Všeobecná diskusia
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecná diskusia
to jo, presne co sme pisali dozadu, vyborny lacny zaklad a kazdy si moze spravit co chce z neho. musi to byt fun.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
v zaklade smeti, potom je to zaujimave, zas na druhej strane po upravach si na cene kolko 50 ? ako po tejto stranke by som radsej zacal na impreze STI (top je pre mna hatchback 2008cca)... holt je to pekne ale do toho by som svoje prachy nedal...
pani potrebujem poradit ... na X5 mam povodne "chromove" listy okolo okien, su "nalakovane" na lesklu ciernu, bohuzial sa mi zacali odlupovat, cize cele auto cierne a presvita mi ten cigansky chrom... idealna alternativa ako to "trvalo/ idealne poriesit?
lakovanie je udajne ok, ale ked sa raz niekde lak poskodi, tak sa to kusok po kusku bude zlupovat...proste,ze chrom sa zle strieka... nejake rady how to alebo za kym ist ?nemozem sa na to pozerat uz ...
pani potrebujem poradit ... na X5 mam povodne "chromove" listy okolo okien, su "nalakovane" na lesklu ciernu, bohuzial sa mi zacali odlupovat, cize cele auto cierne a presvita mi ten cigansky chrom... idealna alternativa ako to "trvalo/ idealne poriesit?
lakovanie je udajne ok, ale ked sa raz niekde lak poskodi, tak sa to kusok po kusku bude zlupovat...proste,ze chrom sa zle strieka... nejake rady how to alebo za kym ist ?nemozem sa na to pozerat uz ...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
nazyvat to smetim opat posuva debatu do rantu, cg...
ked tvoja zena nie je podla mojho gusta nenazvem ju smetim, ci?
ked tvoja zena nie je podla mojho gusta nenazvem ju smetim, ci?
-
- Pokročilý používateľ
tvoje porovnanie mi hovori,ze bud si na hlavu alebo si nedospel... ked budem chciet nazvem smeti aj ferari, je to moj osobny nazor (uz sa to nauc co to znamena a ako sa s tym naklada)... ked sa ti nepaci nemusis ho komentovat
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
tak teda nazyvaj ja osobne preferujem neuberat hodnotu veciam ktore ju maju pre niekoho, aj ked nie pre mna.
Ale to by sme museli predpokladat ze chceme z konverzacie vyjst obohatenejsi ako sme do nej vstupili. zaklady empatie su tiez prirodzenym poziadavkom.
Ale to by sme museli predpokladat ze chceme z konverzacie vyjst obohatenejsi ako sme do nej vstupili. zaklady empatie su tiez prirodzenym poziadavkom.
-
- Pokročilý používateľ
kludne zi svoj empaticky zivot v bubline mne to neprekaza, ja som zvyknuty hovorit co si myslim (pokial sa to nema niekoho bezdovodne osobne dotknut) a ked sa niekto nestotoznuje s mojim nazorom tak je to len a len jeho vec...diskutovat o veciach je jedna vec a nevediet akceptovat nazor druhych je vec druha...
brz frss gt86 su fajn auta ale proste pre mna vyzeraju ako plastove hracky, ano v porovnani s inymi autami za tu cenu maju urcity bonusovy fun factor - ktory vsak pre mna "nie je" az tak podstatny (resp inym smerom by som pozeral)..napr za cenu noveho mas sti s "par km" co je auto uplne niekde inde
brz frss gt86 su fajn auta ale proste pre mna vyzeraju ako plastove hracky, ano v porovnani s inymi autami za tu cenu maju urcity bonusovy fun factor - ktory vsak pre mna "nie je" az tak podstatny (resp inym smerom by som pozeral)..napr za cenu noveho mas sti s "par km" co je auto uplne niekde inde
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
v bublinke nezijem ale dakujem ti za povolenie.
veru diskusia moze mat mnoho podob, jeden moze napisat svoje preferencie, iny ze to je smetie. dokonca to moze byt ten isty .
ak ma niekto zaujem diskutovat musi byt pripraveny prijat iny nazor a premyslat, tu to je skor o striedavej vymene monologov a uzavretych "faktov".
Samozrejme vsetci mame pravo na svoj nazor, rozdiel je v jeho podani.
Budeme obaja suhlasit ze nazor mame rozdielny.
Inak ku teme: prave pisem z Katowic, maju tu ozaj ze vyborne cesty, trojprudove dialnice. Posunul sa ten narod (podla rozpravania inych, ja som mlady aby som pamatal) rychlejsie ako my.
jedine co je zvlastne ze strasne vela jazdia v lavych pruhoch. eventualne sa uhnu ale blikania a trubenia je tu omnoho menej ako u nas, opat ta empatia. malokto tu ide stylom musim byt prvy na ceste (takych mame aj na fore ak sa nemylim).
a Uber je jedna paradicka, do tych Kosicoch by to uz mohlo prist nasich, do dvoch minut auto pristavene a ked uz nie zhovorcivy tak vzdy slusny a cisty sofer.
