Kde bola? Asi na nemeckom Amazone, že?stiv napísal: ↑Pi 09. Feb, 2018, 19:39 Suhlasim. Podla mna je 130 za Logi dost. Naviac sa mi uz nechce mat otravne softy v PC. Nejak som si zvykol bez toho. Nedavno bola akcia na G413 za 62 eur.
Inac ako sa sprava klavesnica bez pamate? Kym bootujes svieti ako chce a potom ked sa nacita driver tak podla nastaveni?
A inak, stiv má pravdu, zabudol som na G413 (je to v podstate G810 akurát bez RGB podsvietenia).
Gamma, za mňa? Určite, nie je dôvod za ňu toľko dávať. Ďalej je to už len a len na tebe. Ja osobne som za Fnatic - podložka pod zápästia je božský dar (ala prečo už 4 roky píšem na Gamdias Hermes ala podložka tak veľká ako samotná klávesnica).
A spínače hocjaké, aké chceš. Ak chceš čo najtichšie písanie, tak MX Silent, ak sa ti páči to klikanie, tak Brown pre taký univerzálnejší prejav a pre blízky zážitok k membránovke (žiadne kliky, ale lineárny chod až po koniec), tak síce Red/Black je tu ale osobne odporúčam MX Speed (Silver), je to to, čo si ja predstavujem ako vylepšenú verziu, čo predstavuje Red/Black.