Všeobecná diskusia
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Re: Všeobecná diskusia
Ja ybs om nerozmyšlal a išiel do tej A6, alebo z 97r. A8 s 4.2 a quatro To boli paradne stroje
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Hlasujem za starú Audinu Ani sa nepúšťaj do žiadnych oprav tej Dacie, posuň to ďalej a kúp si po čom ti srdce túži
Ešte tie staršie, 80's, hranaté Audinky sú pekné
Ešte tie staršie, 80's, hranaté Audinky sú pekné
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja by som sa vozil na dacii a peniaze rubal do frajerky radsej kedze ich ocividne nazvys nie je PEnazi, frajeriek nech mas kolko chces.
Ale neviem preco sa vlastne pytas, sak tak zrob aby ty si bol stastny.
Ale neviem preco sa vlastne pytas, sak tak zrob aby ty si bol stastny.
Tak záleží či si chceš užívať auto, alebo je auto pre teba len presúvadlo aby si si mohol užívať kde chceš
Audi je lepšie pre prvé, Dacia pre druhé
Alebo vezmi toto:
https://www.autobazar.eu/ford-cougar-25 ... 87852.html
Lacné auto, lacná prevádzka na LPG, V6, na kupé dosť priestranné... len si ho skontroluj poriadne lebo je tam už dlhšiu dobu, drahšie kúsky sa už predali a toto tam stále svieti.
Audi je lepšie pre prvé, Dacia pre druhé
Alebo vezmi toto:
https://www.autobazar.eu/ford-cougar-25 ... 87852.html
Lacné auto, lacná prevádzka na LPG, V6, na kupé dosť priestranné... len si ho skontroluj poriadne lebo je tam už dlhšiu dobu, drahšie kúsky sa už predali a toto tam stále svieti.
Spoiler: ukázať
pojdem ju dneska poriadne previest, nafotim hrdzu a spol. a sa rozhodnem
praveze v nej jazdim velmi rad, je to urcite zabavnejsie auto ako touran a spol... vsetko je tam tak krasne mechanicky spravene, plyn na lanko, klasicky posilovac, citis sa akoby si mal motor na kolenach
a hlavne do toho mozem kludne natrepat 4ludi aj s lyzami
opravovat preveze na nej netreba nic, staci flasticka technickeho benzinu, flasticka laku, a 2 stetce(na tu klapku + oderky nech nehrdzaveju)
ked to tak po sebe citam, tak vidim ze zase si musim dat prestavku kusok, lebo zase som zaujaty a zalubeny do dacie
praveze v nej jazdim velmi rad, je to urcite zabavnejsie auto ako touran a spol... vsetko je tam tak krasne mechanicky spravene, plyn na lanko, klasicky posilovac, citis sa akoby si mal motor na kolenach
a hlavne do toho mozem kludne natrepat 4ludi aj s lyzami
opravovat preveze na nej netreba nic, staci flasticka technickeho benzinu, flasticka laku, a 2 stetce(na tu klapku + oderky nech nehrdzaveju)
ked to tak po sebe citam, tak vidim ze zase si musim dat prestavku kusok, lebo zase som zaujaty a zalubeny do dacie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
nemusis si dat pokoj, zjavne si si uz vybral pozri sa , je to len auto, zatial sa nemusis hrat na nejake "socialny status" vyjadreny autom, napriek tomu ze ta dacia je kopa hovien nalakovanych, to neznamena, ze ti nemoze posluzit a nemozes ju mat rad
PS: aj tak je tym spravym frajerkam jedno v com jazdis (teda, kym to nieje kolotocarsky golf z 90tych rokov a nenosis siltovku do boku)
PS: aj tak je tym spravym frajerkam jedno v com jazdis (teda, kym to nieje kolotocarsky golf z 90tych rokov a nenosis siltovku do boku)
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Skillex ja som nehovoril o tom ako dobre sa šoféruje, ale že niektorí ľudia majú auto ako hobby či maznáčika, majú ho preto aby sa oň starali a vytešovali z neho - nič v zlom, každý má svoje záľuby, len samozrejme potom aj vhodné autá sú pre rôzne skupiny ľudí úplne iné.
Frajerky čo vedia čo je dobré uprednostnia Daciu, viac priestoru vzadu
Pre inšpiráciu odporúčam túto epizódu TOP GEAR (nezabudni potom dopozerať part2 a part 3)
https://www.topgear.com/videos/cars-tee ... -episode-2
Frajerky čo vedia čo je dobré uprednostnia Daciu, viac priestoru vzadu
Pre inšpiráciu odporúčam túto epizódu TOP GEAR (nezabudni potom dopozerať part2 a part 3)
https://www.topgear.com/videos/cars-tee ... -episode-2
Spoiler: ukázať
- Shairachaz
- Používateľ
Btw ak by niekto predával nejaké retro 15-16" disky, kľúdne sa mi ozvite. Už niekoľko mesiacov som nalepený na bazoši a ostatných inzertných portáloch a nikde nič zaujímavého 5x120
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Na ake aauto chcrs tie disky aby rec nestala. Ties by som volil daciu predst a kupit trn cougat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Shairachaz
- Používateľ
Neaktuálne, včera som si spravil výlet a doviezol sadu krások, styling 13X (posledné číslo si doplňte )
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Akoze daciu zadarmo fajn, lepsie jak chodit bicyklom. Ludia jazdia aj na hnusnejsich autach. Za nasich cias, kto mal 18 a mal auto bol velky pan. Dnes je ina doba. Ja osobne by som sa hanbil postavit k takemu autu, ze je moje. Proste maldy clovek bez zavazkov v cervenej dacia budke na kolesach no grcaam. Vrchol nevkusu.
