Ahojte,
chcel by som sa s vami poradit ohladom upgrade mojho PC. Som ochotny investovat 200 max 300 eur. PC je primarne urceny na hry
Parametre pc su:
Win 10, pro
zakladna doska - Asus B85M-E
Intel Core i5-4670K
R9 390, 4095 mb
ADATA 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XPG Gaming Series 2.0/ 2X 8gb
Dakujem.
Alex
Upgrade PC
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
Re: Upgrade PC
Dôvod upgradu ? Niečo ti nejde tak ako má ? Na novú grafiku, ktorá by bola výrazný krok vpred voči tvojej je to asi malý budget. Ak správne chápem máš tam dokopy 16gb ram, tam nie je čo riešiť. Skúsiť zohnať i7 4770/90 prípadne K, ale aj s doskou kde sa to dá potočiť, ak máš iba box chladič tak aj ten. Na výmenu Cpu+mb+ram dd4 je to zrejme tiež málo. Resp "upgrade" by ti moc výkonu v tej cene nepriniesol. Bavíme sa o bazáre, pri nových kusoch to nemá vôbec význam.
Spoiler: ukázať
Re: Upgrade PC
Upgrade je podla mna zbytocny,aj keby zozenies i7 do socketu tak v hrach by fps boli tie iste, hyperthreading by si v hrach moc nevyuzil
Na upgrade gpu tiez ten budget nie je bohvieco,z toho co si napisal neviem ci mas 8alebo 16gb ram,ak mas 8,jedine co by som asi urobil keby chcem silou mocou upgrade,tak by som pridal dalsich 8
Edit:: mozno by som kupil z bazaru z dosku aby si mohol aktualne cpu pretocit
Na upgrade gpu tiez ten budget nie je bohvieco,z toho co si napisal neviem ci mas 8alebo 16gb ram,ak mas 8,jedine co by som asi urobil keby chcem silou mocou upgrade,tak by som pridal dalsich 8
Edit:: mozno by som kupil z bazaru z dosku aby si mohol aktualne cpu pretocit