Zabezpecenie auta
Zabezpecenie auta
Ake by ste odporucali? Co sa oplati a co su vyhodene peniaze, ktore odrazia len cigana z L9?
Pozeral som VAM (http://www.autoalarm-vamos.sk/) ale je to docela draha zalezitost, 500e len zakladny balik.
Pozeral som VAM (http://www.autoalarm-vamos.sk/) ale je to docela draha zalezitost, 500e len zakladny balik.
Re: Zabezpecenie auta
co to je za auto?
dobru poistku
dobru poistku
určite by som dal Zeder a ďalej čo uznáš za vhodné
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
mam tam DEFEND LOCK, je to Mazda3 2012
nikto normalny by druhu generaciu mazdy 3 nekradol (mozno este nejaku upravenu mps) - nahradne diely netreba tak ako pri koncerne a inak je to nezaujimave auto aj z pohladu predajnej ceny, na ostatnych postaci podla mna ten defend lock alebo pre lepsi pocit si tam daj dorobit tlacitko (napr. vypne vstrekovacie cerpadlo) co zabrani nastartovat auto
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Zeder nie je az taky uzasny, ked si auto vytipuju, vymena riadiacej tyce je otazkou max. 30 minut .. sam mam Zeder, ale druhy krat by som si ho uz nedal (aj ked poctivo zamykam)
Spoiler: ukázať
chyba zederu je ze ho musis zamykat, na co skor ci neskor zabudnes...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Do Mazdy 3 nič nepotrebuješ lebo to nevyrába koncern
urcite je lepsi ako defendlock ked som mal este 5 golfa (myslim ze dost kradnute auto) mal som tam zeder a spaval som kludne aj mimo bydliska (tu mam garaz), myslim ze ked zlodej zbada zeder radsej si vyberie druhe auto kde nie je, samozrejme ked si ho vytypuju mozes ho mat aj privarene k zemy a ani to nepomoze
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
by som sa vysral na zeder a dal dobru poistku...
BTW ako pozeram jednemu znamemu dnes cmajzli X5 2010 ...to sa este kradne?
BTW ako pozeram jednemu znamemu dnes cmajzli X5 2010 ...to sa este kradne?
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Znamemu nedavno 2006 octaviu s 300 000km+, takze javne ano .
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
jednemu susedovi vzali myslim 3 roky spat Audi 80 B4
Ja som si dal auto pod kameru. Bytovka na dedine, takže 99% parkujem na rovnakom mieste takže aspoň ako taký pocit, že viem čo sa deje.
A do auta som objednal bezdrôtový immobilizér, kde s ním rozpojím nejaký komponent potrebný na naštartovanie / danie auta do pohybu, bez ktorého proste zlodej neodíde ak keď by mal kľúče ak nebude vedieť kde a čo hľadať . Jedine by musel auto odtiahnuť. (ale o tom budem vedieť lebo je auto na kamere). Nie je to neviem aká záruka, ale vždy lepšie ako nič.
A áno, asi najlepšie je to riešiť poistkou.
A do auta som objednal bezdrôtový immobilizér, kde s ním rozpojím nejaký komponent potrebný na naštartovanie / danie auta do pohybu, bez ktorého proste zlodej neodíde ak keď by mal kľúče ak nebude vedieť kde a čo hľadať . Jedine by musel auto odtiahnuť. (ale o tom budem vedieť lebo je auto na kamere). Nie je to neviem aká záruka, ale vždy lepšie ako nič.
A áno, asi najlepšie je to riešiť poistkou.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
skodovky sa kradnu?
premyslma ci dat gap +200e rocne k havarijnej 470e,(Karoq)
premyslma ci dat gap +200e rocne k havarijnej 470e,(Karoq)
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook