no neviem skolske hadzanie o schody na dalsie poschodie tam moc nieje ani nie moc relevantne. Silno ma zaujimaju tie co si napisal, z pracovneho prostredia
Čo urobíš so superodolným mobilom Ulefone Armor 2?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Čo urobíš so superodolným mobilom Ulefone Armor 2?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
To bolo "pustit ho dole po schodoch"
Nemal som to kde inde urobit, kedze mam shitny fotak, tak potrebujem kopu svetla aby som natocil nieco normalne
V panelakoch je na to velmi malo svetla, na verejnych priestranstvach(eskalator pred nakupakom etc...) je za svetla velmi vela ludi, a zase nemozem pustat 300g mobil len tak ze trafi/netrafi niekoho...
S testom v pracovnom prostredi je problem cas, proste funguje, 3tyzdne je malo, to prezivaju aj normalne fony, ale repraky/mic su chranene prikladne
Nemal som to kde inde urobit, kedze mam shitny fotak, tak potrebujem kopu svetla aby som natocil nieco normalne
V panelakoch je na to velmi malo svetla, na verejnych priestranstvach(eskalator pred nakupakom etc...) je za svetla velmi vela ludi, a zase nemozem pustat 300g mobil len tak ze trafi/netrafi niekoho...
S testom v pracovnom prostredi je problem cas, proste funguje, 3tyzdne je malo, to prezivaju aj normalne fony, ale repraky/mic su chranene prikladne
mno mam spisanu textovu recenziu, z testov odolnosti mam natoceny ponor do vriacej/studenej vody, a pustenie po schodoch
dneska som chce urobit vsetky ostatne, zacal som hodom o stenu, no a fon sa hned po 1. nie velmi silnom hode pokazil mechanicky poskodeny nieje, ale proste sa nezapne, naviac to este ani nieje natocene(resp. ten zaber nie je pouzitelny...)
cize teraz su 2 moznosti:
a) rozobrat ho, uvidiet ako je skonstruovany vo vnutri, pokusit sa najst chybu(predpokladam odpojena baterka)
b) rozmlatit ho na kusky
vyberte si
dneska som chce urobit vsetky ostatne, zacal som hodom o stenu, no a fon sa hned po 1. nie velmi silnom hode pokazil mechanicky poskodeny nieje, ale proste sa nezapne, naviac to este ani nieje natocene(resp. ten zaber nie je pouzitelny...)
cize teraz su 2 moznosti:
a) rozobrat ho, uvidiet ako je skonstruovany vo vnutri, pokusit sa najst chybu(predpokladam odpojena baterka)
b) rozmlatit ho na kusky
vyberte si
trebalo asi zvolit vhodnu postupnost krokov.. Aby si to nerozmlatil hned.
neviem si predstavit, kto "omylom" hodi telefon o stenu..
neviem si predstavit, kto "omylom" hodi telefon o stenu..
toto bola vhodna postupnost krokov, absolutne som neocakaval problem pri tomto... nokia 3210 classic ktore sum mal pre porovnanie to bez problemov prezila
aj ulefone je z vonku ako novy, ziadne viditelne poskodenie, akurat pri zapinani iba preblikne logo androidu, a hned sa vypne...
aj ulefone je z vonku ako novy, ziadne viditelne poskodenie, akurat pri zapinani iba preblikne logo androidu, a hned sa vypne...
hmm.. hard reset?
to som uz skusal, nemam telefon v ruke 1. krat...
sprava sa to ako keby mal odpojenu baterku, bez nabijacky ani tuk, s nabijackou na 5sekund zasvieti ledka nabijania, na displeji preblikne android logo, a zase mrtvola....
sprava sa to ako keby mal odpojenu baterku, bez nabijacky ani tuk, s nabijackou na 5sekund zasvieti ledka nabijania, na displeji preblikne android logo, a zase mrtvola....
zrejme nie je taký odolný ako písali... moc toho nevydržal...podarilo sa Ti ho rozbehať?
Niet na starú dobrú nokiu 3210
nepodarilo, posielal som ho znamemu na diagnostiku, a zabila ho voda... skorodovane PCB->skrat->mrtva baterka(ma 0V), nova baterka sa na to zohnat neda, a masina co ozivuje baterky to tiez nebere...
ked budem mat cas napisem viac
ked budem mat cas napisem viac
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
kde asi soudruzi z ciny udelali chybu?
ahoj SKilex možno ti pomôžem Tu kúpiš tú baterku Veľa štastia--- držím palce ,hádam je to len v baterke ...
https://www.aliexpress.com/item/Mobile- ... 35960.html?
https://www.aliexpress.com/item/Mobile- ... 35960.html?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ale pekne prislo na moje slova...
Spoiler: ukázať