HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L - potrebuje driver???
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L - potrebuje driver???
chalani mam LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L
a mam asik nejaky problem. lebo mi nece nacitat napalene DVD co mi rped tym na inej DVD islo. a ked idem napalovat 16x DVD ponukne mi len 2 a 2,4 rychlost.
potrebujem nejaky driver???
pouzivam NERA 7.5.1.1
a mam asik nejaky problem. lebo mi nece nacitat napalene DVD co mi rped tym na inej DVD islo. a ked idem napalovat 16x DVD ponukne mi len 2 a 2,4 rychlost.
potrebujem nejaky driver???
pouzivam NERA 7.5.1.1
vobec netreba hladat po nete ... Staci sa pozriet na tento odkaz a vyhladat si mechaniku. Su tam najnovsie firmware na asi vsetky mechaniky .... Tvoja mechanika je konkretne tu GSA-H20L
Skus este pouzit ASPI driver. Najdes ho na tomto odkaze.
tal som tam ASPI drivers 2002, aj fireware posledny 1.01.Jerry napísal:vobec netreba hladat po nete ... Staci sa pozriet na tento odkaz a vyhladat si mechaniku. Su tam najnovsie firmware na asi vsetky mechaniky .... Tvoja mechanika je konkretne tu GSA-H20L
vysledok: nejde mi nacitat dvd, a napalovat mi da len 2x rychlosotu
help!!!
Ked uz tak pomaly pali , pozri sa na ide driver , pripadneho ho odober , zmizne aj napalovacka v systeme po restarte sa objavi. Dobre by bolo , keby si napisal , aky mas kabel ci 40-80zilovy. Samozrejme ak nejde vobec nacitavat original cd/dvd ani v inom pc = rekklamacia.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
80zilovy, ale uz som skusal vsetko aj DVD-RAM, aj ASPI vsetko!!AjsTi napísal:Ked uz tak pomaly pali , pozri sa na ide driver , pripadneho ho odober , zmizne aj napalovacka v systeme po restarte sa objavi. Dobre by bolo , keby si napisal , aky mas kabel ci 40-80zilovy. Samozrejme ak nejde vobec nacitavat original cd/dvd ani v inom pc = rekklamacia.
hmm... ok. tak ja to budem reklamovat...Jerry napísal:Chod reklamovat. Ja mam H10A a som nad mieru spokojny. Precita aj take veci, co som sa divil ... A na lightscribe sa vykasli aj tak je to nezmysel a ani to nie je take, ako by si ocakaval. Videl si to uz vypalene?? Ja ano a je to uplne zbytocne, nekvalitne atd. ...
myslis, ze je dovod na reklamaciu?
ze niesu nejake media kompatibilne s tvojou mechanikou?
je to bezne, vo FW je podpora medii, niekedy sa vsetky media nezmestia
a moze byt chyba aj v mediach
ze niesu nejake media kompatibilne s tvojou mechanikou?
je to bezne, vo FW je podpora medii, niekedy sa vsetky media nezmestia
a moze byt chyba aj v mediach
PC: E8200@4GHz,P5K Premium,2GB 1066 Aeneon cl5,9800GTX,22" Samsung 225BW Repro, 2xSamsung 750GB F1, Pioneer DVR-212,Fortron Epsilon 700W,Avance C001, 2xUV Lampa, UB kable
NB1: ASUS Z71Vp+
NB2: ASUS M68Ne
HTPC: miniPC aOpen (PM735,512MB,HDD 60GB), 32" Hyundai Q321
konzola: XBOX360 Premium
NB1: ASUS Z71Vp+
NB2: ASUS M68Ne
HTPC: miniPC aOpen (PM735,512MB,HDD 60GB), 32" Hyundai Q321
konzola: XBOX360 Premium
STOP! Skusil si odobrat ide zariadenie v systeme ? Aby nebola chyba v ovladacoh ku doske. Pozri sa na ktorom kanali Ti visi ta dvd ci primary/secondary master a ten odober , nasledne restart a po restarte by sa Ti mal instalnut jak radic tak mechanika spet. Toto mi skor pripada ako zle nastavenie a mechanika nebezi UDMA 2 ale PIO mode. Pozri sa aj do biosu ako je nastavena.culi7 napísal:80zilovy, ale uz som skusal vsetko aj DVD-RAM, aj ASPI vsetko!!AjsTi napísal:Ked uz tak pomaly pali , pozri sa na ide driver , pripadneho ho odober , zmizne aj napalovacka v systeme po restarte sa objavi. Dobre by bolo , keby si napisal , aky mas kabel ci 40-80zilovy. Samozrejme ak nejde vobec nacitavat original cd/dvd ani v inom pc = rekklamacia.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.