Ja som kupil 64gb mi a1 red na sk za 195 eur, cina sa neoplatí riešiťliqua1 napísal: Ut 27. Feb, 2018, 00:23 zhodou okolnosti mam doma kupene A1 a Lenovo Moto G5s Plus. rozhodujem sa ktory poslat naspat.
Moje poziadavky boli slusny telefon s rozumnou specifikaciou, co najcistejsi android a dualsim. Mam S8, takze nehladam vlajkovu lod.
za A1 su
4GB RAM
Android One - updaty skor?
USB C - rovnaky kabel pre S8
za 175e trochu lacnejsi
minusy
pochybna zaruka (HK obchod)
slabsi fotak
za G5S plus
lepsi fotak
kupeny z amazon.de, takze bezproblemova zaruka
o nieco mensi
proti
stal 190e cize trochu drahsi
micro USB
co som cital tak Moto este nema ani Oreo vonku, takze som +- rozhodnuty nechat si Xiaomi. spravna volba?
vzhladom na to ze jeden je z honkgonu a druhy z nemecka tak posielat naspat hociktory asi moc ekonomicke nebude...liqua1 napísal: Ut 27. Feb, 2018, 00:23 zhodou okolnosti mam doma kupene A1 a Lenovo Moto G5s Plus. rozhodujem sa ktory poslat naspat.
Si kúpil kde bazár.chosefina napísal: Ut 27. Feb, 2018, 14:29Ja som kupil 64gb mi a1 red na sk za 195 eur, cina sa neoplatí riešiťliqua1 napísal: Ut 27. Feb, 2018, 00:23 zhodou okolnosti mam doma kupene A1 a Lenovo Moto G5s Plus. rozhodujem sa ktory poslat naspat.
Moje poziadavky boli slusny telefon s rozumnou specifikaciou, co najcistejsi android a dualsim. Mam S8, takze nehladam vlajkovu lod.
za A1 su
4GB RAM
Android One - updaty skor?
USB C - rovnaky kabel pre S8
za 175e trochu lacnejsi
minusy
pochybna zaruka (HK obchod)
slabsi fotak
za G5S plus
lepsi fotak
kupeny z amazon.de, takze bezproblemova zaruka
o nieco mensi
proti
stal 190e cize trochu drahsi
micro USB
co som cital tak Moto este nema ani Oreo vonku, takze som +- rozhodnuty nechat si Xiaomi. spravna volba?