Preco by som ja mal vo svojom volnom case hladat nieco inym?

X krat som sa dostal k super veciam za super ceny iba nahodou, a ano, ak viem, ze nemam na tocenie momentalne cash, tak to sem kludne dam, ale ak viem, ze beriem 5ks, tak urcite nie,.
castell:
"Samsung 850 EVO 500GB za 135 Eur.. dnes už sa dá u nás lokálne zohnať nový Crucial MX500 500GB za 140 Eur s 5r. zárukou"
ale v om pripade to cez bazos bez zaruky za dane love urcite nekupim... dnes si clovek za 5minut dokaze kuknut, v akej cene co ide, a rozhodnut sa.. ked to dakto nedokaze /vie si otvorit LEN heureku napr/, tak ma smolu...
ak mam daco kupit bez zaruky, nesmie to byt drahsie ako 60-65% ceny so zarukou.. no nesmie.
mimochodom, ked sme pri akciach... Lenovo mali isty cas vystavy Legion po SR.. Booky ponukali obchody v danych mestach s 25% az 30% zlavou oproti normalnej cene... to len na margo, na ake nakupy sa dokaze predajca dostat.. /predpokladam ze lenovo sa vzdalo svojej casti navysenia a nechalo ju obchodu, ten tak mohol znizit koncovu cenu), a veci mali plnu zaruku... 1150eurovy book mal ediscomp za menej ako 800e. dodnes taka akcia nebola zopakovana, bohuzial.