Politicka debata
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: Politicka debata
cize neni nutne riesit ci to bol omyl, ale rovno riesit umysel. A teda, uz mu aspon ten umysel, ako vravis, aj niekto dokazal?
lebo ja som nikde take info nenasiel, ale uz ma kazdy jasno, ze je to zlocinec.
Ak sa dokaze, ze je za to zodpovedny, rsp vedel o tom a chcel s tym vyd**at. OK, nech ho odsudia v riadnom procese a na Slovensku skoncil. Ludia mu to spocitaju pri najblizsich volbach.
Taky rkali bude medzi prvymi ak nie prvy, ktory bude mavat s tymi info. Teda on uz aj teraz vzdy pride s niecim, ale moc relevantne to teda nebyva.
lebo ja som nikde take info nenasiel, ale uz ma kazdy jasno, ze je to zlocinec.
Ak sa dokaze, ze je za to zodpovedny, rsp vedel o tom a chcel s tym vyd**at. OK, nech ho odsudia v riadnom procese a na Slovensku skoncil. Ludia mu to spocitaju pri najblizsich volbach.
Taky rkali bude medzi prvymi ak nie prvy, ktory bude mavat s tymi info. Teda on uz aj teraz vzdy pride s niecim, ale moc relevantne to teda nebyva.
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Po 05. Mar, 2018, 14:44, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Pozeram, ze dalsi pochod rychlo nabera novych ucastnikov
https://www.facebook.com/events/170242843621286/
https://www.facebook.com/events/170242843621286/
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Polícia vyzýva občanov z okresov Galanta, Šaľa, Dunajská Streda, ale aj občanov, ktorí prechádzali týmito okresmi, aby si zálohovali dáta z kamerových záznamov z motorových vozidiel zo dňa 21.2.2018 v čase od 17:00 hod. do 22:00 hod.
https://www.facebook.com/policiaslovaki ... 6140377599
nejde o to kto ich zabil, ale kto si to objednal
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Je evidentne ze to nebol nikdo zo slovenska, chyba ozajstny motiv. Bol rozhovor s nejakym odbornikom na taliansku mafiu a ten hovoril ze ta talianska mafia 'ndrejguetta ci ako sa volaju nikdy novinara nesundali, ze si zakladaju na tom ze oni robia veci inak a viac v zakulisi. mne najviac zmyslu zo vsetkych teorii ktore sa spominali dava ze za tym bola albanska mafia napojena na talianov. oni bezne strielaju po vsetkom co sa na nich skaredo pozrie. vo february bol nejaky velky zatah v taliansku na ten klan, mozno si od toho slubovali ze preberu ich biznis a nechceli aby im to niekto prekazil.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
hej ja to poviem s kludnym svedomim a pri normalnych argumentoch budem kludne diskutovat aj cely den... ale nie aby som ja niekomu hovoril o motive... ako fakt...
prepac ty uctujes/ robis nieco omylom? ja som myslel,ze zvlast v podnikani sa veci robia "systematicky/ ucelovo" ... urcite sa tam ta faktura nezjavila a nasledne nezauctovala omylom, tj pani uctovnicka ju nasla vzadu v sufliku a nahodila ju tam zo svojej vlastnej iniciativy bez vedomosti sefa o co sa jedna. to su uz take dristy,ze konec... proste sa zmierte s tym,ze si to ta firma uplatnila aj ked na to narok nemala howk...zakon je dost zrozumitelny... ale ano, na hlupe prekvapene ovce sa lubia ludia hrat aj dnes ...
prepac ty uctujes/ robis nieco omylom? ja som myslel,ze zvlast v podnikani sa veci robia "systematicky/ ucelovo" ... urcite sa tam ta faktura nezjavila a nasledne nezauctovala omylom, tj pani uctovnicka ju nasla vzadu v sufliku a nahodila ju tam zo svojej vlastnej iniciativy bez vedomosti sefa o co sa jedna. to su uz take dristy,ze konec... proste sa zmierte s tym,ze si to ta firma uplatnila aj ked na to narok nemala howk...zakon je dost zrozumitelny... ale ano, na hlupe prekvapene ovce sa lubia ludia hrat aj dnes ...
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
paranoid.asian napísal: ↑Po 05. Mar, 2018, 14:43 Polícia vyzýva občanov z okresov Galanta, Šaľa, Dunajská Streda, ale aj občanov, ktorí prechádzali týmito okresmi, aby si zálohovali dáta z kamerových záznamov z motorových vozidiel zo dňa 21.2.2018 v čase od 17:00 hod. do 22:00 hod.
no to isto chlapciiii tak za kamery na celnom daju pokutu , na sude to ako dokaz neprejde a oni si zrazu zmyslia ze chcu zaznam jaj jak ma pobavili
-
- Pokročilý používateľ
neni to take slovenske? keby operativno patracia cinnost bola 100% legalna tak by nezistili nic
Horsia verzia (moj nazor):
Kuciak bol odpocuvany a SIS/NAKA/ktokolvek napojeny na vladu zistili, ze ak by pokracoval v tom co robi, odhlail by este podstatne horsie veci.