"Life is to short to drive boring cars" ... zatial sa tym riadim, kym mozem. A neni to o budgete.
"Life is to short to drive boring cars" ... zatial sa tym riadim, kym mozem. A neni to o budgete.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja zase opacne, vybral by som Daciu. Dovody:
1) auto poznas, je z rodiny
2) nie je to vybyvany vrak ako vacsina starych aut v bazaroch
3) v tom aute jazdis velmi rad, takze dalsie +
4) Je to priestranne auto - takze ak aj vezmes partiu na nejaku akciu, tak sa vklude zbalis
5) Vravis, ze nie je nejako poruchove - toto u mna osobne robi strasne vela. Nebavi stale riesit, ze nieco nefunguje a obavat sa, ci ma auto dovezie z bodu A do bodu B.
Inak stale nepochopim, preco ludia beru auto ako ukazatel majetku. Poznam vela ludi, co si kupilo "drahe" auto a nemaju ani na servis. Naco je to dobre?
1) auto poznas, je z rodiny
2) nie je to vybyvany vrak ako vacsina starych aut v bazaroch
3) v tom aute jazdis velmi rad, takze dalsie +
4) Je to priestranne auto - takze ak aj vezmes partiu na nejaku akciu, tak sa vklude zbalis
5) Vravis, ze nie je nejako poruchove - toto u mna osobne robi strasne vela. Nebavi stale riesit, ze nieco nefunguje a obavat sa, ci ma auto dovezie z bodu A do bodu B.
Inak stale nepochopim, preco ludia beru auto ako ukazatel majetku. Poznam vela ludi, co si kupilo "drahe" auto a nemaju ani na servis. Naco je to dobre?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Praveze ze dacia nemusi byt vobec boring, ako sa pise nadzigas tam dnu kamaratov stany spekacky, vyjdes s tym na hocijaku rozbitu polnu cestu az ku stanom (co swift sport neponuka aj ked uz som v lese bol ) a tak dalej, zabava moze mat mnoho faktorov.
Na letny festival si natiahnut celtu ku dacijke a mas krasny kemping place. prosto da sa to vyuzit, ja by som take auto bral hned
Na letny festival si natiahnut celtu ku dacijke a mas krasny kemping place. prosto da sa to vyuzit, ja by som take auto bral hned
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Na nic. Hraju formu. Ale ked ich potom vidim tankovat za 10e mesacne, tak sa len smejem.
Radsej budem mat daciu, alebo hocico normalne (rozumej: nie nutne drahe), ale kupim si to za svoje a viem to aj uzivit.
Ako mat drahe auto s ktorym budem za geroja, no tankujem za 10e/mesiac, pretoze ho nemam za co zivit. O servise ani nehovorim.
Ked vidim ako sa nejakeho draheho auta vykotula mlady chlapecek ci mlada pipina, tak jasne, ze si na to zarobili poctivou pracou, ze...
Auto sa kupi len raz, ale za benzin a servis bude clovek platit este XY krat pocas jeho zivotnosti. A to je hlavna vec, na to ma mat clovek dostatok zdrojov. Nie na kupnu cenu auta. Drahe auto = draha udrzba.
Praveze o budgete to je v prvom rade. Bez neho nebude ziadne auto.
V tomto pripade by som tiez hlasoval za daciu, ako za bazarove hocico. Pri bazar aute je vzdy riziko, ze sa z neho stane bezodna priepast na peniaze. Je fuk ze je to drahsia znacka a preto kopa ludi predpoklada malo problemov.
Radsej budem mat daciu, alebo hocico normalne (rozumej: nie nutne drahe), ale kupim si to za svoje a viem to aj uzivit.
Ako mat drahe auto s ktorym budem za geroja, no tankujem za 10e/mesiac, pretoze ho nemam za co zivit. O servise ani nehovorim.
Ked vidim ako sa nejakeho draheho auta vykotula mlady chlapecek ci mlada pipina, tak jasne, ze si na to zarobili poctivou pracou, ze...
Auto sa kupi len raz, ale za benzin a servis bude clovek platit este XY krat pocas jeho zivotnosti. A to je hlavna vec, na to ma mat clovek dostatok zdrojov. Nie na kupnu cenu auta. Drahe auto = draha udrzba.
Kód: Vybrať všetko
V tomto pripade by som tiez hlasoval za daciu, ako za bazarove hocico. Pri bazar aute je vzdy riziko, ze sa z neho stane bezodna priepast na peniaze. Je fuk ze je to drahsia znacka a preto kopa ludi predpoklada malo problemov.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ako uplne o budgete to nie, priklad:
1000 euro - zanovne renault twingo s platneou stahovacou strechou a super letnym pojazdom. stylofka. je to <> vertikalne ale za tie peniazky som mal o 3 roky zabavy postarane, mohol som je**t ze v tom 190 CM chlapec vyzera vtipne
Musim povedat ze v meste to bolo zabavnejsie ako swift sport, kedze som sa dieram nemusel vyhybat francuz to utlmil
1000 euro - zanovne renault twingo s platneou stahovacou strechou a super letnym pojazdom. stylofka. je to <> vertikalne ale za tie peniazky som mal o 3 roky zabavy postarane, mohol som je**t ze v tom 190 CM chlapec vyzera vtipne
Musim povedat ze v meste to bolo zabavnejsie ako swift sport, kedze som sa dieram nemusel vyhybat francuz to utlmil