Politicka debata
Re: Politicka debata
trapny je akurat tvoj nazor, ktory poriesil este vacsie ...
ja som nikde nepvovedal že moj nazor ma niečo riešiť alebo mojim nazorom za slusne slovensko.. oničom
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
a kto je to ta opozicia? Podla vela ludi ako ty, DC9-32, je to vlastne kazdy, kto sa rozhodne zorganizovat protest proti tejto vlade. Lebo len opozicia (alebo stary 87 rocny dedko) dokaze taketo veci zorganizovat. To ani nahodou nemohli zorganizovat ludia, ktori su apoliticky, ze?
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
presne tak
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Tak vzhľadom na to ako ho opozícia podporuje predpokladam že sa jedná o ich dielo, ak nie a snažia sa na tom zhrabnut popularitu jento smutné.
Neviem prečo si myslíte ze obranujem smer - prave naopak nemam ho rád, len ked si prredstavim ze by mal náš štát riadiť človek ako Matovič, nedajbože Kollár neviem ako by to dopadlo. Na Slovensku momentálne nieje koho voliť. Snáď len SaS ale tí sa dajú dokopy so zvyškom co je totálna katastrofa.
Toz za slušné Slovensko comming soon™
Neviem prečo si myslíte ze obranujem smer - prave naopak nemam ho rád, len ked si prredstavim ze by mal náš štát riadiť človek ako Matovič, nedajbože Kollár neviem ako by to dopadlo. Na Slovensku momentálne nieje koho voliť. Snáď len SaS ale tí sa dajú dokopy so zvyškom co je totálna katastrofa.
Toz za slušné Slovensko comming soon™
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
SAS - čo zatiaľ dokázali? Tiež len veľké reči, ale skutek utek. A keď nevedeli zostaviť vládu, tak namiesto práce v opozícii si šéfino zobral teplý flek v EÚ parlamente. Aj tak še dá. Je to des so všetkými do jedného.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
DC9-32
mozes mi prosim ta vysvetlit:
1) ako to konkretne prospieva kotlebovy
2) ako si prisiel na to, ze je to organizovane opoziciou?
a one, majdanovci, co tie vase prognozy na krvave demonstracie v uliciach?
bude aj nejaky zhrnac. aj ked, vlastne. prvy, uz to tu niekto spomenul, na seba dlho nenechal cakat
https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5AA4734B
som zvedvy na vase postrehy
odar,
boli vo vlade, pokial viem, necely rok a pol.
co mali dokazat?
sulik je kok, o tom ziadna. kvoli nemu, sas vela ludi nebude volit.
nastastie, uz to neni take kriticke, a je na vyber aj zo slusnej, aj ked este neznamej alterantivy.
2) ako si prisiel na to, ze je to organizovane opoziciou?
a one, majdanovci, co tie vase prognozy na krvave demonstracie v uliciach?
bude aj nejaky zhrnac. aj ked, vlastne. prvy, uz to tu niekto spomenul, na seba dlho nenechal cakat
https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5AA4734B
som zvedvy na vase postrehy
odar,
boli vo vlade, pokial viem, necely rok a pol.
co mali dokazat?
sulik je kok, o tom ziadna. kvoli nemu, sas vela ludi nebude volit.
nastastie, uz to neni take kriticke, a je na vyber aj zo slusnej, aj ked este neznamej alterantivy.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
kto je ta alternativa? PS?, Spolu?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Aj PS aj Spolu... len spravili chybu, ze neisli do spolocnej strany. Osobne budem volit PS (kvoli Trubanovi).
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
-
- Sponzor fóra gold
Ako PS sa mi pozdavalo ale tak k trubanovi som sa tu uz vyjadroval nemam v neho doveru a v jeho vystupovanie uz vobec, uz len kvoli motu #bombysupy im ten hlas ale nedam.
vcera som prave cital nejaky blog k nim
https://dennikn.sk/blog/1010296/ps-ovel ... ov-a-dani/
vcera som prave cital nejaky blog k nim
https://dennikn.sk/blog/1010296/ps-ovel ... ov-a-dani/
Naposledy upravil/-a LordKJ v So 10. Mar, 2018, 00:30, upravené celkom 1 krát.
