uf, toto je uz ine kafe, 200 megaparanoid.asian napísal: ↑Št 08. Mar, 2018, 14:56 https://www.facebook.com/projektn.sk/vi ... 630776921/
MacTukahan, dufam ze pri tomto si pekne pohonkas
Politicka debata
Re: Politicka debata
Spoiler: ukázať
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Preco by som si mal pohonkavat?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
to je panBroslowski napísal: ↑Št 08. Mar, 2018, 15:23 https://www.facebook.com/projektn.sk/vi ... deo_invite myslim ze je hotovo ...
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
@MacTukahan
pretoze sa zda, ze rad grcas z "nepodlozenych" informacii.
@Fragrance
tiez ma zaujima co si vycital zo zlozenia organizatorov, a kde si prisiel na to, ze ide o politicky protest.
pretoze sa zda, ze rad grcas z "nepodlozenych" informacii.
@Fragrance
tiez ma zaujima co si vycital zo zlozenia organizatorov, a kde si prisiel na to, ze ide o politicky protest.
- MacTukahan
- Používateľ
To su tvoje pocity ako moje pocity, ze si silny praviciak
- MacTukahan
- Používateľ
Naše požiadavky sú:
- dôkladné a nezávislé vyšetrenie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej
za spoluúčasti medzinárodných vyšetrovateľov,
- novú dôveryhodnú vládu, ktorej súčasťou nebudú ľudia, u ktorých existujú
podozrenia z korupcie a prepojenia na organizovaný zločin.
vid: http://pdf.truni.sk/student?2018-03-06-dekanske-volno dole PDF s vyzvou
- dôkladné a nezávislé vyšetrenie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej
za spoluúčasti medzinárodných vyšetrovateľov,
- novú dôveryhodnú vládu, ktorej súčasťou nebudú ľudia, u ktorých existujú
podozrenia z korupcie a prepojenia na organizovaný zločin.
vid: http://pdf.truni.sk/student?2018-03-06-dekanske-volno dole PDF s vyzvou
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
TO molnart
Použi google a niečo sa dozvieš. Skús ale hľadať aj inde ako na prvých dvoch stránkach ktoré ti poskytne všemocný google.
Takže tebe vadí že štát vedú oligarchovia ale nevadí ti že ho budú ovládať podľa tvojho slušného slovníka citujem "yebkovia"?
Akože aký je v tom rozdiel? Či radšej dáš odistenú zbraň bláznom ako boháčovi? Podľa mňa je to úplne to isté, štát bude v rovnakej žumpe ako doteraz.
Mne je jedno koho si volíš, od toho je demokracia a každý má nárok si myslieť čo chce. Ak sa kastuješ podľa politických strán za ktoré sa hrdo búchaš do pŕs tak by si sa mal spamätať. Naviac ak si myslíš že Sulík je čistý ako novorodeniatko a nemyslíš že nemá kontakty s oligarchiou tak si riadne naivný. Či už si zabudol ako sa chodieval spovedať k p. Kočnerovi?
Ďakujem že ma považuješ za dedinčana, ak sa považuješ za vyššiu kastu obyvateľstva na základe množstva určite duchaplných "príspevkov" tu na fóre alebo nebodaj príslušnosti k pravici tak sa nemáme o čom baviť.
S pozdravom
Dedinčan
Horná Dolná
Použi google a niečo sa dozvieš. Skús ale hľadať aj inde ako na prvých dvoch stránkach ktoré ti poskytne všemocný google.
Takže tebe vadí že štát vedú oligarchovia ale nevadí ti že ho budú ovládať podľa tvojho slušného slovníka citujem "yebkovia"?
Akože aký je v tom rozdiel? Či radšej dáš odistenú zbraň bláznom ako boháčovi? Podľa mňa je to úplne to isté, štát bude v rovnakej žumpe ako doteraz.
Mne je jedno koho si volíš, od toho je demokracia a každý má nárok si myslieť čo chce. Ak sa kastuješ podľa politických strán za ktoré sa hrdo búchaš do pŕs tak by si sa mal spamätať. Naviac ak si myslíš že Sulík je čistý ako novorodeniatko a nemyslíš že nemá kontakty s oligarchiou tak si riadne naivný. Či už si zabudol ako sa chodieval spovedať k p. Kočnerovi?
Ďakujem že ma považuješ za dedinčana, ak sa považuješ za vyššiu kastu obyvateľstva na základe množstva určite duchaplných "príspevkov" tu na fóre alebo nebodaj príslušnosti k pravici tak sa nemáme o čom baviť.
S pozdravom
Dedinčan
Horná Dolná
- MacTukahan
- Používateľ
Amen.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
to ma daleko od hotovehoBroslowski napísal: ↑Št 08. Mar, 2018, 15:23 https://www.facebook.com/projektn.sk/vi ... deo_invite myslim ze je hotovo ...
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- paranoid.asian
- Používateľ
kde je napisane, ze ta nova vlada musi byt postavena z novych politickych stran?
pre mna za mna, nech je to aj z toho co tam je teraz, ale poziadavka znie, nech nie su prepojeni na oligarchov a mafianov
je to normal, legit demokraticka poziadavka.
neviem, kde tam vidis tu politicku cast.
v prvom rade, je tam narok/poziadavka na vladu sr, na riadne vysetrenie ukladnej dvojnasobnej vrazdy.
pre mna za mna, nech je to aj z toho co tam je teraz, ale poziadavka znie, nech nie su prepojeni na oligarchov a mafianov
je to normal, legit demokraticka poziadavka.
neviem, kde tam vidis tu politicku cast.
v prvom rade, je tam narok/poziadavka na vladu sr, na riadne vysetrenie ukladnej dvojnasobnej vrazdy.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
/ Amiga 1200 / Nvidia Shield K1 / PlayStation 4 Slim / PC: Intel + Nvidia /
- zazracnedieta
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Mar, 2017, 22:43
na pochodoch bude lava a pravaaa... seno a slama
Ti psychopati idu pchat na pochod "deti" pred seba ako zivy stit.
Ti psychopati idu pchat na pochod "deti" pred seba ako zivy stit.
AMD Threadripper 1950x | ENERMAX LIQTECH TR4 360 | Corsair 400C black | NZXT Hue+ pc lightning | 32GB DDR4 @2666MHz Vegeance LPX red | AORUS GeForce GTX 1080Ti eXtreme edition 11GB GDDR5X + AORUS GeForce GTX 1080Ti eXtreme edition 11GB GDDR5X | Asrock X399 Taichi | SSD Crucial 256GB @systemwin10pro64bit, 2x SAMSUNG 1TB | Samsung S27E500 27" Curved | Logitech illuminated keyboard | Logitech G502 proteus Spectrum | Roccat KANGA XXL | AKASA Pax Mate Plus
- paranoid.asian
- Používateľ