Politicka debata
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Politicka debata
to ano az je to divne ked pozries ktore PR veci smeru vytvaral ... kto vie ci hra dalsie divadielko alebo mu fakt nieco vadi
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
neviem nesledujem ho...ale ked vidim nejaky jeho prejav, ma to uroven, hlavu a patu, celkom mu to aj verim... mam pocit,ze bohuzial kvoli smeru ani nemoze konat "ako by chcel" --- nijak ho nezastavam ani nic, je to len dojem... inak mi je ukradnuty...
Tak, tak, Madarič bol donedávna hlavný ideolog smeru. Teraz ako sa snaží profilovať na "akože nezavisleho prezidentského kandidáta", prevzal tu funkciu v strane to pako Erik Tomaš
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ano, madaric posledne obdobie posobi ako vzor zdraveho rozumu a statnika svetoveho formatu, ale v kontexte jeho minulosti mi to velmi autenticke nepride. nevylucujem ze po 10 rokoch sa precitil, ale aj to jeho odstupenie mi prislo ako take divadielko a bolo z toho jasne ze on to mal naplanovane uz davno predtym len cakal na prvu kauzu aby to mohlo byt teatralnejsie. predtym mi prisli reci o jeho moznej prezidentskej kandidature ako vystrel do tmy, ale vyzera to tak ze zacina to brat celkom vazne.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
V Tom poslednom článku od toho novinára je spomínaná spojitosť Fica s mafiou. Mal by chlap odstúpiť,najlepšie zo stoličky s lanom na krku. Ale nie,na Slovensku mu prejde aj toto. Už ťa nahrávka,kde zohnal milióny v minulosti..Ten chlap je čistokrvný psychopat bez citu. Rovnako ako Mečiar.
Inak ten dnešný výpadok takmer všetkých spravodajských serverov bol čo? Chceli im to hacknúť a zmazať odtiaľ?
Inak ten dnešný výpadok takmer všetkých spravodajských serverov bol čo? Chceli im to hacknúť a zmazať odtiaľ?
-
- Sponzor fóra gold
nefungovali len weby Ringieru /aj ceske/
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Snáď to nejdú kamuflovat
https://twitter.com/JaroslavKmenta/stat ... twterm%5E3Slovenská policie pátrá kvůli vraždě novináře Jána Kuciáka v drogovém prostředí. Jednoho gaunera zadržela. Prý se prověřuje, že se v tomto prostředí v pátek mluvilo o nějaké akci vůči nějaké osobě.
Ps: Podotýkám, že kalabrijská mafie má největší zisky z prodeje drog.
kamuflovat? Snad si nemyslis že sa to vôbec niekedy nejako vyrieši, ak tak určite nie pravdivo. Nikdy. zabudni na to. Odstupi pár zbytočných ministorv (už vlastne odstupili) bude nejake to trapne divadielko a postupne sa o tom prestane hovoriť.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
davam tomu este 2 tyzdne, potom to pojde do zabudnutia. siaha to moc vysoko aby sa nieco vyriesilo
Polozit funkciu mal Fico a ludia okolo neho, cely smer to mal polozit, ale to zrejme nemozu, maju noz na krku
Polozit funkciu mal Fico a ludia okolo neho, cely smer to mal polozit, ale to zrejme nemozu, maju noz na krku
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
aspon keby sme mali nejaku schopnu opoziciu ktora by po nich mohla spravit poriadok, ale obavam sa ze ked toto skonci predcasnymi volbami tak dopadneme este horsie - volby kazde dva roky lebo nikto nebude schopny stabilne vladnut...
Spoiler: ukázať
v BA su na každej zastáve cez ktorú som prešiel vylepené letáky o tom čo sa stalo, takto ďaleko sa nedostala ešte žiadna kauza. Ľudia je to proces, chce to čas, ale hlavne, chce to nezabudnúť.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
proste na fica s druzinou ziadne "skandovanie" pod oknami neprinuti opustit urad...proste to je fakt
na charakter a dobro statu sa tu nehra, v hre su mega peniaze a trestnoprávna nepostihnutelnosť...moze sa Vam vybodnut na to co si o nom myslite... proste to potiahne do dalsich volieb, bez hanby
na charakter a dobro statu sa tu nehra, v hre su mega peniaze a trestnoprávna nepostihnutelnosť...moze sa Vam vybodnut na to co si o nom myslite... proste to potiahne do dalsich volieb, bez hanby
To nie je bez argumentacie. To tazko nechapes. Zopakujem ti, pozri si kde vsade bol a co tam hovoril. Vsetky jeho zahranicne vystupenia. Mozno sa ti to podari pochopit.LordKJ napísal: ↑Ut 06. Feb, 2018, 09:10 Skor ty si sa zblaznil no.
Sledujem rovnako aj nasu a sice mi Kiska nie je po chuti ale nemam snim az taky zivotny problem.
Ty si hlavne expert na rozdavanie nazorov bez akejkolvek argumentacie na celom fore nie len tu. Ako je pekne, ze nieco vnimas ako super hajenie zaujmov len mozno kazdy vnima tie zaujmy trosku inak a preto by bolo pekne to vyargumentovat a nedava polovicne vyhlasenia.
Niekto berie aj kotlebove hliadky ako hajenie zaujmu statu.
A mimochodom pekne si series do huby. Obvinujes ma z nepouzivania argumentov a sam si ziaden nepodlozil, aby si to tvoje tvrdenie voci mne niecim podlozil. Tak ta poprosim, daj sem moje prispevky z "celeho fora", kde nepouzivam argumenty. Dakujem. V opacnom pripade sa vyfarbis ako pekny hlupak.
-
- Sponzor fóra gold
Ale ved povedz mi co ti na jeho vyjadreniach konkretne vadi. Nemam zaujem si kvoli tebe teraz vyhladavat nieco aby som si domyslal co TEBE vadi. Mal by si to tu napisat praveze ty, nie ja. A to som ti tam presne napisal, argument nie je "pozri si to kde bol a ake ma vyhlasenia". Argument je doniest tieto vyhlasenia a ukazat co sa ti na tom nepaci.Dunar napísal:
ad argumenty.: co mam na mysli? rady kde ignorujes subjektivne parametre a nieco co sa tebe (recenziam) paci musi byt prenho lepsie.
+ vacsinou najprv zacnes, ze toto je najlepsie na svete potom dakto oponuje a az potom nahadzes linky, t.j. to iste ako tu.