Všeobecná diskusia
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Všeobecná diskusia
aha, uz vidim
ale otvor katalog, tam je vsade na aute "hlinikovy disk", dobre promo
inac to auto na ocelovych vyzera hnusne, nema ani puklice... a disk jak felicia...
podla mna kolesa robia auto, akekolvek...
Ps: sorry, uz som to pochopil cize ziadny hlinikovy disk, akurat to ma kryty kolies..
mas to v katalogu:
https://www.dacia.sk/content/dam/Dacia/ ... ochure.pdf
Access: "• Disky kolies 14’’ s minikrytmi"
Ambiante: "Oceľové disky kolies 15” s krytmi kolies Aracaju"
Nemate niekto "znameho" v Opel autorizaku (KE)? Nasiel som kluce od Oplu, a rad by som to "odovzdal" majitelovi. Niekde som dal info o najdeni, ale nik sa neozval, a nechcem, aby ten klucik po odovzdani zapadol prachom, ale aby sa dostal k majitelovi pokial mozno
ale otvor katalog, tam je vsade na aute "hlinikovy disk", dobre promo
inac to auto na ocelovych vyzera hnusne, nema ani puklice... a disk jak felicia...
podla mna kolesa robia auto, akekolvek...
Ps: sorry, uz som to pochopil cize ziadny hlinikovy disk, akurat to ma kryty kolies..
mas to v katalogu:
https://www.dacia.sk/content/dam/Dacia/ ... ochure.pdf
Access: "• Disky kolies 14’’ s minikrytmi"
Ambiante: "Oceľové disky kolies 15” s krytmi kolies Aracaju"
Nemate niekto "znameho" v Opel autorizaku (KE)? Nasiel som kluce od Oplu, a rad by som to "odovzdal" majitelovi. Niekde som dal info o najdeni, ale nik sa neozval, a nechcem, aby ten klucik po odovzdani zapadol prachom, ale aby sa dostal k majitelovi pokial mozno
Spoiler: ukázať
Bol som este pozriet toyotu proace, pockam si ako mi ho nacenia, ked mi to nebude vyhovovat zoberiem ten dokker van vo "fullke"
RGB
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ked som riesil zlavu z cennika v toyote na auris co bol v akcii ( za cca 15k), tak typek povedal, ze vie dat dole 50€ (slovom patdesiat eur), ze viac bez sance, to az na high vybavy..
btw to sa trosku prieci s tym, co ste poniektori pisali, ked som pisal, ze v skode dokazete dat dole aj 8% z ceny auta, a reakcia bola, ze to vsade
tak napis, kolko daju dole..
btw to sa trosku prieci s tym, co ste poniektori pisali, ked som pisal, ze v skode dokazete dat dole aj 8% z ceny auta, a reakcia bola, ze to vsade
Ked som sa rozpraval s predajcom, hned z fleku mi povedal ze 10% davaju dole na ico, ale ze este skusi nieco vymysliet.
Na druhej strane mam aj skusenost z mazdy v NR, neda sa dat dole ani cent na novom vozidle, v presove som dostal zlavu cca 4000 co vychadzalo na cca 10% pri cene vozidla 41k
Na druhej strane mam aj skusenost z mazdy v NR, neda sa dat dole ani cent na novom vozidle, v presove som dostal zlavu cca 4000 co vychadzalo na cca 10% pri cene vozidla 41k
RGB
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Mazda dava zlavy urcite. V mitsubishi zas som nepocul o nikom, kto by dostal viac ako nejaku smiesnu vybavu gratis. Toyota na zaklade modely tiez vela nespusti.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Dal som si nacenit tu daciu v BA cez znameho tak mi.dal tu strednu vybavu cca 11000 s dph minus 230€, vraj na dacii maju minimum.
RGB
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Toyo mi tiez dalo dole iba cca 150 Euro na 15k aute. A to som bol v 3 predajniach. Myslim, ze oni zlavy fakt nedavaju.felipe25 napísal: ↑Ut 13. Feb, 2018, 01:31 ked som riesil zlavu z cennika v toyote na auris co bol v akcii ( za cca 15k), tak typek povedal, ze vie dat dole 50€ (slovom patdesiat eur), ze viac bez sance, to az na high vybavy..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
lebo v toyote vedia,ze ked sa niekto pre tie ich "skarede ufo" auta rozhodne tak ich proste chce a kupi ich aj bez zlavy
pokial chces ufo, tak mas este navyber z hondy a oni ti zlavu daju
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Hej, ale aspon mi vedia vyrobit auto na hodinu z linky presne, namiesto Skody/VW, kde nevedia dodrzat ani lehotu 1 roka (bez zartu).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
takk veru lepsie ako nist:))
Myslím, že keby zajtra nastala kríza ako v 2009, hneď by boli ochotnejsi dávať zľavy. Momentalne predávajú veľa všetci, tak nemajú dôvod znižovať si beztak malý zisk.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
vcera som cital ako v hnojdajv CR odchadzaju vo velkom dealeri a jak ich znacka hnojdaj normalne ze vydiera. to uz kde sme
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
niekde som cital ze chcu eliminovat dealerov a mat predaj priamo pod sebou