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Foto z dnešného pochodu .... "Robo, poď už domov"
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
problemom PS je ze nedokazu oslovit bezneho volica ktori pocuva na kriklunov typu matovic a kollar ktori kricia kto je vacsi psychopat a kto vsetko pojde do basy a ludi nezaujima to ze niekto chce ist do politiku odviest poctivu robotu a dat veci do poriadku a pritom sa riadit tvrdymi cislami a faktami. svedkovia sulikovi su z nich nejaki posrati, co ukazuje aj kvantum blogov ktore sa vyrojili kde ich kritizuju uplne demogogickym sposobom (vyssi level je fakt uz iba vytiahnut sorosa).
kazdopadne po udalostiach poslednych dni sa ukazuje ze vsetko je lepsie ako smer, uz aj sulik a matovic. aspon by statnu spravu ocistili od vsetkych smerakov ktory za 10 rokov sa nasackovali uplne vsade, a kym by stihli dosadit vlastnych aj tak sa pohadaju a budu znova volby
kazdopadne po udalostiach poslednych dni sa ukazuje ze vsetko je lepsie ako smer, uz aj sulik a matovic. aspon by statnu spravu ocistili od vsetkych smerakov ktory za 10 rokov sa nasackovali uplne vsade, a kym by stihli dosadit vlastnych aj tak sa pohadaju a budu znova volby
Spoiler: ukázať
1.) Pozorujem v okolí neni koho voliť tak budú voliť Kotlebu. Nieže by s ním súhlasili ale len tak for lulz a dank memes. A možno led na to príde sa k nim aj pridám pritom sa mi asi nikto voac nehnusi ako on a jeho skupinaparanoid.asian napísal: ↑So 10. Mar, 2018, 00:02 DC9-32
2) ako si prisiel na to, ze je to organizovane opoziciou
2.) Z toho ako aktívne to prezentovali
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
molnart napísal: ↑So 10. Mar, 2018, 01:03 problemom PS je ze nedokazu oslovit bezneho volica ktori pocuva na kriklunov typu matovic a kollar ktori kricia kto je vacsi psychopat a kto vsetko pojde do basy a ludi nezaujima to ze niekto chce ist do politiku odviest poctivu robotu a dat veci do poriadku a pritom sa riadit tvrdymi cislami a faktami. svedkovia sulikovi su z nich nejaki posrati, co ukazuje aj kvantum blogov ktore sa vyrojili kde ich kritizuju uplne demogogickym sposobom (vyssi level je fakt uz iba vytiahnut sorosa).
pri predstave ze saso typu matovic ide do vlady a bdue vladnut ....sak to jeho prospecharstvo bije do oci az tak, ze to boli....
no a samozrejme faktom je ze on do vlady nechce lebo tam vedomostne nema koho nominovat
jemu staci beztrestne bez zodpovednosti vykrikovat dookola naucene zvasty
feri kradol, feriho sestra ma znameho ktory pozna dura ktory mal taky tender a pod....
mnohonasovby foter to iste
a sulik so zvyskom sam vladu nevysklada a najlepsie z toho vyjde charakterne hovedo
no a apon nebude zitnanska prekvapene vzcdhat ako je "hlboko znepokojena" s kolaborantom sebejom
cize to maju presne dohodnute do dalej rovnako sko som sa teraz dopocul ze i nakupne maniacky to maju dopredu dane ktora aku handru pred kamerou chyti do ruky biznis reklama z kazdej strany
chceme novu vladu ale alternativa niet
no a vyhadzat ludi zo statnej spravy sa ani neda kedze si porobili tolko dakovnych uradov zeby to trvalo 15 rokov kym by len doslo k pozrusovaniam a pod...ak by to vobec niekto chcel
nech ziju koryta
nezmeni sa nic, kto ma cas vysiel do ulic a zvysok maka za pasom na zmeny alebo je vonku a vratit sa nechce..a tym hore spolu s unniou to vyhovuje....
PPAcku prisli setrit? sak nech dojdu sem na vychod s pani prefliaskanou matecnou, im ludia radi ukazu ktore polia sypu dotacie a aka burina na nich rastie...kym je to este burina a nie les
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s