Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
to uz aspon 6.4 ... nejaku ameriku s poriadnym motorom by to chcelo alebo raptor s tymi 3.5 biturbo (ak sa nemylim) - to moze byt velmi zaujimave zvezenie!
Nie je nad V8, v akejkoľvek podobe, veľkosti či inkarnácii
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
A co tym chcel basnik povedat ked tu porovnava 2,5l turbo so skapatou 1.6? Lebo som asi nepochopil...
Ku GTR...menej tazkopadne bude hocico, co ma o pol tony menej.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Tiež sa nad tým zamýšľam, či je správne porovnávať 1.3i verzus 2.5TD
Ja mám aj 2.5TD, aj 3.0i.
Samozrejme sa tie autá správajú motoricky úplne ináč.
Kým 3.0i si v meste kľudne za*e*e päťku a gúľa sa na 1000 otáčkach, keď vtedy iba trošku pridám neudeje sa nič...
Na 2.5TD sa udeje... lenže 2.5TD v meste na päťke nemá 1000 otáčok, ale 1200... ...zasa 2.5TD nerobí nič medzi 4700 - 5000 otáčkami... ...kde 3.0i ešte stále nabieha...
Každé má čosi do seba, ale vždy to mňa viac ťahalo k benziňákom a vyzerá to tak že aj bude...
Ja mám aj 2.5TD, aj 3.0i.
Samozrejme sa tie autá správajú motoricky úplne ináč.
Kým 3.0i si v meste kľudne za*e*e päťku a gúľa sa na 1000 otáčkach, keď vtedy iba trošku pridám neudeje sa nič...
Na 2.5TD sa udeje... lenže 2.5TD v meste na päťke nemá 1000 otáčok, ale 1200... ...zasa 2.5TD nerobí nič medzi 4700 - 5000 otáčkami... ...kde 3.0i ešte stále nabieha...
Každé má čosi do seba, ale vždy to mňa viac ťahalo k benziňákom a vyzerá to tak že aj bude...
realna skusenost s energy tce 205hp od renault?
myslel som zi ze som rozhodnuty pre golf 1.4tsi 125k....lenze megane grandtour 205hp stoji len o 3k viac
myslel som zi ze som rozhodnuty pre golf 1.4tsi 125k....lenze megane grandtour 205hp stoji len o 3k viac
Spoiler: ukázať
Prečo by niekto trápil motor na 1000 rpm na 5tke cez mesto?? A ešte nebodaj pridával bez podradeniaundertaker007 napísal: ↑Po 05. Feb, 2018, 19:51 Kým 3.0i si v meste kľudne za*e*e päťku a gúľa sa na 1000 otáčkach
tesne vedla
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Cital som na forach ze renault ten motor.hned po prvej reklamacii prevpdvky znizuje na 180hp. Ad2. Je to auto velmi.male/uzke vzadu a celkovo dnu posobi vel.i lacno.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
Je tam automat.Easa napísal: ↑Po 05. Feb, 2018, 22:13Prečo by niekto trápil motor na 1000 rpm na 5tke cez mesto?? A ešte nebodaj pridával bez podradeniaundertaker007 napísal: ↑Po 05. Feb, 2018, 19:51 Kým 3.0i si v meste kľudne za*e*e päťku a gúľa sa na 1000 otáčkach
Môžem podradiť ručne páčkou pod volantom. Kým som ale v D, ak nezačne stúpanie, zákruta, alebo neviem ešte čo tak tam onedlho vráti päťku.
Môžem sa prepnúť do manuálu - no ale potom načo je tam automat...
Inak, ten motor sa nechveje, nevibruje, neprotestuje.
Koniec koncov voľnobeh má teplý kdesi okolo 500 - 550 RPM.
Ak sa pridá len veľmi máličko - nepodradí ani nič.
Ak sa pridá ešte o mravca viacej, odomkne sa menič, stúpne na ~1500rpm. Ak sa pridá viacej, podradí o 1 až 3 stupne, podľa rýchlosti a intenzity stlačenia plynového pedálu. Nemám "pretláčací" pedál.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
to som badal aj v karoq na testovacke v presove, an rovnke na sidlisku more tam suplo 7cku ani som nevedel kedy, a drzalo ju tam kvalitne kym som lestil pedal plynu nohou a pri jemnom stlaceni uz podradilo na ukrutnu 6tku
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Tak zase 3l V6 má asi trochu inde minimálne otáčky bez vibrácií ako 1,5l i4, o 1l i3 ani nehovorím
Môj 1,6 diesel s 90 poníkmi na 1,2t pod 1500ot/min (skoro som napísal ot/s ) nepúšťam a naučil som tak aj manželku aj keď verím tomu že šetrílci z Oktávok by ho trápili na 1000 otáčkach aj do mierneho kopca
No a moderný automat zaradí taký stupeň, pri akom dosiahne najnižšiu euronormovanú spotrebu a zároveň vydrží záruku...
Kde je Turbo keď mu ide téma, myslím že by sa veľmo rád zapojil do tejto debaty. Bohvie či nenakúpil Bitcoiny keď boli na vrchole a furt tu vypisoval že prečo nenakúpil predtým za toľko a toľko, a teraz keď to padlo si trieska hlavu a nemá náladu na fórum...
Môj 1,6 diesel s 90 poníkmi na 1,2t pod 1500ot/min (skoro som napísal ot/s ) nepúšťam a naučil som tak aj manželku aj keď verím tomu že šetrílci z Oktávok by ho trápili na 1000 otáčkach aj do mierneho kopca
No a moderný automat zaradí taký stupeň, pri akom dosiahne najnižšiu euronormovanú spotrebu a zároveň vydrží záruku...
Kde je Turbo keď mu ide téma, myslím že by sa veľmo rád zapojil do tejto debaty. Bohvie či nenakúpil Bitcoiny keď boli na vrchole a furt tu vypisoval že prečo nenakúpil predtým za toľko a toľko, a teraz keď to padlo si trieska hlavu a nemá náladu na fórum...
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
Teraz som zmätený či je to Subaru alebo Porsche
-
- Používateľ
Aj keby som mal zbytočné peniaze navyše, autá ako Porsche, Lamborghini a podobné by som si nekúpil.
Nie je to môj hrnček kávy. Tie autá sa mi nepáčia a nie sú mi sympatické.
Takže teraz je to Subaru.
Nie je to môj hrnček kávy. Tie autá sa mi nepáčia a nie sú mi sympatické.
Takže teraz je to Subaru.