Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Rozdiel je kvôli tomu že endomondo nezapinam vždy. Cestu do a z roboty nemeriam a veľakrát si len tak vybehnem von a nakoniec spravím 40 km
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ja som si dal za ciel minuly rok 5500, dal som o sto viac jazdil som od aprila. tento rok mierim na 7k
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ak je to mtb tak pekne cislo
tolko nenajazdim ani na aute
- hulo92
- Pokročilý používateľ
cesta cesta, zabudol som napisat
tak ze si aj zajazdim ked o tom tolko pisete, po asi 2km mi preskocila retaz, potom zas a zas, az som zistil ze jedno ocko je proste ohnute do sikma, tak som siel domov...
asi som ho poskodil niekedy v zime, ked som s nim blbol na lade...
asi som ho poskodil niekedy v zime, ked som s nim blbol na lade...
ja minuly rok slabota koli chorobe cca 2 mesiace sa mi vracal zapal hrdla v lete len 4000km na mtb, tento rok dufam raz tolko kedze uz zarezavam aj na cestaku od januara
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- hulo92
- Pokročilý používateľ
a zalubil sa cestak ci ako zatial?
zalubil zalubil hodne , ja som už dlho nad tým špekuloval, pred rokom som mal na skúšku hlinu ale to ma neoslovilo ale stale mi to vrtalo hlavou, tak som si cez zimu vyskladal na karbone reku skusim a ked nie tak to predám, no predávať sa nebude chytilo ma to, už sa teším na teplo a dlhé výjazdy...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mna od cestaku odradza hlavne premavka na cestach
- hulo92
- Pokročilý používateľ
mna detto, je az taky strasny rozdiel hlina-karbon? ja mam na hline karbon sedlovku a vidlu a mne to dojde uplne v pohode pohodlne. v sobotu sme boli na 85km vyjazde, cisty balzam na dusu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
co myslis hlinou ?
no kedže som to mal možnosť porovnať je to dosť cítit ten rozdiel, mam carbon ram vidlu barany sedlovku este planujem sedlo s carbon lyžinami , na to m hlinikovom bola len vidla carbon, rajdy robia dost si myslím, to cítit aj na mtb...
Mna od cestaku odradza to, že jazdím kombinaciu cyklotrasy, chodník, sem tam cesta a do toho hore dolu obrubníky. Proste na hovado. Ak by som toto robil na cestaku tak asi rozsekam plášte aj kolesá
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať