Politicka debata
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Re: Politicka debata
BOZP
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Skutocne je pravda, ze obhliadku na mieste cinu robil normalny lekar (ktory mal prave sluzbu) a nie sudny lekar?
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
preco by to mal robit sudny lekar? ak dobre viem obhliadky robi normalny lekar (co ma sluzbu) az nasledne robi "pitvu" sudny lekar
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
sudny lekar robi normalne obliadky
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Možno chýbal znalec
Polícia si na miesto zavolala Abdolreza Majdiho z Lekárskej fakulty UK. Lekár to potvrdil, ale k prípadu sa viac nechce vyjadrovať.
Majdi nie je súdnym znalcom. Neprítomnosť súdneho lekára by mohla sťažiť určenie času smrti a ďalšie zisťovanie. V rozhovore pre denník SME to naznačil súdny lekár a znalec Norbert Moravanský.
„Ak sa preukáže, že na mieste bolo dovolené vykonať úkony prehliadky tiel zomretých niekomu inému, ako je súdny lekár s atestáciou, tak by som to považoval za problém,“ povedal Moravanský.
Polícia na otázky SME k tejto veci do uzávierky neodpovedala.
https://domov.sme.sk/c/20774384/policia ... inara.html
Polícia si na miesto zavolala Abdolreza Majdiho z Lekárskej fakulty UK. Lekár to potvrdil, ale k prípadu sa viac nechce vyjadrovať.
Majdi nie je súdnym znalcom. Neprítomnosť súdneho lekára by mohla sťažiť určenie času smrti a ďalšie zisťovanie. V rozhovore pre denník SME to naznačil súdny lekár a znalec Norbert Moravanský.
„Ak sa preukáže, že na mieste bolo dovolené vykonať úkony prehliadky tiel zomretých niekomu inému, ako je súdny lekár s atestáciou, tak by som to považoval za problém,“ povedal Moravanský.
Polícia na otázky SME k tejto veci do uzávierky neodpovedala.
https://domov.sme.sk/c/20774384/policia ... inara.html
Spoiler: ukázať
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
https://www.youtube.com/watch?v=CJU_ukWvcTI zamyslite sa nad týmto chalani , v líbiji to bolo podobné . je veľa zaujmavých informácii o tom ako 3 sektor a ich politické strany + media so svojimi majiteľmi , tvoria majdany a snažia sa chopiť moci a kŕmiť svojich dotovačov . Hlavne tento chlapik na youtube ma skvele videa , sa čudujem , že ešte nie je blokovaný cenzúrou . hlavne neberte všetko len ako konšpiračné teorie , lebo tie najľahšie získané info z medii , sú často tie , ktoré sa k vám majú dostať cielene .
- paranoid.asian
- Používateľ
tak urcite.
kto je ten pablb, kto to uploadol?
odkial ma tie informacie?
aspon si si pozrel vyjadrenie ludi, co s tym novinarom pracovali a ktori ho poznali?
masirovanie dezinformaciami zacina. a to este len tie prave hovna pridu.
gratulujem, unlokol si achievment
schvalne,
vies ktore su to tie media a neziskovky, ktore vlastni Soros na Slovensku?
kto je ten pablb, kto to uploadol?
odkial ma tie informacie?
aspon si si pozrel vyjadrenie ludi, co s tym novinarom pracovali a ktori ho poznali?
masirovanie dezinformaciami zacina. a to este len tie prave hovna pridu.
gratulujem, unlokol si achievment
schvalne,
vies ktore su to tie media a neziskovky, ktore vlastni Soros na Slovensku?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
paranoid, presne. je to tragedia ze hocijaky idiot moze nahrat na net hocico a tento dement tam ma 35 tisic videni a splieta a platenych protestujucich a konspirujucich mimovladkach. zrazu smeraci su najlepsi na svete a zla opozicia riadena 90 rocnym dedkom spoza oceanu ich chce zvrhnut aby... aby co vlastne? importoval sem migrantov a platil im za znasilnenie slovenskych zien? keby to nebolo tragicke bolo by to smiesne.
ked ich niekto dal dole s nejakymi geopolitickymi ambiciami v pozadi tak je ovela pravdepodobnejsie ze to boli rusi, ktori by cez vladnu krizu mohli ziskat aj na slovensku vplyv aky maju prakticky vo vsetkych okolitych krajinach lebo na slovensku sa im zatial velmi nedarilo. ano je to pritiahnute za vlasy, ale aspon to dava logiku.
pripada mi strasne zaujimave ze vsetci ti co maju plnu hubu a klavesnicu sorosa a mimovladnych chazarov ani naznakom nepripustaju ze rusko tu moze mat prinajmensom rovnaky vplyv a zaujmy ako oni pripisuju sorosovi a spol.
