Aky film ste naposledy videli?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Aky film ste naposledy videli?
Nejak zásadne ma to netrápi. Nekukam som na to ako tela. Skôr s úsmevom
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
No šak to je úhol pohľadu. zásadné nie. Nemusel kuknúť ani Iron manov, alebo prvých Avengers ako vlastne celá partia vznikla. Alebo Civil war, prečo sú rozhádaný, že? Čo tak zanedbať komplet filmy ohľadom Infinity Stones ? V Black Pantherovi mimo príbehu práve vysvetlia aj tú technológiu a zbrane T'Chall-y a všetko okolo vibránia, ktoré bolo XY krát spomínané aj v ostatných filmoch, aj v Avengers 2 a nie len okrajovo. Mne ako filmovému fanúšikovi by vadilo, že neviem súvislosti a zvlášť keď ide o takéto vynikajúce "ukončenie" projektu, o ktorý sa Marvel 10 rokov snažil. Keby idem kuknúť Kameňák tak nepoviem. To je ale jak pozerať každý druhý diel zo seriálu a potom sa pýtať na príbeh, tak ako sa teraz pýta Per aby mu to doplo
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Ja som videl všetko..okrem pantera..ale nejak sa neinteresujem..ani už nepamätám ako sa dostalo vibranium na zem. Tuším že ale v A1 alebo A2 dorazilo
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v St 02. Máj, 2018, 11:22, upravené celkom 1 krát.
Prepac, ale ako mi nevedomost o vibraniu a technologii Wakandy ukrati pozitok z filmu? Ved to nema na dej ziadny vplyv.Leon napísal: ↑St 02. Máj, 2018, 09:59 No šak to je úhol pohľadu. zásadné nie. Nemusel kuknúť ani Iron manov, alebo prvých Avengers ako vlastne celá partia vznikla. Alebo Civil war, prečo sú rozhádaný, že? Čo tak zanedbať komplet filmy ohľadom Infinity Stones ? V Black Pantherovi mimo príbehu práve vysvetlia aj tú technológiu a zbrane T'Chall-y a všetko okolo vibránia, ktoré bolo XY krát spomínané aj v ostatných filmoch, aj v Avengers 2 a nie len okrajovo. Mne ako filmovému fanúšikovi by vadilo, že neviem súvislosti a zvlášť keď ide o takéto vynikajúce "ukončenie" projektu, o ktorý sa Marvel 10 rokov snažil. Keby idem kuknúť Kameňák tak nepoviem. To je ale jak pozerať každý druhý diel zo seriálu a potom sa pýtať na príbeh, tak ako sa teraz pýta Per aby mu to doplo
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Automata - 9/10. Naozaj parádny scifak jak má byť.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Kým nás svadba nerozdelí / Le sens de la fête
Dobra francuzska komedia, europsky humor, t.j. nie zalozeny na prdeni, srani, grcani... Zvlast ocenia ti, co uz maju svadbu za sebou.
Dobra francuzska komedia, europsky humor, t.j. nie zalozeny na prdeni, srani, grcani... Zvlast ocenia ti, co uz maju svadbu za sebou.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Deadpool 2 - urcite odporucam, povedal by som ze lepsie ako jednotka, hoc kazda veta narazka na nieco nemusi vyhovovať každému
Spoiler: ukázať
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Vezmeš si ma, kamoš?
https://www.csfd.cz/film/474915-vezmes- ... o/prehled/
4/5 výborná komédia, často sa rehotala celá sála
https://www.csfd.cz/film/474915-vezmes- ... o/prehled/
4/5 výborná komédia, často sa rehotala celá sála
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
satyr_ik - musím potvrdiť, dávno som sa v kine tak nezasmial
nenáročná, jednoduchá a chytľavá komédia resp. paródia snáď na všetko