Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
to ma kolko litrov ?
ja rtozmyslam nad http://www.bikepro.sk/kategoria/doplnky ... ed-wedgie/ i kedto zapinanie sa mi moc nepozdava..mam kapisku s rovnakym typom upinania..ale je tak 3x mensia a ten pas so suchym zipsom je 2x sirsi
do tej co mam sa mi zmesti vsetko,okrem duse..rozmyslam aj,ze si necham kapsicku co mam a dusu prilepim niekde na ram...akurat neviem kde
ja rtozmyslam nad http://www.bikepro.sk/kategoria/doplnky ... ed-wedgie/ i kedto zapinanie sa mi moc nepozdava..mam kapisku s rovnakym typom upinania..ale je tak 3x mensia a ten pas so suchym zipsom je 2x sirsi
do tej co mam sa mi zmesti vsetko,okrem duse..rozmyslam aj,ze si necham kapsicku co mam a dusu prilepim niekde na ram...akurat neviem kde
ma 1L predtym som mal mensiu ale tam som dal fakt len to najpotrebnejsie, v tejto vacsej mam uz aj dusu, upinanie je uplne v poho, neni sance ju stratit alebo ze by nejako skakala to vobec, odporucil mi ju typek co jazdi xc preteky a vsetky mozne maratony a nikdy nemal s tou kapsickou problem
ale videl som uz aj elektrikarskou izolackou prilepene duse na biku
ale videl som uz aj elektrikarskou izolackou prilepene duse na biku
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ano o tom aj ja rozmyslam..bud vyhodim 30€ na novu vacsiu kapsu,alebo dusu prilepim izolackou
cestaky maju ine retaze? menej odolne ?
Preco? praveze na cestaku vydrzi retaz ovela dlhsie... je to logicke pretoze na mtb ked jazdis hore dole stale(teda ked jazdi clovek v takom terene) tak je retaz namahana ovela viac ako na ceste kde je to ovela plynulejsie
Preco? praveze na cestaku vydrzi retaz ovela dlhsie... je to logicke pretoze na mtb ked jazdis hore dole stale(teda ked jazdi clovek v takom terene) tak je retaz namahana ovela viac ako na ceste kde je to ovela plynulejsie
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nedava si nahodou ta ista retaz na mtb aj cestu? len sa potom cvika na potrebnu dlzku. laro, este si zabudol dodat, prostredie kde sa ten bike pohybuje kedze cestar chodi len po ceste kde nie je hlina a iny bordel, takze sa neznici tsk rychlo
tak to snad ani som nemusel dodavat a ano retaze su totozne cesta mtb, skrati sa podla potreby ako na kazdom biku...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nova sezona zacata..co vy ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
od piatku padlo stopade, mam aj podobnu fotku ale z cesty, ale nechce sa mi to pridavat
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja cca 50 dokopy .. cez zimu ziadny trening a skoro som vcera grcal
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ja som tiez vcera dost odpadaval, ale dnes sa uz islo paradne a citil som silne nohy
Ja som zrovna dnes cistil bajk Ja som uz v januari stihol zopar jazd, februar tiez cosi a od oteplenia teraz v marci uz idem naplno. Chcel by som davat aspon 150 km za mesiac ako minuly rok, tak hadam sa hecnem a budem moct posunut toto predsavzatie o par kilometrov vyssie. Hlavne za marec mam este co dobiehat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Cez víkend som čistil bajk od blata... októbrového.
Ja sadám na bajk až keď je to na krátky rukáv.
Ja sadám na bajk až keď je to na krátky rukáv.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tiez som mal novembrove blato
kolko ste mali minuly rok km ? ja som zacal jazdit v maji a takto som to mal
kolko ste mali minuly rok km ? ja som zacal jazdit v maji a takto som to mal
Endomondo mi hlasi 1396 km, tacho na bicykli pisalo koncom roka najazd 19xx, ale na 2000 som to uz nevytiahol.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
dost velky rozdiel 600Km