Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Všeobecná diskusia
bud to je taka fotka alebo to vyzera ako nejaka divna led ... nie ako ziarovka ... kazdopadne, podla mna je ten tvoj rover dobry so striebornymi ... cierne by boli divne
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ono su divne tie led na vsetkych bmw, nekonzistentne farby z uhlov atd... vo vseobecnosti sa mi pacia tieto zlte a nie biele... idealne cervene k tej ciernej kasni
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Od nejakeho 2011/2012 uz davali led angel eyes do bmw, teraz uz standartne do vsetkych ak dobre viem.
-
- Pokročilý používateľ
joop spravne vravi kolega
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ta bavo fnu mega malo miesta vzadu. Ale v kufri sa clovek isto aj vystrie. Ale rynave mate auta borci.solime kvalitne no. Uz ked nic ta aspon daco z rakuska sme si odniesli.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ked ma sedacky posunute a sikmo. Ze spinave... V sobotu rano som mal po 100km cele biele auto. Radsej som to doma hned oplachol. Aj kamenny mur pred domom cely biely a flekaty od soli.
Zase asi lepsie solit ako ist po snehu/lade...
Zase asi lepsie solit ako ist po snehu/lade...
.
Najlepšie ak sú na tvojej trase niektoré cesty solené a iné nie, aj sa šmýkaš aj máš zadrbané auto, a ako bonus každoročne opravované ale furt tie isté výmole
Spoiler: ukázať
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
stefan.koval napísal: ↑Po 05. Mar, 2018, 14:26 tu raz daval jeden milovnik starych dzadov na starom bmw ako dal uplne biele svetla a to bolo mega pekne
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
spoznal si sa v opise?
Inak vcera som sa konecne dokopal vymenit skrutky drziace sedadlo vodica za nove, ktore by mali eliminovat vrzganie v zatackach.
Co clovek nevidi, nove skrutky su uplne rovnake ako predosle, ale 32 eur je 32 eur asi podrzia inak
Ani vratit ich nejdem kedze ich mam pol roka v sufliku. no cele zle, a ku tomu mi jedna sroba drziaca plasty co kryju mechanizmus sklapania spadla do neznama pod koberec
Mal by som ozaj ostat pri IT....
Inak vcera som sa konecne dokopal vymenit skrutky drziace sedadlo vodica za nove, ktore by mali eliminovat vrzganie v zatackach.
Co clovek nevidi, nove skrutky su uplne rovnake ako predosle, ale 32 eur je 32 eur asi podrzia inak
Ani vratit ich nejdem kedze ich mam pol roka v sufliku. no cele zle, a ku tomu mi jedna sroba drziaca plasty co kryju mechanizmus sklapania spadla do neznama pod koberec
Mal by som ozaj ostat pri IT....
Sroba drziaca plasty, ja mam asi doteraz kluc 10tku niekde v motorovom priestore
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
To bolo mne Stefan?
lebo ak an otak tieto drobnosti robim skor nech sa naucim co ako, par skrutiek pomenit to snad dam teda...myslel som si.
lebo ak an otak tieto drobnosti robim skor nech sa naucim co ako, par skrutiek pomenit to snad dam teda...myslel som si.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
-
- Pokročilý používateľ
spqx - tusim ti auta vydrzia tolko ako mne a uz je na predaj? https://www.autobazar.eu/land-rover-ran ... 54266.html
po com pokukujes teraz?
po com pokukujes teraz?