Všeobecná diskusia
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Všeobecná diskusia
mate niekto skusenost s nechanim auta pri avione na 3-4 dni? vadi to tam niekomu a riesia odtahovku a pod? parkovanie pri letisku je dost drahe a odvoz neprichadza do uvahy (cestujeme 4), tak rozmyslam ze by som tam zapychol auto a na letisko by som siel mhd. resp. skor ako avion uvazujem to nakupne centrum oproti (kde hej.sk). neviete ako sa tam k tomu stavaju?
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Nebude to riesit nikto...molnart napísal: ↑Po 02. Apr, 2018, 23:37 mate niekto skusenost s nechanim auta pri avione na 3-4 dni? vadi to tam niekomu a riesia odtahovku a pod? parkovanie pri letisku je dost drahe a odvoz neprichadza do uvahy (cestujeme 4), tak rozmyslam ze by som tam zapychol auto a na letisko by som siel mhd. resp. skor ako avion uvazujem to nakupne centrum oproti (kde hej.sk). neviete ako sa tam k tomu stavaju?
Ale nerozumiem preco nepripada fo uvahy odvoz? Niekoho s 8 miestakom poprosis a 4 to mate za 50 euro prinajhorsom... Furt lepsie ako riakovat auto na parkovisku niekde 4 dni... to by som nerobil... si vsimne vnimava osoba, ze to tam len tak stoji a uz to bud nebudes mat, alebo veci ztoho nebudes mat....
- molnart
- Pokročilý používateľ
za 20 euro by som si mohol zaplatit aj parkovisko na 4 dni s transferom na letisko ale pride mi to vela. nemam ziadny range rover ani nic poodobne, takze o auto sa nebojim, bezne pri sluzobkach zvyknem nechavat auto zaparkovane pri robote, u kolegu pred panelakom a pod. a nikdy ma to netrapilo. jedine coho sa obavam je odtahovka alebo pokuta, preto to riesim
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
ta dvacka je podla mna celkom fer. ale chapem, ja u nas neplatim parkovne lebo neuznavam EEI vsetci mame svoje dovody
Poznam ludi, ktori zimovali svoje auta v podzemnom parkovisku v Avione a nebol s tym problem Aj ked to uz mi pride trochu moc.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Sak avion niekedy dava dole rampy a na listky?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Sorry, ale zle mi prislo z toho prispevku...molnart napísal: ↑Ut 03. Apr, 2018, 08:01 za 20 euro by som si mohol zaplatit aj parkovisko na 4 dni s transferom na letisko ale pride mi to vela. nemam ziadny range rover ani nic poodobne, takze o auto sa nebojim, bezne pri sluzobkach zvyknem nechavat auto zaparkovane pri robote, u kolegu pred panelakom a pod. a nikdy ma to netrapilo. jedine coho sa obavam je odtahovka alebo pokuta, preto to riesim
To je jedno ci mas polsky fist, alebo rangea, ani 50 eur by mi nestalo za to to nechat ohrozit a mpripadenproblemov to riesit dni, alebo aj mesiace...
Radsej sa k tomu ani nebudem vyjadrovat leno mi zle doslo...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Nie nedava. Inak preco to zrovna chces nechat pred Avionom? Radsej to rovno supni niekde na sidlisko pri Martinskom alebo Trnavku, tam to mas o 100% bezpecnejsie. Autobusom si tam +-3 min takisto ako z Avionu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ak avion tak to supni ku hlavnemu vchodu.tam stsle neske auta stoja a nebude to napadne. Tiez ma to raz napadlo ale nechal som u kamosa. Je tu kopec blavskov co ti poradia kde nechat auto.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
pani, zbavujem sa mojej Audiny: https://www.autobazar.eu/audi-a4-18-t-id11170224.html
je v dobrom stave, ale uz ma svoje roky, vhodne pre niekoho, kto ho chce uz len dodrat
aj by ste o niekom vedeli, dajte prosim vediet
je v dobrom stave, ale uz ma svoje roky, vhodne pre niekoho, kto ho chce uz len dodrat
aj by ste o niekom vedeli, dajte prosim vediet
Chlopi, vedel by mi prosím niekto pozrieť katalógové číslo zadnej hardy spojky pre VW Golf VII 2.0TDi 4motion (2013)?
//edit: diel to je tento: 5Q0521307 - vie ho niekto zohnať pod 400€?
//edit: diel to je tento: 5Q0521307 - vie ho niekto zohnať pod 400€?
Naposledy upravil/-a DankoPR v Ut 10. Apr, 2018, 12:23, upravené celkom 1 krát.
priamo na letisku za DHL (odbočka doprava o jednu skôr ako k terminalu) je colnica a cargo, tam je verejne parkovisko pristupne každemu, môžeš tam parkovať bez obmedzenie a ešte je aj pokryte kamerami.
- molnart
- Pokročilý používateľ
nechal som nakoniec v avione v podzemnej garazi. vsetko v pohode, 30 eur za parking sa mi fakt nechcelo dat.
Ma tu niekto skusenosti s wankelom ? RX8 ? Nemyslim ze, raz som sa zviezol, ale ci ho aj niekto ma/mal
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.