Vzhladom na jeho rozpracovany clanok o talianoch asi vedeli, ze musia konat. Zlikvidovat a spinu hodit na talianov. Ako tu uz padlo, 'ndrangheta
funguje trochu inac pri vybavovani si uctov.
Nasa SIS sa uz ukazala, ze nema problem so spinavou pracou.
Kuciak bol odpocuvany a SIS/NAKA/ktokolvek napojeny na vladu zistili, ze ak by pokracoval v tom co robi, odhlail by este podstatne horsie veci.
Vzhladom na jeho rozpracovany clanok o talianoch asi vedeli, ze musia konat. Zlikvidovat a spinu hodit na talianov. Ako tu uz padlo, 'ndrangheta
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ak by to robil ktokolvek so slovenska spravia to sposobom aby ich uz nikdy nenasli a verejnosti by mohli tvrdit ze urcite dostali pekne peniaze od mafie aby boli ticho a teraz si ziju na nejakom ostrove. po tom ako po 20 rokoch stale rezonuje vrazda remiasa a boli zrusene amnestie tak je to nepredstavitelne, kazdemu kto by na to pomyslel muselo byt jasne ze sa to vrati voci nemu. sundat ich takto okato nemohlo byt pracou ziadnej chytrej mysle, toto robil nejaky primitiv ktory o slovenskej politike nema sajnu
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
taktiez si nemyslim, ze by to bola robota nasich
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
napr mna zaujima, ze nenasli ziadne stopy "vlamania" vniknutie... ziadne stopy po boji a pod...clean job 1+1 shot... bud to bol nejaky ultra profik co sa spustil jak jezisko cez komin, v spanku vybavil co musel alebo niekto koho "poznali" a vpustili dnu ? tieto okolnosti co bolo "pred" ma zaujimaju
Kuciak nemusel byt nikým odpočúvaný, kuciak si cez infozákon pravidelne žiadal odpovede na svoje otázky priamo cez ministerstvo. Kuciaka Ministerstvo eviduje od zaciatku .. na to aby zistili na čom pracuje ho fakt nemuseli odpočúvať...materik napísal: ↑Po 05. Mar, 2018, 17:22 Horsia verzia (moj nazor):
mohla to byt samovrazda, vrazda alebo ukladna vrazda, motiv mohol byt majetkovy alebo nemajetkovy, mohol rovnako suvisiet s osobou Jána kuciaka a rovnako s osobou Martiny Kušnírovej, a z hľadiska práce aj z iného hľadiska... najkritickejší z pohľadu politickej zodpovednosti by bol asi nemajetkový osobný motív voči Jánovi Kuciakovi z hľadiska práce tzv. investigatívneho novinára
Kto má záujem aby bola vyvodená politická zodpovednosť zo strany vládnej moci, bude vyhľadávať argumenty práve pre tento motív... no a takých subjektov je dnes veľa.
Mne sa zdajú ako najpravdepodobnejšie dva motívy:
1. Podľa ťažko vyvrátiteľných informácií, ktoré sme dostali (že boli obete umreli doma, na následky strelných poranení, že vlastnili dom, ktorý rekonštruovali atď.) by to mohol byť majetkový motív, napríklad prisvojenie si hotovosti, vymáhanie dlhu s následkom vraždy, vražda za účelom poistného plnenia. Majetok by však nebol vysokej hodnoty, relatívne malá vec, vzhľadom na relatívne málo rafinovanú vraždu.
2. Upozornenie, že pri investigatívnej novinárčine môže prísť novinár a jeho rodina o život priamo vo svojom dome tak, že to nebudú vedieť ani susedia. Nazvem to preventívna vražda. Tento motív mi vychádza vzhľadom na teatrálnosť, nezahladenie stôp, vôľu vraha/vrahov/objednávateľov nezakryť spôsob zavražednia.
Kto má záujem aby bola vyvodená politická zodpovednosť zo strany vládnej moci, bude vyhľadávať argumenty práve pre tento motív... no a takých subjektov je dnes veľa.
Mne sa zdajú ako najpravdepodobnejšie dva motívy:
1. Podľa ťažko vyvrátiteľných informácií, ktoré sme dostali (že boli obete umreli doma, na následky strelných poranení, že vlastnili dom, ktorý rekonštruovali atď.) by to mohol byť majetkový motív, napríklad prisvojenie si hotovosti, vymáhanie dlhu s následkom vraždy, vražda za účelom poistného plnenia. Majetok by však nebol vysokej hodnoty, relatívne malá vec, vzhľadom na relatívne málo rafinovanú vraždu.
2. Upozornenie, že pri investigatívnej novinárčine môže prísť novinár a jeho rodina o život priamo vo svojom dome tak, že to nebudú vedieť ani susedia. Nazvem to preventívna vražda. Tento motív mi vychádza vzhľadom na teatrálnosť, nezahladenie stôp, vôľu vraha/vrahov/objednávateľov nezakryť spôsob zavražednia.