auto +- 15K
Re: auto +- 15K
Lenze tu su vsetko reci JPP, schvalne nech da VIN cislo a ja si pozrem DISS hlasenia na to auto, ci to vobec bolo reklamovane
.
Snake tušil som že sa ozveš
Mám to priamo od zdroja, ale tak je pravda že ja som ten medzičlánok s nulovým vzťahom k autu aj k vám, Jeden Pán Povedal
VIN nedám lebo neviem, nie je moje, navyše je firemné. Hodil som to len ako takú pikošku, netvrdím že tieto veci Škodovka nevie opravovať alebo že by to nedokázali ak by to tam zostalo mesiac (prinajhoršom by vymieňali súčiastky kým by to nezačalo fungovať), ale čo viem tak počas garančiek na to nevedeli prísť a nechať to tam dlhodobo nechcel lebo treba jazdiť a nechýba mu to.
Mám to priamo od zdroja, ale tak je pravda že ja som ten medzičlánok s nulovým vzťahom k autu aj k vám, Jeden Pán Povedal
VIN nedám lebo neviem, nie je moje, navyše je firemné. Hodil som to len ako takú pikošku, netvrdím že tieto veci Škodovka nevie opravovať alebo že by to nedokázali ak by to tam zostalo mesiac (prinajhoršom by vymieňali súčiastky kým by to nezačalo fungovať), ale čo viem tak počas garančiek na to nevedeli prísť a nechať to tam dlhodobo nechcel lebo treba jazdiť a nechýba mu to.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Prid do firmy.odfot celne sklo.easy. mozbo ti sef da premie ked mu to pomozes opravit. Joj nie si lojalny
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
Dokupil som vcera phonebox do karoqu. Hadam sa zide. 280€. Zatial stale polka aprila. Cakam jak dieta na cukrik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
lol, 280 eur za jednu blbu cievku. a typujem ze tvoj sucasny telefon bezdrotove nabijanie ani nepodporuje.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
molnart: plus tam ma do toho priestoru dotiahnute anteny (mobil, gps).
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
Nepodporuje.molnart ma odhalil. Sadol som ku kamosovi a on milion kablov dnu.hlavne ma pohlo ze bude uz android auto bavit cez bluetooth.doteraz len na kabel vraj bavi.ale ani to nemam zatial cize ak bude secko v aute bez kabla ja budem rad.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
podla mna absolutna zbytocnost. ja mam nabijacku v laktovej opierke pre pripad nudze, v aute telefon nabijam len ked viem ze pojdem 2+ hodin bez prestavky, co sa mi stava hodne zriedkavo.
-
- Pokročilý používateľ
ved si pisal ako dlho dochadzas do prace, ja si mobil z vrecka vyberam casto zase. teraz zase dumem nad DAB ci dat. v oktavii sa ludia stazovali a v karoqu som videl ze sa da manualne prestavit z FM na dab.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Pista.. tebe kym dojde karoq, tak si stihnes priplatit aj za Kodiaq
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Alebo vyrobia Karoq v uplne najvyssej vybave vratane priplatkoveho prislusenstva a potom pred odovzdanim iba vymontuju, co nebude chciet .
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Otazne je nakolko DAB vyuzijes. Pokrytie zatial u nas nic moc. Co od toho ocakavas? FM tak skoro nevypnu, minimalne nie pocas toho ako budes vlastnikom auta. Ma to zopar ficuriek navyse a kusok lepsi zvuk oproti FM. Co to stoji?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
a neni to uplne jedno? aj tak bude mat za rok nejake uplne ine auto