veza k tv z bazaru
Re: veza k tv z bazaru
Staré veže vedia aj teraz vykúzliť pekný zvuk, hlavne tie kvalitné čo v tej dobe stáli 20 000 Sk apod. a teraz sa dajú zohnať za pár šupiek, moderný minisystém s minirepráčikmi sa tomu nemá šancu vyrovnať. Otec má Sony LBT-XB80AV, aktuálne sú ešte využité repro ktoré zapojil do nového receivera lebo veža bohužiaľ podporovala iba Pro Logic, nemala 5.1 vstup, zvuk je pecka - ak by si zohnal dačo také môžeš to teraz využívať ako 2.0, prípadne virtuálne 5.0 a do budúcna upgradnuť na pravé 5.0 kúpou receivera.
Spoiler: ukázať
Krajsi zvuk vedia vykuzlit hlavne mikrosystemy. U tych minisystemov je to casto na efekt a na vykon.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Kvalita audia je jedna vec...druha kvalita toho 3.5mm jacku na sluchadla ( vacsinou zalostna), miestnost kde to budes mat atd.
Pre predstavu: zosik (technics) v miestnosti 4x4 metre + 100W repro so zdrojom zvuku pripojenym 8m priemernym analog kablom = zvuk je celkom hnus. Ked to mu dam papat z telky cez 3,5mm jack je to este horsie
Ak to chces len pre tento ucel, investoval by som ozaj nutne minimum .
Pre predstavu: zosik (technics) v miestnosti 4x4 metre + 100W repro so zdrojom zvuku pripojenym 8m priemernym analog kablom = zvuk je celkom hnus. Ked to mu dam papat z telky cez 3,5mm jack je to este horsie
Ak to chces len pre tento ucel, investoval by som ozaj nutne minimum .
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
js to risknem s poslednym spoinaym kuskom a uvidime ak mi nebude vyhovovat posuniem dalej . telka ma aj opticky vystup takze by som pouzil aj ten kludne ale niekde som zachytil nieco o problemoch s ovladanim hlasitosti alebo nieco . kedze k tejto vezi dialkove tak by to nebol problem
Optika je IMHO naj riesenie. Hlasitost samozrejme budes musiet ovladat na vezi ale inak by nemal byt ziadny problem, samozrejme ak vystup v tv a vstup na vezi funguju.
Optiku bude na takej bazarovej vezi hladat tazko.
A aj keby ho nejaka mala, dac v nej nemusi byt nutne lepsi ako v TV. Tvrdenie o naj rieseni preto nemusi byt pravda. Jedine ze pouzije nejaky externy prevodnik.
A aj keby ho nejaka mala, dac v nej nemusi byt nutne lepsi ako v TV. Tvrdenie o naj rieseni preto nemusi byt pravda. Jedine ze pouzije nejaky externy prevodnik.
- spencer
- Používateľ
vopred upozornujem zeniesom audiofil a nenahanam top kvalitu a hlavne nie v tejto cene a optiku to dufam ma neviem nezistoval som
Samozrejme ze to optiku nema.
- spencer
- Používateľ
neviem mali sme este starsiu a v tej dobe lacnejsiu thomson vezu a ta optiku mala tak som trocha dufal ze aj tato bude mat . skoda no
Ja som mal tiež kedysi vežu staru ako republika a optiku mala zaujimave, všimol som si ze aj novšie modely uz optiku nemaju škoda.
- spencer
- Používateľ
to je skoda no musim sa spokojit s aux . altima 3000 bolla ta thomson s optikou
- spencer
- Používateľ
okey tak som ju neska testoval a hra podla predstav je to ina liga oproti integracom . aux mi neprekaza zatial neviem ci ide ovladac lebo nemam baterky zs ty prachy ak vydrzi tak budem rad