Politicka debata
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Politicka debata
zakon c. 140/1961 je stary trestny zakon s ucinnostou do 31.12.2005, ktory nahradil "novy" zakon c. 300/2005
"http://edochmelar.sk/hamujte-revolucion ... arny-stat/"
celkom "zdravy" komentar
"http://edochmelar.sk/hamujte-revolucion ... arny-stat/"
celkom "zdravy" komentar
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Mne sa najviac paci ako "praviciari" su sebavedomi, vsadeboli, vsetkovideli, ich nazor je ten spravny...
Zajtra sa ide spominat za novinarov? Pochodovat za mier a lasku alebo protestovat proti vlade? Lebo uz som z toho troska domotany...
Zajtra sa ide spominat za novinarov? Pochodovat za mier a lasku alebo protestovat proti vlade? Lebo uz som z toho troska domotany...
No neviem, sice tvrdi, ze ni je Ficovec ani svedok Sulikov, ale v celom clanku nepovedal krive slovo na Hranola, zato Kisku, a opoziciu roznosil na kopytach.
Spoiler: ukázať
- MacTukahan
- Používateľ
Jak, ze nie? Si precitaj zaciatok...
Myslis tuto cast?
Dlhodobo si želám zmenu v tomto štáte. Skorumpovaná vláda oligarchie a partokracie previazaná s organizovaným zločinom sa nezrodila s Robertom Ficom. Lenže kríza dôvery v štát sa za jeho éry tak dramaticky prehĺbila, až vyústila do súčasného spoločenského výbuchu.
Spomina akurat, ze sa za jeho vlady prehlbila nedovera voci statu. Ale nespomenul, ze to je len a len jeho chyba. Navyse by som zdoraznil druhu vetu, v ktorej tvrdi, ze prepojenie na organizovany zlocin sa nezrodil s Ficom, co nadobuda pocit akoby Ficko za nic nemohol.
Dlhodobo si želám zmenu v tomto štáte. Skorumpovaná vláda oligarchie a partokracie previazaná s organizovaným zločinom sa nezrodila s Robertom Ficom. Lenže kríza dôvery v štát sa za jeho éry tak dramaticky prehĺbila, až vyústila do súčasného spoločenského výbuchu.
Spomina akurat, ze sa za jeho vlady prehlbila nedovera voci statu. Ale nespomenul, ze to je len a len jeho chyba. Navyse by som zdoraznil druhu vetu, v ktorej tvrdi, ze prepojenie na organizovany zlocin sa nezrodil s Ficom, co nadobuda pocit akoby Ficko za nic nemohol.
- MacTukahan
- Používateľ
To je len tvoj pocit, ja tam citam ze sa nezrodil s Ficom = ze bol aj predtym a zaroven ho nezastavil. To ci je ho viac alebo menej neviem posudit, taktiez by to boli len pocity.
to vazne niekto moze pochybovat o tom, ze je to teraz najhorsie obdobie od Meciara? Jasne, kradlo sa za kazdej vlady ale tak ako sa to robi teraz tak to je prva liga. Tak ako pisal: Premiér je síce uštvaný, v strese, nespí a dnes ráno vyzeral ako po opici, ale ešte stále to je najlepší stratég, ktorý myslí dva ťahy dopredu. - dva kroky dopredu pre osobne blaho.
- MacTukahan
- Používateľ
Ok, tvoje pocity ti neberiem. Ale preco teraz? Pred mesiacom ti to nevadilo?
odkial beries pocit, ze mu to nevadilo?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
vadilo?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Kuzminovci nedostali peniaze. Sekeru za hotel v Anterselve nemá kto zaplatiť
neviem či to patrí sem, ale myslím si že aj hej
...aneb aj takto sa robí šport v našom skorumpovanom mafianskom bazmekistane
neviem či to patrí sem, ale myslím si že aj hej
...aneb aj takto sa robí šport v našom skorumpovanom mafianskom bazmekistane
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
pred mesiacom zabili novinara?
za meciara sa nestala vrazda ziadneho novinara. bili ich, podpalovali im auta, vyhrazali sa im.
ale ziadna smrt
lol, hento s kuzminovou. to je fakt, ze len krasny obraz tohto nasho skurvenska.
za meciara sa nestala vrazda ziadneho novinara. bili ich, podpalovali im auta, vyhrazali sa im.
ale ziadna smrt
lol, hento s kuzminovou. to je fakt, ze len krasny obraz tohto nasho skurvenska.
Vadilo, Fico je pre mna asi najvacsia a najnebezpecnejsia **** v politike a osobne mi je jedno ci sa momentalna situacia zvrhne z "pochodu za Kuciaka" na "pochod proti vlade" pokial padne Fico a Kalinak na hubu.MacTukahan napísal: ↑Št 08. Mar, 2018, 12:35 Ok, tvoje pocity ti neberiem. Ale preco teraz? Pred mesiacom ti to nevadilo?
- MacTukahan
- Používateľ
A kto zabil novinara?
Skurvenska? Takychto jak ty mam najradsej...a potom vsade nech ukazuju ako na pochode "spievali" statnu hymnu...chce se mi blejt velebnosti.
Skurvenska? Takychto jak ty mam najradsej...a potom vsade nech ukazuju ako na pochode "spievali" statnu hymnu...chce se mi blejt velebnosti.
- MacTukahan
- Používateľ
Blackhawk a o tomto tu teraz hovorim..."a osobne mi je jedno ci sa momentalna situacia zvrhne" ... nie som ficoid, ale toto je podla mna tiez dost velka sracka...