ked ich niekto dal dole s nejakymi geopolitickymi ambiciami v pozadi tak je ovela pravdepodobnejsie ze to boli rusi, ktori by cez vladnu krizu mohli ziskat aj na slovensku vplyv aky maju prakticky vo vsetkych okolitych krajinach lebo na slovensku sa im zatial velmi nedarilo. ano je to pritiahnute za vlasy, ale aspon to dava logiku.
pripada mi strasne zaujimave ze vsetci ti co maju plnu hubu a klavesnicu sorosa a mimovladnych chazarov ani naznakom nepripustaju ze rusko tu moze mat prinajmensom rovnaky vplyv a zaujmy ako oni pripisuju sorosovi a spol.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
debatka na dvojke live
http://www.rtvs.sk/televizia/live-2
http://www.rtvs.sk/televizia/live-2
- paranoid.asian
- Používateľ
@molnart,
s tou poslednou vetou, uplne suhlasim.
kto za tymto vsetkym naozaj stoji, sa nedozvieme pravdepodobne nikdy. urcite nie najblizsich par rokov. prial by som si, aby som sa mylil.
mozno o 20r natoci vtedajsia stv dalsie dokumenty o mafianoch a Ficov Kuciak, bude vlastne Meciarov Remias.
s tou poslednou vetou, uplne suhlasim.
kto za tymto vsetkym naozaj stoji, sa nedozvieme pravdepodobne nikdy. urcite nie najblizsich par rokov. prial by som si, aby som sa mylil.
mozno o 20r natoci vtedajsia stv dalsie dokumenty o mafianoch a Ficov Kuciak, bude vlastne Meciarov Remias.
- spencer
- Používateľ
tak schválne , akeže to je ťažke , rozdrtiť krajinu , ktorá chce pokrok pre celu afriku , sama ho už získala . plánuje vyslať vlastný satelit pre afriku aby ročne američanom odrezali 500000 doláčov za ich poskytovanie telekomunikačných sieti pre afriku . ďalej planuje vytvoriť vlastné centrálné banky a meny . ak vlastnite média , môžte ovládať masy ,a národ , o ktorý sa vladar stara , svojho kráľa zvrhne na základe falošných informacii z médii . Údajne kadáfi začal vraždiť svojich ľudi , aj napriek tomu , že každý mal všetko čo k životu potreboval , chceli zmenu , a aj ju majú . Všetko čo sa týka majdanov na balkane a podobne pekne do seba zapadá , ale keďže to nedavajú na RTVS a markíze , chápem , že to môže pre hockoho znamenať jedine konšpirácie .
https://www.youtube.com/watch?v=7WaKB1he4H8
nezaujmám s anejako dlhodobo o situacie ohľadom prevratov , no o soroša a vlastníkov medzinárodných bank zakopnem častejšie . Musíme sa hrať s rôznými zdrojmi informáciami , nie len s tým čo nám je predkladané pod hubu . ten autor dobre spomenul : " prečo je taký rozruch skrz novinára zo slovenska , keĎ aj tak dôverihodnosť medii na slonesku je pre každého prakticky nulová ?
https://www.youtube.com/watch?v=7WaKB1he4H8
nezaujmám s anejako dlhodobo o situacie ohľadom prevratov , no o soroša a vlastníkov medzinárodných bank zakopnem častejšie . Musíme sa hrať s rôznými zdrojmi informáciami , nie len s tým čo nám je predkladané pod hubu . ten autor dobre spomenul : " prečo je taký rozruch skrz novinára zo slovenska , keĎ aj tak dôverihodnosť medii na slonesku je pre každého prakticky nulová ?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
to si kde vycital?, mimochodomprečo je taký rozruch skrz novinára zo slovenska , keĎ aj tak dôverihodnosť medii na slonesku je pre každého prakticky nulová ?
vies vobec co je 3. sektor?je veľa zaujmavých informácii o tom ako 3 sektor a ich politické strany + media so svojimi majiteľmi , tvoria majdany a snažia sa chopiť moci a kŕmiť svojich dotovačov
Ano, ale treba si aj pozriet zdroj a kto to pisal. Nedavno bol clanok o jednom novinarovi co sa rozhodol vyskusat pisat bludy tusim pre hlavnespravy a necakane mu takmer vsetko zverejnili bez akehokolvek overovania.Musíme sa hrať s rôznými zdrojmi informáciami , nie len s tým čo nám je predkladané pod hubu .
