Politicka debata
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Re: Politicka debata
V prvom rade som rad, ze protesty boli pokojne.
V druhom rade vie mi niekto dat link/vysvetlit kto/co je za PS?
A paranoid, neviem preco si voci vsetkym taky utocny. Ved normalne konstatoval, ze z tohto moze tazit kotleba a preco?
Lebo starsi laviciar bude koho volit? Babky demokratky sa vratia ku KDH a chlapi k LSNS. Pracujuci skor od hanby nebudu volit nikoho, popripade par SNS/PS a zeny mozno troska kolara. Mladych asi co volili smer moc neni...
V druhom rade vie mi niekto dat link/vysvetlit kto/co je za PS?
A paranoid, neviem preco si voci vsetkym taky utocny. Ved normalne konstatoval, ze z tohto moze tazit kotleba a preco?
Lebo starsi laviciar bude koho volit? Babky demokratky sa vratia ku KDH a chlapi k LSNS. Pracujuci skor od hanby nebudu volit nikoho, popripade par SNS/PS a zeny mozno troska kolara. Mladych asi co volili smer moc neni...
/ Amiga 1200 / Nvidia Shield K1 / PlayStation 4 Slim / PC: Intel + Nvidia /
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
lebo paranoid je svetlo a cesta ))
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
vies vobec co to znamena? tak netrep.MacTukahan napísal: ↑Št 08. Mar, 2018, 16:01 To su tvoje pocity ako moje pocity, ze si silny praviciak
ale je mi jasne, ze, ked sa tu struhaju rozne vyrazy ktorym, mnohi ludia ani len nerozumeju tak to tak potom aj vyzera.
cize, jediny kto tu utoci si ty, okrem ineho.
ja som len prekvapeny, ze som nepostrehol ten cas, kedy sem zacalo chodit tolko konspiratorov.
@DC9-32
1.) Pozorujem v okolí neni koho voliť tak budú voliť Kotlebu. Nieže by s ním súhlasili ale len tak for lulz a dank memes. A možno led na to príde sa k nim aj pridám pritom sa mi asi nikto voac nehnusi ako on a jeho skupina
volit kotlebu for lulz, a akoze rebelie, bolo aktualne 2016. To odvtedy, ziadny posun nikam?
2.) Z toho ako aktívne to prezentovali
kto co koho prezentoval? ziadny politik tam nevystupil. okrem toho prveho pochodu, kde sa ukazal prezident, a len poprosil ludi o minutu ticha a odisiel.
ani ho len neohlasili, ked isiel hovorit.
to ze to bolo v novinach, co s tym maju organizatori? tieto akcie si brali do ust aj rozne konspiracne skupiny, cize islo o konspiracnu akciu?
matovica i sulika osral pes. ale maju vo svojich teamoch ludi, ktori su naozaj sikovni.
matovic je prilis konzervativny, a ta jeho cubka v Ziline na zupe uz stihla aj vyhanaca diablov zavolat.
ps prepasli imho svoju sancu, a nechytili sa poriadne aktualnej situacie na sk. mali by sa asi dat dokopy so Spolu, bez nejakych vlastnych internych vojen. A suhlasim, komunikacia na regionalnych urovniach je uplne slaba. Zatial. Este maju trochu casu do 2020. AK to tu teda nepadne dovtedy skor.
Ja osobne, budem sledovat vyvoj tychto posledne dvoch menovanych a budem sa rozhodovat do poslednej chvile samozrejme.
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v So 10. Mar, 2018, 12:47, upravené celkom 3 krát.
Spoiler: ukázať
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Chalan ty asi zijes na vlastnom ostrove iluzii
- paranoid.asian
- Používateľ
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
mam pocit, ze kazdy tu zije na vlastnom ostrove
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- paranoid.asian
- Používateľ
volit Kotlebu for lulz a dank memes? dnesna mladez by si zasluzila asi par po papuli a odstavit od internetuDC9-32 napísal: ↑So 10. Mar, 2018, 06:181.) Pozorujem v okolí neni koho voliť tak budú voliť Kotlebu. Nieže by s ním súhlasili ale len tak for lulz a dank memes. A možno led na to príde sa k nim aj pridám pritom sa mi asi nikto voac nehnusi ako on a jeho skupinaparanoid.asian napísal: ↑So 10. Mar, 2018, 00:02 DC9-32
mozes mi prosim ta vysvetlit:
1) ako to konkretne prospieva kotlebovy
2) ako si prisiel na to, ze je to organizovane opoziciou
2.) Z toho ako aktívne to prezentovali
Ako tieto názory nechápem, máme vo vláde skorumpované svine, vieme o tom, ale načo ich meniť však tí druhí budú MOŽNO rovnakí... však ak budú rovnakí žiadna škoda, ale je tu šanca že budú lepší, a hlavne ide o precedens že čo je veľa to je veľa a bude to mať dôsledky
Alebo toho Kotlebu, ok chápem prvýkrát, ale zase ho voliť keď sa už ukázal v akcii... a opakovaný vtip už nie je vtip takže ani For Lulz and Dank Memes to nemá žiadny zmysel.
Alebo toho Kotlebu, ok chápem prvýkrát, ale zase ho voliť keď sa už ukázal v akcii... a opakovaný vtip už nie je vtip takže ani For Lulz and Dank Memes to nemá žiadny zmysel.
-
- Pokročilý používateľ
staci citat tvoje zmysluplne komentare, obraz si uz kazdy spravil
uplne vidim to divadlo ako to skonci...koalicia pre zachranu sveta a slovenska obetuje kalinaka,s ktorym to zahraju na nevinnu obet a naj ministra akeho svk malo...len aby zachranili koaliciu...a budeme stale v rovnakej r..i ako sme...
strasne ma fascinuje ten nas socialno solidarny system -odvody zdravotka atd...neskutocna chut ludi robit a "poctivo" odvadzat
uplne vidim to divadlo ako to skonci...koalicia pre zachranu sveta a slovenska obetuje kalinaka,s ktorym to zahraju na nevinnu obet a naj ministra akeho svk malo...len aby zachranili koaliciu...a budeme stale v rovnakej r..i ako sme...
strasne ma fascinuje ten nas socialno solidarny system -odvody zdravotka atd...neskutocna chut ludi robit a "poctivo" odvadzat
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
nachystajte popcorn bude este veselo https://dennikn.sk/minuta/1057841/?ref=ampm
-
- Pokročilý používateľ
"takuto komediu ani šoroš necakal" good idea slovakia
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ad. co sa stane, tak toho sa prave bojim, ze to takto zahraju do outuquicky napísal: ↑So 10. Mar, 2018, 21:14 uplne vidim to divadlo ako to skonci...koalicia pre zachranu sveta a slovenska obetuje kalinaka,s ktorym to zahraju na nevinnu obet a naj ministra akeho svk malo...len aby zachranili koaliciu...a budeme stale v rovnakej r..i ako sme...
ad. solidarny system tak vidis, europa je taka.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2