Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
16. februara tu mame cinsky novy rok ... idete sa nejak pripravovat? predate to predtym ci idete drzat? ocakavate pad cryptomien? ... pozeral som historiu a po minule roky nejak nepadala hodnota v tento datum tak preto sa pytam ...
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Hmmm, pripravovat, planujem nejake petardy nakupit ... Preco si myslis, ze by to malo padnut zrovna na cinsky novy rok ?
Utorky a štvrtky sú dni na nákup.
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nie, ze by mi bolo prijemne, co sa deje (oproti koncu minuleho roka). Ale toto masirovanie mozgov je uz fakt sila.
uplne to ignorujte ... saskovia potrebuju potahat cenu dolu nech nakupia vyhodnejsie za obrovske prachy. Stratite LEN ked predate v strate, skor nie. FUD jak oci
- Odar
- Pokročilý používateľ
1000 x opakovane - kazdy da do toho len tolko, kolko moze stratit. V suvislosti s tym, radsej to necham v penazenke dovtedy, kym to bude mat kurz 0, ako by som to predal so stratou.
Aktualny problem je u mna, ze mi uviazol ZEC v penazenke na Cryptopii. Par dni je v maintenance mode - potreboval som si poslat ZEC inde, ale nevsimol som si, ze penazenku maju v maintenance.
Poucenie aj pre ostatnych - vzdy si na burze skontrolujte VOPRED penazenku, ci je online.
Aktualny problem je u mna, ze mi uviazol ZEC v penazenke na Cryptopii. Par dni je v maintenance mode - potreboval som si poslat ZEC inde, ale nevsimol som si, ze penazenku maju v maintenance.
Poucenie aj pre ostatnych - vzdy si na burze skontrolujte VOPRED penazenku, ci je online.
Toto má napadloBroslowski napísal: ↑St 31. Jan, 2018, 11:10 uplne to ignorujte ... saskovia potrebuju potahat cenu dolu nech nakupia vyhodnejsie za obrovske prachy. Stratite LEN ked predate v strate, skor nie. FUD jak oci
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Jedni saskovia chcu tahat cenu dole a dalsi saskovia zasa hore, ako sasek Mcaffee, co si uz teraz berie penisy do ust (zatial len symbolicky = z ust mu vychadzaju reci o penisoch, teda o penisoch v ustach ), ked to nebude mat neviem uz aku hodnotu. Som zvedavy, ci ho aj fakt potom zje, ked sa jeho proroctva nenaplnia.
Respektive ked to ide dole, ozyvaju sa jedni saskovia a ked hore, saskovia z opacneho spektra.
Respektive ked to ide dole, ozyvaju sa jedni saskovia a ked hore, saskovia z opacneho spektra.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
asi mali kus viac sťažností, že to robia poza chrbát
.
Alebo len nemal kto pozerat.
.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nas nicehash, na paraduThe Repayment program will start on Friday, February 2, 2018, and will initially reimburse 10% of the old balance amount to all users that were impacted by the security breach.
We are committed to periodically repay the remaining amount to all users in the coming months.
mam 0.01 ale vyplatene zase nie cakam, kedy vyplatia
Ako vam teraz tazi SKUNK?
Ako vam teraz tazi SKUNK?
- Odar
- Pokročilý používateľ
Takže neaktívni užívatelia majú smolu, lebo ich zostatok sa rozpustí. Dobre si to vymysleli.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
v podstate ano, treba tam kliknut a po castiach to budu pravdepodobne posielat. zaujimavy spobob no