Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Jasné, ale... Stále to bolo výhodnejšie za 480 dolárov ako teraz... Ide o to, že ja to nekupujem, len ťažím, čiže mi to je šuma fuk, stále som v zisku... Ale keď vidím terajšiu situáciu, tak určite nejdem vyplácať v najhoršom.
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
vyplatil som si na nove grafiky pri 950 zvysok drzim (stale vacsinu investicie ) 2x ked som vyplacal na novy HW 2x takmer pri uplnom tope.. call me lucky
dokedy zarobi na elektriku bude sa tazit take ETC za den 1ETC jak oci tazi to relativne malo ludi a trade páry to má stále slušné
dokedy zarobi na elektriku bude sa tazit take ETC za den 1ETC jak oci tazi to relativne malo ludi a trade páry to má stále slušné
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
áno to je celkom trefné keď sa bavíme práve o kryptomenách
.
to do akych nizin vsetko popadalo
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
velmi spravne, ideme kupiť dalšie...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Teraz je dobre tazit, narocnost trochu klesla, aspon u eth, takze vytazim viacej a predavat sa bude, ked to bu mat zmysel
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Z TOHTO SOM ODPADOL DDDDDDDD
Tí new traders jak tam plávali proti prúdu a tie stop lossy ako tam praskali :D Fakt som sa nezasmial takto dobre už strašne dlho, až ma bolela bránica Veľmi podarene spravené
Tí new traders jak tam plávali proti prúdu a tie stop lossy ako tam praskali :D Fakt som sa nezasmial takto dobre už strašne dlho, až ma bolela bránica Veľmi podarene spravené
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
eth uz stupa zase hore, mohlo to aspon na tyzden ist dolu, viacej by som vytazil
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Som to celkom vychytal. Vcera ZEC --> BTC. Dnes doobeda so ziskom (voci ETH) prehodil BTC --> ETH a hura skriabeme sa hore
Ide vam NiceHash ? Mne nejde ani prihlasit ani miner nefunguje
Edit: sry, zablblo overovanie a miner nesiel preto lebo som mal nastavene minimalne 3,65 ze ma byt denny profit ten ale nieje
Edit: sry, zablblo overovanie a miner nesiel preto lebo som mal nastavene minimalne 3,65 ze ma byt denny profit ten ale nieje
Je tam maintenance keď si otvoríš ich web.
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: ASUS ROG STRIX B660-A GAMING D4 RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Corsair RM750x white CASE: Fractal Design Define 7 Compact White TG Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Microlab FC50 Monitor: Dell S2721DGFA OS: Win 10 64bit
ETH sa kludne moze este dostat na 600 eur. ...ze to chvilku ide hore neznamena, ze to nemoze potom prudko padnut. Nasledujuce 2 tyzdne budu este zabavne, budu pekne vlny (dovolim si predpovedat )
Hej hej, vyzerá to na pin bar, uvidíme.