zážitky s alza.sk
Re: zážitky s alza.sk
Mne to ukazuje aj v košíku 86.40
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
tak pozri nizsie na sumu k uhrade...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Objednaj zo desať!
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Objednáš a začnú sa vykrúcať a potom ti to stornujú ako v ALZE.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Kto vie.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Už majú opravené. Tiež som chvíľu uvažoval či zobrať, mal som aj vložené v košíku... ale kašľať na to.
Ja som tu Asrock Gaming K6 objednal s Alzy za 120€ a už je doma dávno
Zdravím, chcel by som Vás poprosiť o radu. V alze zakúpená GAINWARD GTX 1060 6GB mi pri záťaži ventilátora na úrovni cca 60% začala vydávať dosť nepríjemný a výrazný zvuk, asi najlepšie charakterizovaný ako rattling noise. Poslal som ju na reklamáciu a po viac ako mesiaci v autorizovanom servise sa mi vrátila s tým, že vada sa neprejavila a reklamácia sa zamieta.
Je možné, by sa to prejavovalo iba v mojej skrini?
Dal som si záležať, aby boli všetky skrutky podoťahované a nič nezasahovalo do ventilatoru. Na internete som našiel niekoľko rovnakých prípadov, tam to považovali za výrobnú chybi jedného z ventakov.
Je možné, by sa to prejavovalo iba v mojej skrini?
Dal som si záležať, aby boli všetky skrutky podoťahované a nič nezasahovalo do ventilatoru. Na internete som našiel niekoľko rovnakých prípadov, tam to považovali za výrobnú chybi jedného z ventakov.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Sranda, zrovna na Gainward som mal presne toto aj ja, na 1 z 3 fanov. Ak ti mozem odporucit daj dole bocnicu, natoc to na video tak, ze ked s prstom zastavis ventilator, tak to pocut nebude a chod tam osobne. Potom to budes mat urcite vyreklamovane s tym videom.
Ok, vďaka za radu. Skúsim to.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Asi tak, ak je to zvukovy/obrazovy problem, tak vzdy natocit. Napriklad kedysi som mal na HP monitore takyto problem, tazko by sa to vysvetlovalo bez videa
Ak sa to teda da natocit na video, tak davat reklamaciu aj s videom v popise reklamacie.
Ak sa to teda da natocit na video, tak davat reklamaciu aj s videom v popise reklamacie.
Ja som vybalil telku z krabice a bol tam pruh. V alze sme to zapli a ukazal predavacovi. On napisal, ze problem videl, okamzita vymena.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ono doma urobené video má výhodu že ti to v obchode neukáže prostredníček
ako to už býva zrazu všetko ide, z dlhým nosom prídeš domov a
ako to už býva zrazu všetko ide, z dlhým nosom prídeš domov a