maros cabak
Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
A8 bokom. Nedostojne. Ale chodte do psej matere, kto sa chce vyblbnut tak sa pojde posmykat aj na aosme.
rozmyslam ako velmi by som musel byt ozraty a mozno aj zdrogovany aby ma nieco podobne napadlo
rozmyslam ako velmi by som musel byt ozraty a mozno aj zdrogovany aby ma nieco podobne napadlo
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Uz sa budu zverejnovat videa blbcov z tunelov tak sa mozme tesit na dalsich expertov. Inac cim rychlejsie sa tam chodi tym je menej nehod - statistika.
.
Presne tak. Ked ides 170 a minies odbocku, tak kym stihnes povedat do p... tak si uz v tuneli a kym ti napadne nejaka blbost, tak uz si davno vonku a ides na dalsi vyjazd. Tam proste nie je priestor na blbosti.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak toto bola silna salka kavy nebudem klamat tiez som raz cuval na A8 po dialnici co spiatocka dala, ale aspon bola prazdna a v zahranici hlavne nie moje auto
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Zase kebyze za tym expertom leti par aut 170 tak hromadna havarka ako z filmu je takmer ista... aj preto existuje pmr, znizovat riziko a nasledky lebo statisticky sa nehodam neda uplne zabranit kym vsetky auta na ceste nebudu plne autonomne, ale to ludia co myslia len na seba nikdy nepochopia.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
andreee vymeni hondickuuuu ....dobre vyzera ten jag! a ten interier cista mnamka...rovnako ako 2015+ range / rsport :O mnam
Pani trochu som sem prisel nabrat rozumy. Na moje prekvapenie mi mesto odpisalo k ziadosti o nahradu skody za rozseknutu pneu. Samozrejme ze nie s tym ze by mi vyhoveli. Mozno budete mudrejsi.
- udajne som nepredlozil zaznam spisany policajtami alebo iny dokaz - tu som dolozil fotky z miesta nehody, fotky rozseknutej pneu, auta, vytlku. proste vsetko okolo vratane GPS suradnic. Co este mozu viac chciet? Mam aj svedka.
a trochu ma dorazilo toto tvrdenie "nepreukazali ste, ze skoda vam vznikla v pricinnej suvislosti so zavadami na komunikacii", pritom v popise ako sa to stalo je uvedene, ze ktorym smerom som isiel, co som vtedy robil a ako som nemal sancu zareagovat na vytlk. teda ze som siel po ceste, predbiehal som pomalsie auto a pri preradovani som trafil vytlk, ktory som v tej tme nemal ako vcas vidiet. Pricinna suvislost je z toho hadam jasna.
Skusim im este na to nejako rozumne odpisat + doplnit nejake veci co im chybali, aj ked mam z toho listu pocit ze to chcu nejako odpinkat do stratena.
- udajne som nepredlozil zaznam spisany policajtami alebo iny dokaz - tu som dolozil fotky z miesta nehody, fotky rozseknutej pneu, auta, vytlku. proste vsetko okolo vratane GPS suradnic. Co este mozu viac chciet? Mam aj svedka.
a trochu ma dorazilo toto tvrdenie "nepreukazali ste, ze skoda vam vznikla v pricinnej suvislosti so zavadami na komunikacii", pritom v popise ako sa to stalo je uvedene, ze ktorym smerom som isiel, co som vtedy robil a ako som nemal sancu zareagovat na vytlk. teda ze som siel po ceste, predbiehal som pomalsie auto a pri preradovani som trafil vytlk, ktory som v tej tme nemal ako vcas vidiet. Pricinna suvislost je z toho hadam jasna.
Skusim im este na to nejako rozumne odpisat + doplnit nejake veci co im chybali, aj ked mam z toho listu pocit ze to chcu nejako odpinkat do stratena.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
quicky - hodnu od toyoty?
mne sa az tak nelubi, podla mna najkrajsie auto je jaguar xe
neexistuje nic zelensie nez zelena tesla
mne sa az tak nelubi, podla mna najkrajsie auto je jaguar xe
neexistuje nic zelensie nez zelena tesla
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Papek,
tu by som normalne dal par drobnych nemoze to byt drahe nechat sa zastupit niekym, kto take robi castejsie.
alebo mozno Quicky poradi
tu by som normalne dal par drobnych nemoze to byt drahe nechat sa zastupit niekym, kto take robi castejsie.
alebo mozno Quicky poradi
http://techandall.com/wp-content/upload ... GT-R-8.jpg a co tento zelenáč? Mercedes-AMG GT R