...
fico poslednymi vystupeniami uz kope kade pride, ale tak na niektorych to ocividne funguje (soros, odznaky....)
...
uvidime kto pride po Sorosovi
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- paranoid.asian
- Používateľ
vyborny krok, dufam ze sa k tomu pridaju aj ostatne media
Robert Fico dnes opäť blúznil o Georgeovi Sorosovi a neváhal konšpirovať ani o spomienkovom pochode na zavraždeného novinára Jána Kuciaka a výrobe odznakov na jeho počesť. Kým bude premiér šíriť podobné nezmysly na svojich vyhláseniach, zastierať nimi vážne podozrenia a utekať bez možnosti klásť mu otázky, nebudeme im na TREND.sk venovať priestor
https://www.facebook.com/tyzdennik.tren ... 7944537171
spencer, ty si to dal uplne cez kopirak jak od aeronetu cez hlavne spravy az po zem a rostasov svet.
zaspamoval si to tu kopou nepodlozenymi informaciami, a na to na co si mal dat odpoved, nic.
klasika. ze som sa pytal.
a lord ma uz predbehol. ty si si tie info, co si sem vypustil, aj nejak overoval? Kde?
ked uz sa tak ohanas pravdivostou informacii.
Robert Fico dnes opäť blúznil o Georgeovi Sorosovi a neváhal konšpirovať ani o spomienkovom pochode na zavraždeného novinára Jána Kuciaka a výrobe odznakov na jeho počesť. Kým bude premiér šíriť podobné nezmysly na svojich vyhláseniach, zastierať nimi vážne podozrenia a utekať bez možnosti klásť mu otázky, nebudeme im na TREND.sk venovať priestor
https://www.facebook.com/tyzdennik.tren ... 7944537171
spencer, ty si to dal uplne cez kopirak jak od aeronetu cez hlavne spravy az po zem a rostasov svet.
zaspamoval si to tu kopou nepodlozenymi informaciami, a na to na co si mal dat odpoved, nic.
klasika. ze som sa pytal.
a lord ma uz predbehol. ty si si tie info, co si sem vypustil, aj nejak overoval? Kde?
ked uz sa tak ohanas pravdivostou informacii.
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v St 07. Mar, 2018, 00:58, upravené celkom 2 krát.
- spencer
- Používateľ
ja nikomu tlačiť dohlavy nehodlam , len som podal svoj názor , či už sú pre niekoho tie informacie užitočné alebo nie , o to s auž nezaujmam , len som pripomenul zopár historických momentov , teda by som , ale momentalne na to ani nemám moc náladu .
Mi príde troška obmedzené , neprijať aj takéto informacie , keĎ všetci vieme , ako dopadli desiatky krajin , ktoré boli rozvratené , vďaka mazmedialným vymyslom . veľa z tých veci čo sa stali , sa dopredu vedelo a niektorý sa to nebali povedať ani na kameru , boli žiaľ vysmiaty . dnes , keĎ sa ich slova naplnili , veľa ľudi aj tak zarito bude tvrdiť svoje . Kto sa nepouči z historie , tak nech si to odsere .
Hlavne , ja si aj pripustím , že sa môžem mýliť .
A k tej dôverihodnosti médii , vypichnem len toľko , čosa týka strany ĽSNS , dostaneme len info , ktoré dostať máme , ich vyjadrenia ohľadom obvineni nikde neziskame v mainstream mediach . Zato fico kiska matovič lipšic a už aj dzurinda , tí všetci dostávajú priestor na svoju obhajobu , alebo kľudne aj znemožnení sa .
Mi príde troška obmedzené , neprijať aj takéto informacie , keĎ všetci vieme , ako dopadli desiatky krajin , ktoré boli rozvratené , vďaka mazmedialným vymyslom . veľa z tých veci čo sa stali , sa dopredu vedelo a niektorý sa to nebali povedať ani na kameru , boli žiaľ vysmiaty . dnes , keĎ sa ich slova naplnili , veľa ľudi aj tak zarito bude tvrdiť svoje . Kto sa nepouči z historie , tak nech si to odsere .
Hlavne , ja si aj pripustím , že sa môžem mýliť .
A k tej dôverihodnosti médii , vypichnem len toľko , čosa týka strany ĽSNS , dostaneme len info , ktoré dostať máme , ich vyjadrenia ohľadom obvineni nikde neziskame v mainstream mediach . Zato fico kiska matovič lipšic a už aj dzurinda , tí všetci dostávajú priestor na svoju obhajobu , alebo kľudne aj znemožnení sa .
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Spencer, aky priestor si prosimta zasluzia fasisti v mediach?
FVE 12.45 kWp V/Z