slúchatka na gaming
slúchatka na gaming
čau... potrebujem si kúpiť nejaké slúchatká na gaming, hrám hlavne CS:GO a LoLko... nie som ale nejaký profi gamer takž mi bude stačiť niečo za plus mínus 20 eur... je niečo normálne v tejto cenovej kategórií ?
Re: slúchatka na gaming
Jedine niečo od Superluxu.
Predavam nepouzivane hd660 za 19 keby si chcel vid. bazos.
To je asi najlepsie co za tu cenu kupis.
To je asi najlepsie co za tu cenu kupis.
.
Superluxy sa mi velmi nepáčia dizajnom nie je ta ešte niečo ? samozrjeme ak nič tak zoberiem suerluxy
Nie, nie je. Superluxy na to čo stoja, hraju vysoko, vysoko nadpriemerne. Aby si našiel niečo ine čo sa im zvukom približi, musiš hľadať v podstatne vyššich cenovkach.
Osobne som superluxy nemal takze neviem posudit, ja mam ale na hranie (nie som velky hrac ale sem tam na stolnom pc nieco zapnem) bml gamgod phalanx. Dosta som ich ako darcek, a myslim ze za tu cenu su v pohode, hraju slusne a mikrofon je tiez dobry. Cena ale presne neviem aka ja
Všetko hrá slušne kým si nevypočuješ niečo lepšie, potom začneš rozmýšľať ako si hento mohol považovať za slušný zvuk
Vlastná skúsenosť
Vlastná skúsenosť
Spoiler: ukázať
Cenovo by sa dali aj tie bml zobrať.. možno im dám šancu páčia sa mi viac ako tie superluxy a veľmi dobre hodnotili mikrofón na gamesites, tak ma to celkom nakoplo týmto smerom
Ano mikrofon je fajn, prekvapivo dobry.
wingo - neviem ale mozes mat pravdu, kazdopadne neplanujem ich menit zatial
wingo - neviem ale mozes mat pravdu, kazdopadne neplanujem ich menit zatial
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Podla mna je uplne normalne ak sa pozeras na dizajn pri sluchadlach od 150+ eur. Zober fakt radsej superluxy.
Spoiler: ukázať
Mne príde normálne že riešim ako vyzerajú sluchatká čo mám na hlave a ešte keď vraví že sú dobré aj po zvukovej stránke tak prečo nie