Krasne mesto, prijemna cesta ( od popradu, naspat cez zilinu tak neviem ako bude), lacny konzum.
Odporucam na vikendovku!
veru diskusia moze mat mnoho podob, jeden moze napisat svoje preferencie, iny ze to je smetie. dokonca to moze byt ten isty .
ak ma niekto zaujem diskutovat musi byt pripraveny prijat iny nazor a premyslat, tu to je skor o striedavej vymene monologov a uzavretych "faktov".
Samozrejme vsetci mame pravo na svoj nazor, rozdiel je v jeho podani.
Budeme obaja suhlasit ze nazor mame rozdielny.
Inak ku teme: prave pisem z Katowic, maju tu ozaj ze vyborne cesty, trojprudove dialnice. Posunul sa ten narod (podla rozpravania inych, ja som mlady aby som pamatal) rychlejsie ako my.
jedine co je zvlastne ze strasne vela jazdia v lavych pruhoch. eventualne sa uhnu ale blikania a trubenia je tu omnoho menej ako u nas, opat ta empatia. malokto tu ide stylom musim byt prvy na ceste (takych mame aj na fore ak sa nemylim).
a Uber je jedna paradicka, do tych Kosicoch by to uz mohlo prist nasich, do dvoch minut auto pristavene a ked uz nie zhovorcivy tak vzdy slusny a cisty sofer.
Krasne mesto, prijemna cesta ( od popradu, naspat cez zilinu tak neviem ako bude), lacny konzum.
Odporucam na vikendovku!
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Bud to das niekomu spravit co tie listy poriadne prebrusi a zbavy ich chromu a potom poriadne nalakuje, alebo si zozenies original Shadow line listy.quicky napísal: ↑Ne 25. Feb, 2018, 02:42 pani potrebujem poradit ... na X5 mam povodne "chromove" listy okolo okien, su "nalakovane" na lesklu ciernu, bohuzial sa mi zacali odlupovat, cize cele auto cierne a presvita mi ten cigansky chrom... idealna alternativa ako to "trvalo/ idealne poriesit?
Na ebay ich urcite najdes.
Spoiler: ukázať
potrebujem na alhambre 2008 vymenit baterku, ale nemam kod od radia... v autorizaku za to pytaju 40ojro
da sa kod zistit nejak rozumnejsie, alebo sa mam pokusit vymenit ju bez odpojenia?
joj **** kde je ten turbo ked ho treba...
da sa kod zistit nejak rozumnejsie, alebo sa mam pokusit vymenit ju bez odpojenia?
joj **** kde je ten turbo ked ho treba...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Rasto Chvala, 04:00: "Pochopitelne z celej plejady modelov bolo najzabavnejsie Subaru BRZ."
Neda mi
Neda mi
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ale zase chvalov pohlad na vec sa nemusi rovnat s mojim. Jeho videa az prikis smrdia chvalou. Nevidel som zeby daco zhundral.zgustol si kusa na a8 ale tak za tu sumu clovek ma ine ocakavania no chvalil od karoq cez subaru ibizu atd vsetko vsetko vsade.ako autozurnal.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
joooooj mi slinky vybehli ! ked si spomenem na zabavku s mojim sti, srdiiicko mi zaplesalo ! a jak islo v snehu, jak niiiic ! x5 hanba
Tak zase tiež si treba uvedomiť že vyslovene zlé auto sa v EÚ už asi ani nepredáva, a všetky "chyby" sú dané buď cenou, vekom alebo preferenciami. Ja viem že je teraz v móde hlavne na všetko nadávať aj keby to bola úplná somarina, ale nemusí byť každý taký, ja si jeho videá práveže rád pozriem, aj keď celkovo recenzie áut sledujem veľmi zriedka.
Spoiler: ukázať
ak tvrdis ze len vsetko chváli očividne jeho recenzie nepozeráš celé pretože toto jednoducho nie je pravda... Rovnako neporovnavaj recenzie a vlogy, vo vlogoch sa vyjadruje skôr pocitovo, v recenzii sa snaží hodnotiť podstatne objektívnejšie. Má viacero formátov videí a podľa toho to treba aj brať.
Keď chceš poďmne diskutovať o niečom čo chvála chváli ale tebe sa to nezdá. Ale takéto generalizovanie jednoducho nefunguje a nie je pravdivé. Je to jeden z naj (ak nie úplne najskúneješí) motoristický novinár akého momentálne na slovensku máme
Keď chceš poďmne diskutovať o niečom čo chvála chváli ale tebe sa to nezdá. Ale takéto generalizovanie jednoducho nefunguje a nie je pravdivé. Je to jeden z naj (ak nie úplne najskúneješí) motoristický novinár akého momentálne na slovensku máme