Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Tých 0,01ZEC by mala byť posledná paltba z poolu, vypni, znova zapni a mala by už nabehnúť. Teda aspoň mne na mobile to tak funguje.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Skusil som naimportovat celu Jaxx penazenku do mobilu a nic. Ten isty zostatok, ako na PC. Exportoval som kluce a importujem ich do ZEC4Win. Uvidim, co to spravi, ked mi zosynchronizuje blockchain.
Zatial dakujem za pomoc.
Zatial dakujem za pomoc.
Naposledy upravil/-a Odar v Pi 16. Feb, 2018, 20:10, upravené celkom 1 krát.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Jaxx používam necelý rok cez flypool, bez problémov premostených 23ZEC do hw peňaženky, max spokojnosť.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Odar
- Pokročilý používateľ
Evidentne je tam cosi posrate. Skusil som poslat 0.59 ZEC na Kraken - co pise, ako zostatok. Na Kraken mi prislo 0.00012 ZEC. Skusil som to 2 X, 2 X mi prisla rovnaka suma. Ked sa pozriem na tranzakciu, akoby poslal dalsich 0.009 ZEC niekde do teplych krajin. Cache som skusil zmazat 2 X. Nepomohlo. Skusil som obnovit cez mnemonic seed do mobilu - nepomohlo.
Tak som zvedavy, ako to zozuje ZEC4Win. Inu moznost uz zial nemam.
EDIT:
Zda sa, ze po 2 dnoch analyz som prisiel na to, co sa stalo v penazenke Jaxx. Dal som si exportovat kluce pre ZEC. Hned mi bolo divne, ze mi do exportu dalo 5 privatnych klucov pre ZEC. Pouziva sa ale vzdy iba jedna adresa (ktora je ako public address odvodena od privatneho kluca). V penazenke sa ale generovali adresy aj pre ine meny - BTC, ETH a este nejake smeti. Tie sa ale doteraz nepouzivali. V GUI bola ale vzdy pouzita povodna (prva) adresa pre ZEC. Plus samozrejme dalsie meny.
Takze moja teoria je, ze pri generovani adries pre nove meny vzdy Jaxx vygenerovala aj novy primarny kluc pre ZEC, ale GUI zobrazovalo vzdy povodnu adresu. Ked som robil transfer na Kraken, tak cosi previedlo na druhu adresu ku vygenerovanemu primarnemu klucu a nejaky maly zostatok na Kraken. Ked si spocitam zostatky, ktore su aktualne v blockchain na tych zvysnych ZEC adresach, tak je to presne sucet ZEC, ktore chybaju. Neviem, ci je to ciel, alebo bug v programe, ale takto to proste je.
Takze mi neostava nic ine, len naimportovat privatne kluce do ZEC4Win, nasledne to poslat do inej penazenky. Snad sa to bude dat zachranit.
EDIT 2:
Nakoniec som spravil na druhy pocitac cistu instalaciu Jaxx. Uz pri cistej instalacii sa pre ZEC generuju dva privatne kluce. Nechapem preco, ked clovek potrebuje jednu penazenku. Uz to je divne. Naimportoval som zostatky zo vsetkych privatnych klucov a rovno to odstrelil na Kraken. Tranzakcie presli vsetky, stalo ma to tranzakcne poplatky, ale chvalabohu som to z blockchainu vytiahol. Esteze ZEC ma tak nizke tranzakcne poplatky.
Tak som zvedavy, ako to zozuje ZEC4Win. Inu moznost uz zial nemam.
EDIT:
Zda sa, ze po 2 dnoch analyz som prisiel na to, co sa stalo v penazenke Jaxx. Dal som si exportovat kluce pre ZEC. Hned mi bolo divne, ze mi do exportu dalo 5 privatnych klucov pre ZEC. Pouziva sa ale vzdy iba jedna adresa (ktora je ako public address odvodena od privatneho kluca). V penazenke sa ale generovali adresy aj pre ine meny - BTC, ETH a este nejake smeti. Tie sa ale doteraz nepouzivali. V GUI bola ale vzdy pouzita povodna (prva) adresa pre ZEC. Plus samozrejme dalsie meny.
Takze moja teoria je, ze pri generovani adries pre nove meny vzdy Jaxx vygenerovala aj novy primarny kluc pre ZEC, ale GUI zobrazovalo vzdy povodnu adresu. Ked som robil transfer na Kraken, tak cosi previedlo na druhu adresu ku vygenerovanemu primarnemu klucu a nejaky maly zostatok na Kraken. Ked si spocitam zostatky, ktore su aktualne v blockchain na tych zvysnych ZEC adresach, tak je to presne sucet ZEC, ktore chybaju. Neviem, ci je to ciel, alebo bug v programe, ale takto to proste je.
Takze mi neostava nic ine, len naimportovat privatne kluce do ZEC4Win, nasledne to poslat do inej penazenky. Snad sa to bude dat zachranit.
EDIT 2:
Nakoniec som spravil na druhy pocitac cistu instalaciu Jaxx. Uz pri cistej instalacii sa pre ZEC generuju dva privatne kluce. Nechapem preco, ked clovek potrebuje jednu penazenku. Uz to je divne. Naimportoval som zostatky zo vsetkych privatnych klucov a rovno to odstrelil na Kraken. Tranzakcie presli vsetky, stalo ma to tranzakcne poplatky, ale chvalabohu som to z blockchainu vytiahol. Esteze ZEC ma tak nizke tranzakcne poplatky.
Skúšal niekto tažit Electroneum ?
Chcel som cez nanopool ale pri ťažbe mi to vypisuje bad adress wallet aku peňaženku tam mam dať ? skúšal som registráciu na oficiálnej stránke no nedari sa mi registrovať volako
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
viete co sa deje, ze to tak pada ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
BTC caka retest dna, bud to padne na cca 5800 alebo 3800 USD.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Snad sa to ozivi, ked sa zacne obchodovat s ETN na KuCoin.
znova sa otestuje dolna hranica, ak trh zareaguje pozitivne odrazi sa a pojde to hore, ak nie, tak to klesna na cca 3800 USD a tam tak isto, ked trh zareaguje pozitivne tak sa to odrazi a pojde to hore. Ak nie padne to takmer na nulu co je nepravdepodobne, lebo potom RIP BTC. Aj to ze to padne az na tych 3800 je malo pravdepodobne, ale vylucit sa to neda. Dovod?? V skratke - velryby sa potrebuju poriadne nazrat
Azda si nikto nemyslel ze to bude donekonecna len stupat, bez nejakych testov hodnoty, alebo korekcii.
Azda si nikto nemyslel ze to bude donekonecna len stupat, bez nejakych testov hodnoty, alebo korekcii.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
No lenže, keď padá BTC, padá všetko. Chceš mi povedať, že keď BTC padne na 1/3 svojej aktuálnej hodnoty, tak ostatné coiny nie?