Všeobecná diskusia
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Všeobecná diskusia
Objednam zajtra tu sadu v Toyo, malo by to byt 14 Euro cca co pozeram na nete. Ale akoze aj tak nechapem, stale jazdim to iste a na starom aute po 12 rokoch NIC a tu hned po prvej zime tona poskodeni. Mam z toho zaver taky, ze dnesne auta maju srackoidne nastreky oproti kvalite z minulosti.
Spoiler: ukázať
water-based eco nie len srackovejsi lak ale aj menej vrstiev.. moje narazniky mali o odtien inu farbu oproti kastli.. lebo nevydalo u dodavatela
Osobne neriesim nejaku bodku. Ked to bude zle tak sa bude striekat (skor mi to oyebu na parkovisku).
.
nejde o bodky.. skor o tie zvysle ciary ako ten druhy oprel o tvoje auto hranu dveri..
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Mám to isté... žiaľ nové auto a po zime vyzerá katastrofálne. Ja to budem riešiť aspoň korekčnou tyčinkou, do ktorej si dám namiešať moju farbu spolu s lakom. Ak by ste mali niekto záujem tak odporúčim obchod / web.icefire napísal: ↑Ne 15. Apr, 2018, 21:47 Po zime (a dnesnom rucnom umyti) som zistil, ze mam asi 15 poskodeni laku az na plech. Ako to riesite? Mam poskodene tri casti (blatnik, kapota a naraznik) a su to take male bodky. Prestriekanie asi zbytocne? Toto sa akoze deje kazdu zimu? Lebo na starom 12 rocnom aute som taketo problemy nemal nikdy, neviem, ci je kvalita novych aut dnes o to horsia.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Hmmm, to pri novych autach ozaj vidim ako jedinu moznost havarijnu poistku. takto si to nechas po dvoch rokoch spravit na jar vsetko naraz a mas novu lakovacku.
lebo sa to lupe ako lak na nechty co citam.
lebo sa to lupe ako lak na nechty co citam.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
To je jak sa známy prdelou trochu oprel o novú Mazdu a gombíkom spravil do laku ryhy až na plech Smutné
Čo sa týka miešania farieb, ja som bral farbu podľa kódu z Farlazu, na druhý deň som to mal doma a ceny veľmo vcajku. Ponúkajú spreje, korekčné tyčinky, aj miešanie farby.
Čo sa týka miešania farieb, ja som bral farbu podľa kódu z Farlazu, na druhý deň som to mal doma a ceny veľmo vcajku. Ponúkajú spreje, korekčné tyčinky, aj miešanie farby.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Nema to link, objednava sa to podla VIN cisla/farby karoserie priamo u nich. Pripadne mozes kupit nejake nahrady v inych shopoch.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Predpokladam, ze to zakupil u predajcu, od ktoreho ma auto, pripadne u ineho autorizovaneho predajcu rovnakej znacky. Ja som si to zakupil hned pri preberani auta.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Pisal som to v mojom prispevku na ktory si reagoval, je to priamo od Toyoty. Na stranke to tiez nemaju v ponuke.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
pisal si o nejakom toyo, co poznam iba pneu, kto mal vediet ze mas toyotu
som zvedavy ako sa dotkne nova emisna euronorma vykonu motorov.
hyundai i30 sa bude dat objednat az v maji... uz neprijmaju ziadne objednavky na sucasny model.
dufam ze to bude bez ad blue alebo dpf
hyundai i30 sa bude dat objednat az v maji... uz neprijmaju ziadne objednavky na sucasny model.
dufam ze to bude bez ad blue alebo dpf
pamatate ako som riesil to 1. auto? najskor A6 C4 a potom focusa mk1
________
mno otec sa teraz chce zbavit dacie logan MCV, a ja som o nej zacal silno uvazovat... je to sice take auto ne-auto, nie uplne pekne(aj ked od focusa isto krajsie), s total low cost interierom, a vysokou spotrebou, je to hlucne...
na druhej strane ma to relativne silny motor, klimu, sedi sa v tom dost pohodlne(vyssi posed, makucke sedadla), je to priestrane, a hlavne bolo dobre servisovane, a poznam ju...
problemy: chyta ju trosku hrdza(zajtra nafotim), zopar oderkov na plech(treba zatriet lakom), zadrhava sa plyn(precistit skrtiacu klapku), na zamku 5. dvier chyba spruzinka(treba pred zavretim manualne zdvhinut klucku z vnutra)
co si o tom myslite? je to 1.6 16V, 2009, najazdene 140 000... zda sa mi to lepsia volba ako audi A6 1993, 700 000km
zajtra hodim ked tak nejake lepsie foto
________
mno otec sa teraz chce zbavit dacie logan MCV, a ja som o nej zacal silno uvazovat... je to sice take auto ne-auto, nie uplne pekne(aj ked od focusa isto krajsie), s total low cost interierom, a vysokou spotrebou, je to hlucne...
na druhej strane ma to relativne silny motor, klimu, sedi sa v tom dost pohodlne(vyssi posed, makucke sedadla), je to priestrane, a hlavne bolo dobre servisovane, a poznam ju...
problemy: chyta ju trosku hrdza(zajtra nafotim), zopar oderkov na plech(treba zatriet lakom), zadrhava sa plyn(precistit skrtiacu klapku), na zamku 5. dvier chyba spruzinka(treba pred zavretim manualne zdvhinut klucku z vnutra)
co si o tom myslite? je to 1.6 16V, 2009, najazdene 140 000... zda sa mi to lepsia volba ako audi A6 1993, 700 000km
zajtra hodim ked tak nejake lepsie foto