Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Bol som sice na tej iste stk stanici, ale je kompletne prerobena. Zabudas, ze tamto bolo robene pri Fo 100N a nove meranie pri Fo 50N lebo asi maju aj nove valce. A on sa musel zmestit do toho limitu, kt. mu novy system vyznacil. Co som si vsimol, tak sa snazil triafat do stredu limitu.
Hrubka by mala byt v poho. To je pekne vidiet oproti vonkajsej hrane kotuca.
Snad mi nechces povedat, ze zadne kotuce sa zbrzdia viac ako predne.
Ja skor problem vidim v tom, ze auto viac stoji ako jazdi a pri kratkych trasach sa proste ten kotuc od hrdze nezosucha tak dobre ako predny. Nalozeny som asi v 1% jazd. V 80% jazdach dokonca som len sam.
Pozriem sa na to asi ked sa oteply a budem prezuvat pneu. Zmeram hrubku zhodnotim opotrebenie kotucov a aj dosticiek. Lebo takto v zapuklicovanych plechacoch trt vidiet.
Hrubka by mala byt v poho. To je pekne vidiet oproti vonkajsej hrane kotuca.
Snad mi nechces povedat, ze zadne kotuce sa zbrzdia viac ako predne.
Ja skor problem vidim v tom, ze auto viac stoji ako jazdi a pri kratkych trasach sa proste ten kotuc od hrdze nezosucha tak dobre ako predny. Nalozeny som asi v 1% jazd. V 80% jazdach dokonca som len sam.
Pozriem sa na to asi ked sa oteply a budem prezuvat pneu. Zmeram hrubku zhodnotim opotrebenie kotucov a aj dosticiek. Lebo takto v zapuklicovanych plechacoch trt vidiet.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
skus si zmerat, aby si nebol prakvapeny, ze si pod hranicocu na 300/25 je minimalna hrubka 22mm kedy si uz musi menit
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
mate odskusanu nejaku dobru offline navigaciu pre android?
deti v afrike a skilex nemaju mobilny internet...
deti v afrike a skilex nemaju mobilny internet...
Chris, jasne zmeram
Skilex: "Here WeGo" , #podporujem_svojich
Skilex: "Here WeGo" , #podporujem_svojich
co s tym ma mañety?
a co tam mas vlastne na starosti?
a co tam mas vlastne na starosti?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Skilex: google mapy podporuju tiez stiahnutie map do offline rezimu.
FVE 12.45 kWp V/Z
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Tu ciastocne nesuhlasim, hranice su proste plne lebo su. poznam ludi co nedavaju penezi ale to su lokalni.Broslowski napísal: ↑St 21. Feb, 2018, 18:33 lenze presne toto je ten dôvod, preco tam musis stat 4hodiny
Ale ano, je to nieco co tam nema co robit ale kedze to je iba ukrajinska strana nemas na to dosah ziaden. ides alebo nejdes je to na tebe.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Je to v ludoch zakorenene. Tiez to neznasam a som zvedavy, kolko generacii bude este trvat, kym ludia pridu na to, ze nemusia uplacat za to, ze ma niekto robit svoju pracu, za ktoru je plateny. Prikladov su kvadriliony - statna sprava, urady, lekari . . . mna nik za moju pracu neuplaca. Ja za nu dostavam mzdu.Broslowski napísal: ↑St 21. Feb, 2018, 18:25Hento vsimne mi skurve-e lezie na nervy. Aby clovek vsade uplacal ludi za to, ze si robia svoju pracu. Nech idu do prdele ..
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Plne suhlasim a a zbozne si zelam aby to tak bolo
Sam sa chystam, ked budem mat cas, spisat nejaky EU projekt oprasit si skusenosti a dostat prveho debilka co bude pytat 20% cash do basy. aj ked to bude iba low debilko ale nejaka ta obcianska povinnost
Sam sa chystam, ked budem mat cas, spisat nejaky EU projekt oprasit si skusenosti a dostat prveho debilka co bude pytat 20% cash do basy. aj ked to bude iba low debilko ale nejaka ta obcianska povinnost
To to by musel byt uberdebilko aby to robil takto hlupo a cash. Dnes sa to robi cez sluzby. Tak je to legalne, ciste a nikomu nic nehrozi. Iba ziadatelovi ktoremu pri nespolupraci neschvalia projekt. Bohuzial.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Poznam ludi co takych ultradebilkov stretli, rovno na usta 20% cash pytali nehanebne. Ale to boli stare casy ked "zelena" energia dostavala dotacie a projekt chcel kazdy kedze na to zarabaju do dnes (fixne ceny na 20 rokov ci kolko maju? )
Osobne (bohuzial) som takeho este nestretol. aj ked je pravda ze neviem ci by som mal trpezlivost nahravat to a riesit, miesto toho asi 2 po papuly takemu...
Osobne (bohuzial) som takeho este nestretol. aj ked je pravda ze neviem ci by som mal trpezlivost nahravat to a riesit, miesto toho asi 2 po papuly takemu...