Fúha z Fibernetu ísť na 15Mbit to bude celkom prúser

. Ja som prechádzal tiež z optiky ale "len" 40Mbit na 7Mbit.. a To som počítal prinajhoršom že snáď tých 10Mbit mi to tu dá... ale nič.
Žiaľ asi tak k našej infraštruktúre na SK. keby aspoň rozširovali DSLAM-y, tak sme natom niekde inde... Pritom optický uzol (Resp. aj tá ústredňa) je odomňa cca 5km a mám tu smiešnych 7Mbit o ktorých sa musím aj tak byť, pretože keď sa retardi z telekomu zle vyspinkajú, tak mi nastavujú 6Mbit profil.
Už mi sľuboval lokálny provider z najbližšieho mesta že budú ťahať optiku... ale hovno z toho, asi im docvaklo že ťahať 12km káblu kvôli 3000 ľudom, z ktorých možno nejaká stovka by si dala ich službu. Mno čo už

. LTE je ešte "v plienkach", jediné rozumné LTE ponúka O2 lenže len 100GB FUP, pri LTE čo im ide na 3 a viac GHz môžem v mojej lokalite snívať, kde je FUP rozumných 500GB.
Nespravodlivé, v meste si človek nevie z čoho vybrať a kúsok od mesta je človek doslova odrezaný od sveta, a odkázaný na jednu službu.
Inak Broslo, držím palce aby mali na ústredni voľný "SLOT", pretože niektoré lokality sú natom veĺmi zle a dlhodobo je ústredňa full.