrade zo 7? Ne ebay-i sa to rozni
Ako, super vec, len teraz tomu verim este menej
Este otazka, musi byt cista instalacia, alebo moze byt aj upgrade zo 7? Ne ebay-i sa to rozni
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
upgrade zo 7 nepotrebujes key, pouzivej zo 7 resp. ani ho netreba zadavat
ebay kluce funguju, aj office
ebay kluce funguju, aj office
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
akurát, že upgrade zo 7 už nespraví. A hlavne fresh install je fresh install. Načo by si tam chcel mať zbytočný bordel po 7 keď máš kľúč na 10. (resp budeš mať)
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no zatial mi fungoval kluc zo 7 na fresh install 10 stale (naposledy sice este v 2017 ale neviem zmenilo sa to?) resp. spravis uptade a vytiahnes si novykluc po instalacii (apkou productkey)
zasa ten uptade nechava windows.old ten sa zmaze sam, alebo mozes otvorit cistic disku a zmazat to tam
nevravim ze to tak robím, aj ja mam radsej clean install
zasa ten uptade nechava windows.old ten sa zmaze sam, alebo mozes otvorit cistic disku a zmazat to tam
nevravim ze to tak robím, aj ja mam radsej clean install
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
viewtopic.php?p=1405915#p1405915
... neinštaloval som odvtedy žiaden WIN , ale podľa Microsoftu už by to nemalo ísť
... neinštaloval som odvtedy žiaden WIN , ale podľa Microsoftu už by to nemalo ísť
.
Ja som tak dufal, ze pridem po praci a v ramci relaxu necham windows upgrade bezat, kus potukam, kus postlacam a hotovo...
Nechce sa mi srat s konfiguraciou vsetkeho softu, co tu mam, vytahovat konfiguraky a vsetko nahadzovat spat. Ale co uz, aspon
sa zbavim mnozstva balastu po visualku, s ktorym sa mi nikdy nechcelo ondiet
Nechce sa mi srat s konfiguraciou vsetkeho softu, co tu mam, vytahovat konfiguraky a vsetko nahadzovat spat. Ale co uz, aspon
sa zbavim mnozstva balastu po visualku, s ktorym sa mi nikdy nechcelo ondiet
Nainštaloval som Win10 s kľúčom od 7 ešte 14.1.2018 ,bez problémov.Ale vraj táto možnosť ,mala byť iba do 16.1.2018.Doteraz však takéto termíny nikdy neboli dodržané, možno stále to funguje.Ak máš teraz v PC win7 , tak si spusť inštalačku Win10 sám , cez OS.
No, az take easy to nie je... Zatial len jeden kluc, skuseny na Win 10 Home, ktory bol uz dlhsie nainstalovany ale neaktivovany. Bracho stravil hodnu chvilu s nejakym indom na telefone, kym sa dostali k tomu, ze treba reinstall...
Hovorime o kluci z ebay
Hovorime o kluci z ebay
Gratulujem ku kupe. Ja co som kupoval tak do 10 sekund email s kodom - aktivoval som na neaktivovany Windows a ide. Bral som to co tam malo vela predajov/hodnoteni za cca 5 eur. Zatial nepocujem problemy, takze spokojnost.
.
Ako aj u mna kod obratom, akurat so starsou instalaciou Win10 sa celkom nekamarti, uvidime, jak sa to poriesi
Este jeden dolezity update. Aj ten ebay berte s rezervou. Kluc na Win 10 HOME, s ktorym mam problem je urceny pre DEVELOPER verziu.
Tato informacia nebola nikde na stranke uvedena, zistili sme to az telefonicky. Cize sa teraz snazim tento kluc vratit/vymenit.
Som zvedavy, ako to dopadne. Keby ma nestal 5 eur, tak sa naseriem viac. No nejak podvedome som uz pri kupe ocakaval problemy.
Kazdopadne, treba tie garbe stranky citat velmi, velmi poctivo.
Tato informacia nebola nikde na stranke uvedena, zistili sme to az telefonicky. Cize sa teraz snazim tento kluc vratit/vymenit.
Som zvedavy, ako to dopadne. Keby ma nestal 5 eur, tak sa naseriem viac. No nejak podvedome som uz pri kupe ocakaval problemy.
Kazdopadne, treba tie garbe stranky citat velmi, velmi poctivo.