2018 Telefon
2018 Telefon
Hladam prakticky, vykonny, dizajnovo slusny telefon.
Co si predstavujem pod tymito vlastnostami konkretne:
Prakticky: Nemusel by vazit viac ako 160g a rozmery tela vyrazne nepresahoval dnesne priemery. Ideal kompakt s priemerne lepsou bateriou.
Vykon: Tu ma trapi otazka ci snapdragon 845 alebo nieco ine. Pacia sa mi velmi nove ficurky a to je hlavny dovod preco chcem siahnut po novom telefone. 4K video @60fps alebo nove rychle quick charge 4+ nabijanie (neskodi to baterii?).
Design: Ako som spomenul nemam rad velke kone (inak by som bral uz Xiaomi Mi Mix 2s). S designom od apple nemam problem. Na druhej strane vyse 1000€ za dvojrocny spotrebny tovar davat nebudem. OnePlus 6 bude zhruba za polovicnu cenu iPX a ma mat amoled display. Je tam rozdiel medzi ips lcd a amoled?
Dalsie "nepotrebne" plusy dualsim, aspon 64/128gb, lepsi reprak, fingerprint vzadu (ak nieje face id).
Vzhladom na vysoke poziadavky sa nebranim ziadnemu OS.
Zaujimavy nesnapdragon 845 fonik: Huawei P20 lite
845ky sice velke kobyle: LG G7, Asus Zenfone 5z ZS620KL, Xiaomi Mi 7, HTC U12+, Xiaomi Mi Mix 2s, OnePlus 6
Btw ten design Sony Xperia XZ2 Compact pekne dokakali. Keby je hrubka rovnako siroka tak neni o com pisat, ale 1.21cm v roku 2018?
Co si predstavujem pod tymito vlastnostami konkretne:
Prakticky: Nemusel by vazit viac ako 160g a rozmery tela vyrazne nepresahoval dnesne priemery. Ideal kompakt s priemerne lepsou bateriou.
Vykon: Tu ma trapi otazka ci snapdragon 845 alebo nieco ine. Pacia sa mi velmi nove ficurky a to je hlavny dovod preco chcem siahnut po novom telefone. 4K video @60fps alebo nove rychle quick charge 4+ nabijanie (neskodi to baterii?).
Design: Ako som spomenul nemam rad velke kone (inak by som bral uz Xiaomi Mi Mix 2s). S designom od apple nemam problem. Na druhej strane vyse 1000€ za dvojrocny spotrebny tovar davat nebudem. OnePlus 6 bude zhruba za polovicnu cenu iPX a ma mat amoled display. Je tam rozdiel medzi ips lcd a amoled?
Dalsie "nepotrebne" plusy dualsim, aspon 64/128gb, lepsi reprak, fingerprint vzadu (ak nieje face id).
Vzhladom na vysoke poziadavky sa nebranim ziadnemu OS.
Zaujimavy nesnapdragon 845 fonik: Huawei P20 lite
845ky sice velke kobyle: LG G7, Asus Zenfone 5z ZS620KL, Xiaomi Mi 7, HTC U12+, Xiaomi Mi Mix 2s, OnePlus 6
Btw ten design Sony Xperia XZ2 Compact pekne dokakali. Keby je hrubka rovnako siroka tak neni o com pisat, ale 1.21cm v roku 2018?
Re: 2018 Telefon
Nieco mensie: iphone 8
Nieco vacsie: galaxy s9 plus
Ak chces LG G7 a jemu podobne, musis cakat. Ja osobne som zvedavy na pixel 3.
Nieco vacsie: galaxy s9 plus
Ak chces LG G7 a jemu podobne, musis cakat. Ja osobne som zvedavy na pixel 3.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
oktober 2018 uff....
Ono to je tak, ze teraz si vyberas z 3/5 smartfonov. Az v oktobri bude zoznam kompletny.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
neviete nieco do 500€ variantach?
LG G6.
velkostou vyhovuje... majitelia co na neho vravite? Skoda ze ma uz rok, asi sa oplati pockat do leta.
Nerozumiem preco len sonicko vyraba kompakty v high endoch
Nerozumiem preco len sonicko vyraba kompakty v high endoch
Aky mas cenovy strop? Nepisal si nahodou ze 500 eur? Lebo ta P20 Pro urcite 500 nestoji.
Takiato som chcel OP5T poradit. Kupil som frajerke k sviatku a musim povedat, ze tam to lieta
OnePlus 5T som akosi prehliadol... zatial favorit
f4kE ako je to s bateriou u OP5T?
Za pozretie stoji tiez Honor view 10 - bude uz oficialne dostupny aj pre SK trh...
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... hone3=9106
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... hone3=9106