Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Poslal som na skusku prachy zo SLSP a mBank na Coinbase a presli obe.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
vcera som posielal zo slsp na overenie do coinbase euro a tiez preslo
Overenie funguje aj z TB co blokuje kryptoburzy.
.
Ja som poslal 20 z mbank aj zo slsp. Mozno blokuju iba platobne karty a prevody idu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
mbank CZ mi blokoval uz snad mesiac, SK karta fungovala
SEPA sla...
SEPA sla...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som vcera for fun nakupil kreditkou na CB eth...3x fail, na 4ty preslo... ale kvoli stale volatilnej cene podla mna...
Brosklo poznas to? s jedlom rastie chut selfcontrol mlady jedi
Brosklo poznas to? s jedlom rastie chut selfcontrol mlady jedi
Ja rig napríklad zaplatený nemám ale necítim sa nato, že by som si teraz išiel kvôli tomu trhať vlasy. Vždy som rátal s tým rizikom, že cena klesne a budú z toho houby, stále rátam. Nemusí to byť dno, rovnako to môže byť dno a vrch je vysoko pred nami. Uvidíme, osobne to nevidím tragicky, vidím to len tak, neinvestuj to čo nemôžeš stratiť. Úprimne ja si myslím, že sa crypto z tohto spamätá, je to len môj osobný názor.
Tiež si myslím, že náročnosť mierne klesne, rigy zostanú ale vypnú (možno už aj vypli), tí, ktorí ťažia na gamingoch a podobne. Pre ktorých ten profit už nieje až tak zaujímavý.
Ale tiež súčasne registrujem strašne veľa plačkov, ktorí teraz vyplakávajú kade tade ale veď nech. Plačú nad vlastnou hlúposťou. Tiež registrujem presný opak, hihihi xixixi ja som vám to hovoril, že to padne. By som sa len tak fakt pobavil keby cena na konci tohto roka bola v úplne iných výšinách ako na konci minulého - presne pre takých. Mne až tak na tom nezáleží, pozorujem.
Naposledy upravil/-a tosR v Ut 06. Feb, 2018, 16:39, upravené celkom 1 krát.
otazka fakt nad ktorou sa treba zamysliet. Preco by niekto vypinal rig pokial si zarobi na elektriku ktoru spalil? Vie mi toto niekto racionalne vysvetlit? pretoze vsade citam o dakom vypinani rigov a fakt mi to nedochadza
Netazi kazdy iba na mining rigoch ale aj gaming PC a nie kazdy ma par kariet a nie zrovna 1080 Ti. A ked ma doma nieco hucat za 1€ na den tak to radsej nic a pusti si na tom nejaku hru.
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Podla mna nema zmysel mat zapnuty rig, ak IBA zarobi na elektrinu. Mal by minimalne zarobit cosi "na kavu". Inak cela investicia nema zmysel. Ak to nie je investicia a clovek ma len radost, ze sysli mince bez hodnoty, tak moze byt kludne aj v minuse. Je n inych konickov, ktore nas stoja peniaze a neplaceme, tak preco nie? Vzdy zavisi na tom, na co rig clovek stavia - ale predpokladam, ze 95 % uzivatelov na to, aby to zarobilo mesacne nejaky peniaz a co najskor sa to splatilo. Lebo to nemusi dotycny tazit kryptomeny, ale postavit si server na SETI@Home - len aby ste chapali ten rozdiel.
Coskoro zacne jar, letko a uz vidim ako pojdu vsetky rigy v bytoch kym budu zarabat na elektrinu. A doma 47 stupnov.
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Velmi dobry postreh. V zime sa da tym vytemperovat izba. Co v lete, ked bude 30 'C v byte?
Nahodím si naspäť klimatizačnú jednotku keď už konečne doťahajú tú fasádnu farbu, len to sa musí trošku otepliť. (Mimo témy)
- Odar
- Pokročilý používateľ
Nakolko nejaky ZEC mam, tak ho sledujem a ano - su momenty, ked konktretne voci BTC vystreli aj v tomto pekle a oplati sa to presypat do cohosi ineho. Takto som spravil cez vikend nejakych 20 %. Nic moc, ale lepsie, ako vidlickou do oka